Zaloguj | Zarejestruj








Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 09 paź 2013 11:00 
Paser

Dołączył(a): 21 lut 2004 12:05
Posty: 204
Lokalizacja: wa-wa
Witam,

Czy jest możliwość zamiany "odgłosu stawianych kroków" w misjach TDM na te z thiefa 2. Jako zagorzały fan thiefa 2, powoli przekonuje się do fan misji TDM :) ale to stąpanie (stukanie) AI doprowadza mnie do szału :?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 09 paź 2013 15:58 
Bełkotliwiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 gru 2007 22:43
Posty: 35
Możesz podmienić pliki w archiwach PK4. Musisz poszperać i odnaleźć te właściwe.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 10 paź 2013 19:37 
Złodziej
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 04 sty 2004 11:28
Posty: 2398
Lokalizacja: Poznań (Dublin)
Hmm... jeśli nie zmienili odgłosów kroków i ciągle słychać to stukanie kijem od miotły w posadzkę, to raczej nie ściągam...

_________________
Portfolio 3D - www.juliuszk.com
Art Blog - juliuszk.blogspot.ie

Tekstury i obiekty dla dromedowców.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 

Teraz jest 22 paź 2017 14:44


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj: