No to tak pokrótce co polecam (bo od ostatniego mojego posta w tym wątku już trochę obejrzałem

):
1. Netfliksowe seriale dokumentalne o seryjnych mordercach. Jest ich tam trochę. "Taśmy Teda Bundy'ego", "Rozpruwacz z Yorkshire", "Unabomber: jego własnymi słowami", "The confession killer" itd. Naprawdę ciekawie zrealizowane.
2. Unabomber - serial fabularny o zamachowcu Tedzie Kaczyńskim.
3. The Expanse 5 sezon - wielu ludzi się zawiodło, bo fabuła znacznie zwolniła. Chyba najsłabszy sezon, choć ma w sobie perełkę, czyli odcinek 4 - siedzisz jak na szpilkach i nawet nie wiesz kiedy zleciał. Chyba najlepszy epizod w całym serialu. Jako, że przeczytałem wszystkie tomy sagi, to wiedziałem, że fabuła zwolni i będzie to najsłabszy sezon. Nie pomyliłem się, ale nadal jest to porządne hard sci-fi.
4. The Boys - superbohaterowie w krzywym zwierciadle. Świetnie zrobiony serial

5. Lupin - tylko 5 odcinków, więc szybko się ogląda. Serial łatwy i przyjemny, ale przy tym wciągający. Polecam jeśli chcecie obejrzeć coś na rozluźnienie

6. Hitler's Circle of Evil - kapitalny serial dokumentalny o najbliższych współpracownikach Hitlera. Jeśli ktoś się interesuje historią, to na pewno powinien obejrzeć. Tak na marginesie, czytając komentarze w necie może czasem mózg wyparować, bo oczywiście zawsze ktoś się musi doczepić, że ten miał grzywkę czesaną w inną stronę, a tamten miał medale przypięte trochę bardziej na lewo... szczytem było jak przeczytałem, że próbują wybielić Hitlera, bo go mało pokazują

Przypominam, że to serial o jego współpracownikach, a nie nim samym, ale Polaczkom nie przegadasz

Tak czy owak pozycja naprawdę solidna - polecam