Zaloguj | Zarejestruj








Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 226 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 01 lut 2006 21:50 
Garrett
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 02 lis 2003 12:26
Posty: 4840
Lokalizacja: Gliwice
ilmash napisał(a):
Prosze: latajace dzrzwi

Niezłe :) Drugi screen to jakby z Odysei Kosmicznej :)

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 paź 2006 17:47 
Arcykapłan

Dołączył(a): 21 paź 2006 18:15
Posty: 1305
ja miałem taki bug że nie widziałem broni w rękach ani żadnych obiektów poza ścianami
i zaczynałem je widzieć gdy się do nich zbliżałem
albo gdy w misji gdy trzeba było zdobyć talizmany które mieli młoty ide i blokuje się w drzwiach razem z młotem Iiii... kręce widokiem przez kilka minut i się rozszczepiliśmy a ten się
zaczyna mnie ciąć załatwiłem go :sword: ale drugi włączył alarm i :wmu taki był efekt


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 paź 2006 09:10 
Arcykapłan

Dołączył(a): 21 paź 2006 18:15
Posty: 1305
:shock: zobaczcie co zrobiłem z włazem :shock:
wygiąłem go
Obrazek
wleciał w ziemie
Obrazek
i zobaczyłem go w kanale
Obrazek
i dalej leciał w dół


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 01 lis 2006 08:32 
Arcykapłan
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 sie 2006 09:19
Posty: 1370
Lokalizacja: Zabrze
Co ty z tym właznem porobiłeś?! :shock:

W jednym temacie (Najgłupsza śmierć) opisywałem to już, ale tu też wpiszę. W CoS3 wchodziłem po schodach, miałem mało życia, wchodze i koniec. Garrett umiera. Potknął się czy co?? :|


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 01 lis 2006 12:15 
Arcykapłan

Dołączył(a): 21 paź 2006 18:15
Posty: 1305
ten właz to ten obok studni w T1 w 1 mijsi trzeba go otwierać i zamykać i zatrzymywać go własnym ciałem jak się wygnie używamy go jeszcze raz i wtedy wpada w dół trzeba szybko skoczyć nie schodzić drabiną!! i obejżeć się w te stronę
a co do śmierci o mnie zabiła dźwignia :LOL:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 06 lis 2006 20:49 
Strażnik Glifów

Dołączył(a): 22 sty 2006 15:13
Posty: 743
viewtopic.php?t=3724

Babol uniemożliwiający ukończenie misji :evil:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 06 lis 2006 21:25 
Garrett
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 09 gru 2003 08:52
Posty: 4767
Lokalizacja: Poznań
w misji Sword (może nie tylko) - wskakując na linę często sie zdarza, że nagle nas błyskwicznie wyrzuca jak z katapulty na samą górę liny po czym spadamy (efekt letalny :( )

_________________
ObrazekObrazek
"No one reads books these days"


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 07 lis 2006 10:50 
Strażnik Glifów

Dołączył(a): 22 sty 2006 15:13
Posty: 743
marek napisał(a):
w misji Sword (może nie tylko) - wskakując na linę często sie zdarza, że nagle nas błyskwicznie wyrzuca jak z katapulty na samą górę liny po czym spadamy (efekt letalny :( )


To generalnie problem wszystkich misji w Thiefie. Ileż razy przez ten błąd Garrett udał się na piwo do Abrahama...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 08 lis 2006 23:17 
Arcykapłan

Dołączył(a): 21 paź 2006 18:15
Posty: 1305
pokaże dziś beczke lewitującą i droge do zamku ramireza
a drogę przez kanały pokaże jutro bo nie mam screnna


Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 lis 2006 14:25 
Garrett
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 09 gru 2003 08:52
Posty: 4767
Lokalizacja: Poznań
w misji Haunted Cathedral część przedmiotów, które niby leżą na ziemi, lewituje (np połamany miecz zaraz na starcie)

_________________
ObrazekObrazek
"No one reads books these days"


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 lis 2006 14:27 
Strażnik Glifów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 06 maja 2003 16:58
Posty: 3737
Lokalizacja: Lublin
łucznik czy te screeny mogłyby być ciut ciemniejsze? Są tak jasne, że nic nie widać :-D

_________________
Tomorrow comes tomorrow goes
But the cloud remains the same
Wonder why he’s feeling down
Tears of a clown
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 lis 2006 14:32 
Strażnik Glifów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 08 paź 2002 17:23
Posty: 4355
Lokalizacja: Szczytno
No to załóż okulary przeciwsłoneczne. :)) ;)

_________________
:chase: :shoot: :guard:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 lis 2006 19:57 
Arcykapłan

Dołączył(a): 21 paź 2006 18:15
Posty: 1305
a jak je można przyciemnić a pozatym mam jasność na max to nie wiedziałem że tam tak ciemno
ale beczki widać


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Bug
PostNapisane: 24 lis 2006 12:55 
Miastolud

Dołączył(a): 23 lis 2006 19:10
Posty: 40
Lokalizacja: Poznań
Jakie mieliście najciekawsze,nagłupsze bądż najciekawsze bugi w thiefie.ostatnio było u mnie tak że nie mogłem ogłuszyc ani zabic starżnika po prostu wyglądało tak że był duchem


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 lis 2006 14:13 
Garrett
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 09 gru 2003 08:52
Posty: 4767
Lokalizacja: Poznań
http://www.thief-forum.ehost.pl/viewtop ... 10&start=0
:roll: taki temat już był
diego napisał(a):
Jakie mieliście najciekawsze,nagłupsze bądż najciekawsze bugi w thiefie

:roll:

_________________
ObrazekObrazek
"No one reads books these days"


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 lis 2006 15:43 
Arcykapłan

Dołączył(a): 21 paź 2006 18:15
Posty: 1305
tylko że tamten temat no tak jakby zdech


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 lis 2006 15:57 
Garrett
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 09 gru 2003 08:52
Posty: 4767
Lokalizacja: Poznań
to po co robić nowy - ozywiajmy tamten, bo lepiej aby wszystko było w jednym miejscu. Poza tym tutaj to nie domysliłbym sie po tytule tematu o co chodzi :roll:

_________________
ObrazekObrazek
"No one reads books these days"


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 lis 2006 18:46 
Arcykapłan
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 lis 2006 11:13
Posty: 1337
A skoro mówimy o bugach, to może mi ktoś pomoże z moim bugiem (nie będę nowego tematu zakładał).

Znany problem, że gdy gra się w Dark Project i wchodzi do menu (bądź mapy) to potem jak wejdzie się spowrotem do gry, to wywala błąd - nawet nie mogę zobaczyc jaki bo ciemnośc zasłania. Naciskam wtedy enter i gra się wyłancza.

Zrobiłem wszystko co napisane w FAQ.

Kiedyś grałem i przeszedłem thiefa 1 na widnowsie 98 z jakimś starym geforcem.
Teraz mam Windows XP i Ati Radeon 9550.

Czy w Thiefie Gold nie będę już miał takiego błedu?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 lis 2006 19:07 
Gniew-Amon
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 sie 2002 11:25
Posty: 1870
Lokalizacja: Cytadela
Nie sądzę byś pozbył się tego błędu. Bardzo podobnym, lub nawet tym samym, jest błąd polegający na nieumieszczeniu mapy w odpowiednim miejscu przez twórcę FM. Naciśnięcie ingame przycisku "m" powoduje wtedy błąd [ typu "wyślij raport do MS" ]. Jest to swoją drogą trochę dziwne... ale w T2 już takiego problemu nie ma ^^

_________________
www.paweuek.cba.pl


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 lis 2006 19:10 
Złodziej
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 sty 2003 23:21
Posty: 2760
Zajrzyj do tego wątku tam jest wszystko wyjaśnione. Co dokładnie zrobiłeś z wymienionych tam zaleceń?

_________________
Jeśli lubisz mroczne tajemnice i zamki...
Zapraszam do obejrzenia zrzutów z powstającej Fanmisji


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 lis 2006 11:04 
Miastolud

Dołączył(a): 23 lis 2006 19:10
Posty: 40
Lokalizacja: Poznań
2 Bugi w jednej misji no więc tak skradałem sie do kapłana młotodżierżaków klepie go pałką (oczywiscie niczego się nie spodziewa) i trzyma sie,jeszcze raz i to samo i klepie go tak i po 10-15 uderzeniach w koncu ogłuszony


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 lis 2006 11:35 
Poganin
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 paź 2006 11:31
Posty: 750
Lokalizacja: Lublin
Widać sie spodziewał. A po 10-15 uderzeniach to już raczej zabity...:P


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 lis 2006 09:28 
Miastolud

Dołączył(a): 23 lis 2006 19:10
Posty: 40
Lokalizacja: Poznań
raczej ogłuszony chociaż grałem na ekspercie


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 04 gru 2006 18:24 
Paser

Dołączył(a): 24 paź 2006 21:37
Posty: 207
Poganie to ciekawi ludzie. Jak strzelisz hałasującą strzałę na niższy poziom na którym nasz pogan się znajduję, pójdzie sprawdzić. Niby normalnie, ale nie, pogan wybiera najkrótszą drogę do celu, nawet jeśli musi skoczyć na pewną śmierć :)

Z hammerytami też się zdażyło... Ten zobaczył jednak zombiaka


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 08 sty 2007 18:56 
Ożywieniec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 31 gru 2006 14:23
Posty: 101
Ja w misji THE LOST CITY wykorzystałem buga, bo inaczej bym sobie zepsół grę. Otóż, przeskoczyłem nad lawą w miejscu gdzie powinien się wysunąć most (ale się nie wysunął bo o nim nie wiedziałem) by dostać się do części miasta gdzie jest talizman (mówię o wersji GOLD).
To jednak nie był bug. Bug był dalej. Otóż wszyscy pewnie się już domyślili że powrót tę samą drogą bez mostu nie wchodzi w grę, bo teren zbyt pochyły i Garret już się tak dziarsko nie wybija. Ale zainspirowali mnie magowie ognia...

Otóż po lewej stronie, jak się wychodzi z piramidy w której jest talizman, znajduje się za lawą otwór w ścianie. Doskoczyć doń się nie da...

... nie na raz. :)

Więc co zrobiłem?
Chlup jak najdalej w lawę. Łyk mikstury leczenia, hop na drugą stronę.
Zawsze mi się wydawało że lawa zabija natychmiast. Myliłem się.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 226 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następna strona

Teraz jest 24 sty 2018 00:57


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj: