SPIDIvonMARDER napisał(a):
Aż szkoda czyścić temat, bo forum umarło :p
Trochę to przypomina początki forum. W tematach z 2004 roku ludzie często pisali krótkie posty nie na temat, co prawdę mówiąc sprawiało wrażenie takiej luźnej atmosfery. Potem przyszła masa ludu i zaczęto egzekwować forumowe prawo ostrzej, a spamerów banowano. Teraz znowu jest mniej ludzi i jak widać moderatorzy spokojniejsi, więc można powiedzieć, że wracamy do korzeni

Żeby jednak ten post się do czegoś przydał odpowiem na pytanie boba.
bob napisał(a):
TricksieThiefsie napisał(a):
Dla mnie najbardziej "thiefową"misją jest Life of the Party, bo skupia praktycznie wszystko, co polubiliśmy w Thiefach, plus od tej misji zacząłem swoją przygodę, i po dziś dzień uważam ją za wzór tego, jak powinno się projektować poziomy do gry tego typu.
Tutaj jest prawidłowo, bo użytkownik TricksieThiefsie. Dlaczego na poprzedniej stronie jak cytowałem tą wiadomość to pokazało użytkownika N Harmonia? Nazwa któregoś poprzedniego konta Streamera to wiem, ale z tego co pamiętam to ten cytat i wtedy pochodził od użytkownika TricksieThiefsie. Nie rozumiem.
Chyba jednak nie pochodził, bo post pochodzi z marca, a jeszcze w maju był cytowany jako N Harmonia. Pierwsze cytowanie TricksieThiefsie, które znalazłem było w już w sierpniu.
Jeżeli mimo wszystko jesteś pewien, że tak nie było to jedynym wytłumaczeniem jakie wymyśliłem jest to, że po zmianie nicku przez jakiś czas co innego widzi człowiek, a co innego forum i cytując go odwołujesz się do kodu, który nie został jeszcze zaktualizowany. Jednak z tego co mi wiadomo strony internetowe tak nie działają, więc uważam to za prawie niemożliwe.