Zaloguj | Zarejestruj








Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: T1 - Undercover
PostNapisane: 18 lis 2006 20:20 
Arcykapłan
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 sie 2006 09:19
Posty: 1370
Lokalizacja: Zabrze
Gram sobie drugi raz w Thief1. I zatrzymałem się na chwilę na mijsi Undercover. Wydaje się to nie możliwe, ale zgubiłem jeden przełącznik. Dokładnie w kuchni, przy piecu. Gdzie on jest? Szukałem dokładnie, i nic. :(

Najlepiej by pomógł jakiś screen.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 lis 2006 20:32 
Strażnik Glifów

Dołączył(a): 22 sty 2006 15:13
Posty: 743
Edversion napisał(a):
Gram sobie drugi raz w Thief1. I zatrzymałem się na chwilę na mijsi Undercover. Wydaje się to nie możliwe, ale zgubiłem jeden przełącznik. Dokładnie w kuchni, przy piecu. Gdzie on jest? Szukałem dokładnie, i nic. :(

Najlepiej by pomógł jakiś screen.


[spoil]Nie ma go w kuchni na poziomie z kwaterami kapłanów, lecz jest poziom niżej, w skarbcu, przy starym piecu kuchennym. Stosowna notka jest w nowej kuchni.[/spoil]


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 lis 2006 10:13 
Arcykapłan
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 sie 2006 09:19
Posty: 1370
Lokalizacja: Zabrze
Dzięki. Wparwdzie znalazłem ten przełącznik kwadrnas później, ale nie chciałem już tutaj pisać tego, by nie wyszło, że robię jakieś tematy dla spamu. ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 04 mar 2007 18:08 
Arcykapłan
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 sie 2006 09:19
Posty: 1370
Lokalizacja: Zabrze
Jak się uruchamia most przy talizmanach?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 04 mar 2007 20:02 
Strażnik Glifów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 06 maja 2003 16:58
Posty: 3738
Lokalizacja: Lublin
[spoil]Musisz najpierw zdobyć młot z pokoju kapłana. Potem podchodzisz do mostu i wtedy powinien sam się wysunąć.[/spoil]

_________________
Tomorrow comes tomorrow goes
But the cloud remains the same
Wonder why he’s feeling down
Tears of a clown
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 05 mar 2007 12:45 
Strażnik Glifów

Dołączył(a): 22 sty 2006 15:13
Posty: 743
[spoil]Nie jestem tego do końca pewien, ale wydaje mi się, że można też tam i doskoczyć.[/spoil]


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 05 mar 2007 14:30 
Arcykapłan
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 sie 2006 09:19
Posty: 1370
Lokalizacja: Zabrze
maeglin napisał(a):
[spoil]Nie jestem tego do końca pewien, ale wydaje mi się, że można też tam i doskoczyć.[/spoil]
No właśnie. Kilka minut po napisaniu posta udało mi się [spoil]przeskoczyć[/spoil] do talizmanów. Za pierwszym razem (przed napisaniem posta) nie udało mi się.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 13 sie 2007 15:07 
Bełkotliwiec

Dołączył(a): 13 sie 2007 10:18
Posty: 8
Jak otworzyć kraty za którymi są talizmany ?? przełączyłem 3 przełączniki , ten w ogrodzie , starej kuchni i pomieszczeniu inkwizytora a także mam młot zabray z pokoju kaplana . Co jeszcze musze zrobic , nie przeoczylem zadnej dzwigni ?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 13 sie 2007 15:52 
Garrett
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 paź 2004 14:55
Posty: 3760
Przełączników jest 5. Poza tymi, kóre wymieniłeś są jeszcze dwa:
1. [spoil]w miejscu gdzie wystawione są relikwie za czaszką St.Yory[/spoil]
2. [spoil]w pomniku Brat Masona[/spoil]
Poza tym żeby zdobyć talizman musisz jeszcze mieć[spoil] jedną modlitwę zapisaną na scrollu.[/spoil]

Jak dalej nie możesz znaleźć przełączników to tu masz stronę ze screenami --> http://www.thief-thecircle.com/guides/k ... ecrets.asp

_________________
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice."


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 13 sie 2007 16:09 
Arcykapłan

Dołączył(a): 21 paź 2006 18:15
Posty: 1305
Modlitwa jest tu[spoil]leży na stole w pomieszczeniu ze schodami skręcasz w prawo leży na drewnianym stole na wprost drzwi[/spoil]
a talizmany:
[spoil]krata po lewej otworzy się jak w ciągu 5 minut przełączysz 5 przełączników gdy ci się uda przełącz dźwignie za otwartą kratą potem po prawej masz 2 talizmany(w goldzie jest jeden) czytasz modlitwe(ale nie celuj w nie bo jak je dotkniesz to ranią) po prostu używasz tego scrolla wychodzisz z niego i wtedy:
-alarm się włancza(polecam spałować młoty)
-zaklęcie przestaje działać[/spoil]


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 15 maja 2009 14:08 
Poganin
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 02 lis 2006 13:33
Posty: 725
Lokalizacja: Tychy
Denerwujące są te młotki w tej misji. Atakują mnie czasem bez powodu. Staram się nie wchodzić do zakazanych pomieszczeń i nie kradnę gdy jestem na widoku. Mimo wszystko zdarza się, że wyskakują na mnie z młotem. Dwóch typów zagazowałem strzałą i schowałem w cieniu. Może dlatego? Może Budowniczy wszystko widzi? Mam ochotę przejść tę misję jak prawdziwy mistrz złodziejskiego fachu ale jak tak dalej pójdzie to będę zmuszony zrobić K.O. Party.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 15 maja 2009 14:11 
Garrett
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 sty 2008 21:32
Posty: 4595
Lokalizacja: Świątynia Nieba z Zaginionego Miasta
Młotki reagują, gdy brakuje jakiegoś przedmiotu.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 15 maja 2009 14:13 
Kurszok
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 03 gru 2006 22:12
Posty: 517
Lokalizacja: Południowa Dzielnica
O ile dobrze pamiętam to w tej misji bez żadnych konsekwencji ogłuszałem młotków, którzy szczególnie mi przeszkadzali. Oczywiście nikt inny nie mógł widzieć tego zdarzenia oraz ich ciała. Grałem na poziomie expert.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 15 maja 2009 15:53 
Poganin
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 02 lis 2006 13:33
Posty: 725
Lokalizacja: Tychy
SPIDIvonMARDER napisał(a):
Młotki reagują, gdy brakuje jakiegoś przedmiotu.

Chyba coś co stało na widoku musiało mi się przypadkiem przykleić do ręki.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 15 maja 2009 16:07 
Kurszok
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 sie 2006 14:23
Posty: 550
Lokalizacja: Żywiec/Kraków/Londyn
Moim zdaniem ta misja ma bugi. Zostalem raz zaatakowany przez jednego hammeryte zanim zdazylem wogole cokolwiek ruszyc, tylko zszedlem po schodach, slucham konwersacji u ich stop i nagle ktorys wychodzi zza rogu i przypierdala mi mlotem.
moze mu sie nie podobalo ze podsluchiwalem.

_________________
Ten link cię ZJE jeśli go klikniesz.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 15 maja 2009 17:12 
Poganin
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 mar 2009 14:17
Posty: 726
Lokalizacja: Bytom
Zawsze przy zejściu na dół atakują :(
Przecież tam nie ma odwróconego młota, żeby nie mogło się wchodzić :roll: a oni sami nie powinni nic podejrzewać, skoro dyskutują.

Do bani...

_________________
Człowiek, który uczy się tylko tego, co inni już wiedzą, podobny jest w ignorancji do osoby, która nie uczy się w ogóle.        ~Kronika Pierwszego Wieku


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 02 cze 2009 07:25 
Bełkotliwiec

Dołączył(a): 11 sty 2006 14:44
Posty: 3
Witam, mam mały problem ,jako że cienko u mnie z angielskim,nie mogę dokończyń tej misji. Wyłączyłem już wszystkie przełączniki, most się wysunął, krata otworzona,i nie mogę zabrać talizmanu. Mam młotek ,papirus z modlitwą ,ale jak tego użyć? Będę wdzięczny za jakieś wskazówki. Pozdrawiam :))

_________________
The Thief , The Best


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 02 cze 2009 07:53 
Strażnik Glifów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 06 maja 2003 16:58
Posty: 3738
Lokalizacja: Lublin
Musisz przeczytać ten zwój. + warn za zakładanie tematu, który był poruszany kilkakrotnie.

_________________
Tomorrow comes tomorrow goes
But the cloud remains the same
Wonder why he’s feeling down
Tears of a clown
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 04 lip 2009 14:30 
Kurszok
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 kwi 2009 14:49
Posty: 560
Lokalizacja: Bytom
Mam mały problem.
Nie umiem znaleźć ostatniego przełącznika.
Pierwszy znalazłem w kuchni przy piecyku, drugi tam w tym grobie, trzeci koło czaszki św. Yory, a czwarty tam gdzie jest te drzewo (na dworze).

Nie wiem gdzie jest ten piąty przełącznik.
Pomocy... opiszcie, albo dajcie jakiś scrren.
:pom

[ Dodano: Sob 04 Lip, 2009 15:34 ]
Szukam, szukam... i nic. :|

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 04 lip 2009 14:36 
Kurszok
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 lut 2004 20:40
Posty: 509
Lokalizacja: Z tamtąd
"Jeden przy kole co łamie języki"

pokój tortur znajdziesz za komnatą kapłana


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 04 lip 2009 14:49 
Kurszok
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 kwi 2009 14:49
Posty: 560
Lokalizacja: Bytom
Pablito, Dzięki. ;)
Teraz już mam wszystkie pięć przełączników. :P
Już jestem blisko do przejścia całej tej misji. :)

[ Dodano: Nie 05 Lip, 2009 10:49 ]
Już przeszłem... :)

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 31 sie 2009 14:29 
Ożywieniec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 sie 2009 14:17
Posty: 87
Lokalizacja: Zapomniana Cytadela
Cytuj:
Musisz przeczytać ten zwój


Zwój był czytany, kilkakrotnie i blisko i daleko i nie działa. I dziękuję za ostrzeżenie, panie admin ;)

_________________
Visit my gallery mortal souL


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 31 sie 2009 14:42 
Garrett
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 sty 2008 21:32
Posty: 4595
Lokalizacja: Świątynia Nieba z Zaginionego Miasta
A to dziwne. Może jakiś skrypt się przyblokował. Spróbuj wczytać grę... albo restartować misję :/

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 31 sie 2009 14:49 
Ożywieniec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 sie 2009 14:17
Posty: 87
Lokalizacja: Zapomniana Cytadela
Cytuj:
A to dziwne. Może jakiś skrypt się przyblokował. Spróbuj wczytać grę... albo restartować misję :/


Zrestartowałam, zobaczymy. Też jest to dla mnie bardzo dziwne, bo pierwszy raz na to trafiłam, wcześniej jak siostra grała w tą misję to obyło się bez problemów.

_________________
Visit my gallery mortal souL


Ostatnio edytowano 31 sie 2009 19:39 przez sharvampire, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 03 kwi 2014 20:47 
Złodziej
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lis 2007 13:15
Posty: 2293
Lokalizacja: Deutschland
BlackDog napisał(a):
Tak więc czas przejść misję Undercover.
Zapytam od razu tu bo temat w którym miałem zadawać pytanie dotyczące już samej rozgrywki słabo działa.
W misji Undercover pamiętam że nie wolno było wchodzić do niektórych pomieszczeń. I z tego co pamiętam jak kiedyś grałem były one specjalnie oznaczone czerwonym odwróconym młotkiem. I tu pytanie. Grałem ostatnio i w pierwszym pomieszczeniu 2 drzwi tak oznaczone nie były a młotowcy najpierw się czepiali a później włączali alarm. Czy na expercie zmienia się że nie ma już tych oznaczeń czy o co chodzi?

_________________
Thief Fan Missions - Przewodnik
Mixthoor Mod Pack - Kompendium dodatków


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Teraz jest 14 lis 2018 14:57


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj: