Thrashmetalowiec napisał(a):
Właśnie w jednym pokoju przy tych górnych przejściach jest bomba + jedna leży na dole w pobliżu jednej armaty i wystarczy w tą bombę strzelić.
Z początku próbowałem przedostać się tam nie rozwalając żadnej, ale to prawie zawsze albo mnie zabiło, albo doszedłem w opłakanym stanie do windy, ale już szans nie było na powrót w jednym kawałku. Dopiero jak część rozwaliłem to jakoś się udało.
Są na górze przejścia, ale na końcu nie ma żadnej drabiny a to jest tak wysoko że trzeba użyć slow fall potion, żeby się poważnie nie zranić przy upadku.
Nie wiem o jakim miejscu mówisz, ale to nieważne. Generalnie wszędzie da się wejść i zejść bez uszczerbku na zdrowiu.
PS: A w Soulforge można też znaleźć centrum dowodzenia w którym łazi Karras, nie można tam wejść ale jest wielkie okno, a Karras zdaje się nie widzieć, nawet jak podejdzie się maksymalnie do szyby.

PS2: A czy komuś się zdarzyło że Karras dowiedział się o planie i wysadził służących, albo zamknął katedrę, zanim zdążył z niej wyjść ? To pewnie jest możliwe, gdy głowy alarmowe będą cię często wykrywać i Karras będzie miał rozeznanie gdzie się przemieszczasz po katedrze i co zamierzasz.
Nie. To jest niemożliwe. Poza tym Karras od samego początku wie o grasującym złodzieju.
Tears of a clown