Zaloguj | Zarejestruj








Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 05 mar 2018 09:49 
Bełkotliwiec

Dołączył(a): 05 mar 2018 07:57
Posty: 7
Lokalizacja: Gniezno
Witam mam problem na początku gry w misji treningowej.
Kiedy stoję przed drzwiami które są do otwarcia przez wytrych dusze ppm-lpm
i zatrzymuje mi się na momęt kamera co mam dalej nadusić nie mam zelonego pojęcia żeby te wytrych pojawił się w zamku.
Niech mi ktoś to opiszę jak krowie na rowie :-D
Z góry dzięki za pomoc. :-D


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 05 mar 2018 12:17 
Poganin
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 sty 2008 21:42
Posty: 797
Lokalizacja: Swarzędz
http://www.ttlg.com/forums/showthread.php?t=138607

Czy masz zainstalowanego tego patcha? Jeśli nie to polecam,masywna ilość bugfixów i opcjonalnych udogodnień.Zobacz czy z nim jest wszystko ok.

_________________
Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect, immortal machine?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 05 mar 2018 12:38 
Bełkotliwiec

Dołączył(a): 05 mar 2018 07:57
Posty: 7
Lokalizacja: Gniezno
Tylko ja mam tą wersje to będzie pasowało??
https://www.google.pl/imgres?imgurl=htt ... AR9moX3oGM


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 05 mar 2018 12:52 
Poganin
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 sty 2008 21:42
Posty: 797
Lokalizacja: Swarzędz
Tak,pasuje do tej wersji.

_________________
Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect, immortal machine?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 05 mar 2018 15:38 
Bełkotliwiec

Dołączył(a): 05 mar 2018 07:57
Posty: 7
Lokalizacja: Gniezno
Tylko sam nie dam rady go zainstalować bo z angielskim jest nie po drodze.
Miałem tak ładną nauczycielkę od J angielskiego ze zamiast koncentrować sie na nauce to koncentrowałem sie na niej-wiesz jak jest ;)
Sciągałem tą gre ze steam.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 05 mar 2018 17:16 
Bełkotliwiec

Dołączył(a): 05 mar 2018 07:57
Posty: 7
Lokalizacja: Gniezno
Takie coś sie mi wyświetla jak naduszę PPM i na moment się zatrzymuje duszę LPM i nic sie nie dzieje.


Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 05 mar 2018 22:37 
Poganin
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 sty 2008 21:42
Posty: 797
Lokalizacja: Swarzędz
To że twoja nauczycielka to dobry MILF nie usprawiedliwia tego że nie potrafisz nic z angielskiego.Google tłumacz włącz i jedziesz z koksem.
Po instalacji pokombinuj z włączeniem\wyłączeniem v-sync i opcją ilości hz przy odświeżaniu monitora.

_________________
Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect, immortal machine?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 06 mar 2018 14:22 
Złodziej
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 sty 2003 23:21
Posty: 2789
Ja bardziej obstawiałbym brak w systemie jakichś bibliotek od "Małomiękkiego"

_________________
Jeśli lubisz mroczne tajemnice i zamki...
Zapraszam do obejrzenia zrzutów z powstającej Fanmisji


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 09 mar 2018 19:51 
Bełkotliwiec

Dołączył(a): 05 mar 2018 07:57
Posty: 7
Lokalizacja: Gniezno
Wszystko jest ok po łatce śmiga jak cholera :-D :-D :-D
Dzięki Pozdrawiam swarzędz !!! :-D :-D :-D


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 

Teraz jest 22 cze 2018 04:43


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
cron