Widziałem. Co rozumiesz przez narzędzia moderacji?
Mogę wlepiać bany, warny, mogę blokować tematy, usuwać, edytować posty.
Mogę też z łatwością dodawać nowe funkcje do portalu, kwestia tylko czasu.
Osobiście jednak dodam, że jeśli ktoś nie jest w stanie przyjąć krytyki, to świadczy tylko i wyłącznie o jego poziomie. Tobie radziłbym olać wypisywane pod Twoim adresem odzywki. Możesz mi wierzyć, że niski poziom odpowiedzi, które otrzymałeś, widać na kilometr. Toteż nie zdziwiłbym się jeśli niedługo pojawi się jakiś konstruktywny respons pod Twoim postem, najlepiej on-topic lub sami autorzy usuną swoje wpisy bo uświadomią sobie jak to wygląda.
Jeśli chodzi o narzędzia, nie ukrywam, że Twój wątek na portalu skłonił mnie do myśli o zablokowaniu możliwości komentarzy recenzji dla powiązanych twórców. Obawiam się jednak, że nasz portal jest za mały na tego typu udogodnienia. Mógłby stworzyć więcej podziału niż korzyści, a tego typu blokady łatwo obejść zakładając inne konto, lub prosząc kolesia, jeśli tylko ma się wystarczającą motywację do powiedzenia tego co się myśli

Mam jednak nadzieję, że to mogłoby się poprawić wraz z innymi aktualizacjami nad którymi od dłuższego czasu pracuję. Portal ma trochę większych zmian w planach, nie wszystkie z nich są jeszcze do końca jasne. Tak więc jest jeszcze za wcześnie żeby o wszystkim mówić. Powiem jedynie, że w planach są nie tylko same funkcje i nowe strony na portalu, ale jest również plan by zwiększyło się "grono pedagogiczne"
Ogłoszenie parafialne: zgłoszenia chętnych do roli moderatorów przyjmuję już teraz