Zaloguj | Zarejestruj








Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 112 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5
Autor Wiadomość
PostNapisane: 24 sty 2019 23:32 
Ożywieniec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 04 mar 2014 20:14
Posty: 119
Ok, odpalam w The Gold. Dodatek TFix 1.26a zainstalowany, włączam FMSel, instaluję fmkę --> włączam fmkę --> pojawia sie ekran startowy (konsola czy jak tam sie to zwie) pojawia sie tytuł fmki, wybór trudności, wybieram start i pojawia się TRENING :|

_________________
.............


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 sty 2019 09:52 
Arcykapłan
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 lis 2006 11:13
Posty: 1478
Lokalizacja: Kraków
Tharna napisał(a):
pojawia sie tytuł fmki, wybór trudności, wybieram start i pojawia się TRENING :|


Czy to jest ekran na którym widzisz cele misji z FMki?

_________________
www.thiefguild.com - Gildia Złodzieja


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 sty 2019 11:05 
Ożywieniec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 04 mar 2014 20:14
Posty: 119
Mhm, zamiast celu fanmisji widzę polecenie "postępuj według wskazówek instruktora..." po wczytaniu pojawia sie trening
Pewnie coś robię źle tylko co?

_________________
.............


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 sty 2019 11:34 
Arcykapłan
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 lis 2006 11:13
Posty: 1478
Lokalizacja: Kraków
Która to misja? Czy z każdą misją jest ten problem?

_________________
www.thiefguild.com - Gildia Złodzieja


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 lut 2020 13:56 
Ożywieniec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 04 mar 2014 20:14
Posty: 119
Czy ktoś już instalował paczkę MMP do TG na win 10?
Na 8.1 FMsel śmiga, a na win 10 zaczeły się schody. Szuka on czegoś, założył folder FMs, niby instaluje misje, ale wyswietlają sie one tylko na liście jako nadal spakowane i zamiast misji włacza sie TG :|

_________________
.............


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 maja 2020 13:36 
Złodziej
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lis 2007 13:15
Posty: 2327
Lokalizacja: Deutschland
Wrocilem na forum. Co sie dokladnie dzieje? Powinno to smigac na Win10x64 bez zadnych problemow.

_________________
Thief Fan Missions - Przewodnik
Mixthoor Mod Pack - Kompendium dodatków


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 lip 2020 00:02 
Ożywieniec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 04 mar 2014 20:14
Posty: 119
Po ostatniej aktualizacji Win 10 rozkrzaczyły mi sie FMki uruchamiane przez Newdarkloadera. Migają tekstury, zaczynaja sie lagi i wywala grę. Ktos ma podobnie? Jakas rada?

_________________
.............


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 sie 2020 15:56 
Złodziej
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lis 2007 13:15
Posty: 2327
Lokalizacja: Deutschland
Nowa wersja softu, aktualizacja I postu. NewDarkLoader wrzucilem do nowej paczki MMP TMA, wypadaloby, bym wrzucil ja i do paczek MMP TG.

_________________
Thief Fan Missions - Przewodnik
Mixthoor Mod Pack - Kompendium dodatków


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 09 paź 2020 12:23 
Młotodzierżca
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 paź 2003 20:30
Posty: 850
Lokalizacja: Ruda Śląska
Dobra, dawno nie grałem w FMki (oastatni raz chyba w czasach wydania Antologii :))). W związku z tym że będe w weekend pilnował domu rodziców a mam tam leciwego lapka oraz, że na PayPalu miałem ostatnie 1,80 EUR to zakupiłem na GOGu dwa pierwsze Thiefy za złotych 7 i groszy 18 :) Teraz pytanie - wersja T2 z GOGa jest już na NewDark 1.26 a zatem żadne dodatkowe patche nie są potrzebne do uruchomienia gry w 1080p? Do FMek styknie NewDarkLoader? Mam tam Win7-64.

EDIT: OK, zasugerowałem się pierwszym postem w tym temacie, aż tu nagle... wersja z GOG ma wbudowane narzędzie pt. FM Selector :)) No "za moich czasów" tego nie było, ażeby wszystko było wbudowane w instalacyjną wersję gry :arrow: 1080p, obsługa FM`s i to tak "od czapy". KOSMOS :!: Thief wiecznie żyw 8-)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 paź 2020 10:40 
Arcykapłan
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 lis 2006 11:13
Posty: 1478
Lokalizacja: Kraków
Wersja GOG ma NewDarka? W jaki sposób to legalne?

_________________
www.thiefguild.com - Gildia Złodzieja


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 paź 2020 13:57 
Złodziej
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 04 sty 2004 11:28
Posty: 2598
Lokalizacja: Dublin
Le Corbeau dał przyzwolenie na dystrybucję NewDark'a, jeśli właściciel praw autorskich Thiefa nie będzie miał nic przeciwko.

Widać, każdemu to na rękę.

_________________
Portfolio 3D - juliuszk.portfoliobox.net/
Art Blog - juliuszk.blogspot.ie

Tekstury i obiekty dla dromedowców.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 paź 2020 14:16 
Arcykapłan
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 lis 2006 11:13
Posty: 1478
Lokalizacja: Kraków
Cieszy mnie to niezmiernie :D

_________________
www.thiefguild.com - Gildia Złodzieja


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 112 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5

Teraz jest 25 paź 2020 06:12


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
cron