UWAGA! OTO WSZYSTKIE INFORMACJE!
Tu i teraz:
Zapraszam wszystkich do
Caffe Stanowski
http://caffee.stanowski.pl/
Ulica Ząbkowska 13, Stara Praga, Warszawa
26 maja 2018
21:00Moi znajomi polecają ten lokal jako bardzo klimatyczny i nieco staroświecki, co powinno przypaść do gustu średniowiecznym łacherom.
Na miejscu można zarówno coś zjeść (np. makarony) jak i wypić. Różne piwa rzemieślnicze, zwykłe, wina, drinki a także menu bezalkoholowe. W tym shake'i!
DOKONAŁEM REZERWACJIna godzinę 21:00. Ma być dla nas udostępniona osobna, komfortowa salka. Rezerwacja została dokonana na nazwisko
Kod:
Jakub Orłowski
więc na to hasło powinniście uzyskać dostęp.
Przed wejściem postaram się zawiesić jakiś glif, cobyście nie musieli długo szukać.
Jak mnie rozpoznać?
Oto zdjęcie:
https://sta.sh/0255u6ez1hopBędę miał kapelusz Indiana Jones'a oraz pluszowego kucyka (w piaskowym kolorze i o szarej grzywie).
Co będziemy robić?
Oprócz typowych pogaduch, to proponuję też jakieś fajne gierki planszowe/karciane. Na pewno coś ze sobą wezmę.
Kontakt do mnie:Jakub Orłowski (SPIDIvonMARDER)
514685665
spidivonmarder@gmail.comUWAGA!
Nie mam fejsa w telefonie! Tej drogi kontaktu nie polecam! Przede wszystkim odbieram telefony i smsy!
W smsie prosiłbym o podpisanie się nickiem z forum.
Kontakt do lokalu:
Caffee&Bistro Galeria Sztuki / St.Praga
03-736 Warszawa ul. Ząbkowska 13
tel. (22) 619-81-09
e-mail:
caffee@stanowski.plpon. – czw.: 09.00-23.00
pt.: 09.00-00.00
sob. – 10.00-00.00
ndz.: 10.00-22.00
UWAGA! Z góry ostrzegam, że mogę chwilkę się spóźnić. Pracę kończę o 20:00, ale w Rembertowie. Mam nadzieję, że nie będę miał problemów z dojazdem

W razie czego usiądźcie spokojnie, na pewno rychło dołączę.
JAK DOJECHAĆ?
Lokal znajduje się mniej więcej na rogu ulicy Ząbkowskiej i Brzeskiej, niedaleko Targowej.
Koleją:Należy wysiąść w Warszawie Wschodniej, przejść ulicą Kijowską, skręcić w Brzeską i dojść do skrzyżowania z Ząbkowską.
Tramwajem: Przystanek Ząbkowska 04, skręcić w Ząbkowską i dalej prosto.
Autobusem:Przystanek Ząbkowska 06, skręcić w Ząbkowską dalej prosto.
Jak macie pytania, to pytajcie
Zapraszam wszystkich użytkowników forum. Do zobaczenia!