Zaloguj | Zarejestruj
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Flavia
|
Napisane: 23 sty 2017 13:25 |
|
Egzekutor |
 |
Dołączył(a): 07 maja 2012 14:34 Posty: 1606 Lokalizacja: Dno Piekieł
|
_________________ Heroes are so annoying.
|
|
Góra |
|
 |
darkonia
|
Napisane: 06 wrz 2020 21:27 |
|
Skryba |
 |
|
Mam mieszane uczucia odnośnie tej misji. Z jednej strony wszystko wygląda przyzwoicie, z drugiej brakowało mi łupów w wielu miejscach. Dla mnie zbyt dużo nieotwieralnych tekstur drzwi, plus większość otwieralnych jedynie kluczami, trudno dostępnymi, a otwieranie wytrychem skrzynek bez łupów wygląda na czystą złośliwość twórcy. Kilka ciekawych zadań dodatkowych w późniejszych etapach zwiedzania miasta. Przyznaję, że oficjalnie nie ukończyłam tej misji. Zwiedziłam niemal każdy zakątek, nawet dachy, na których nie powinnam się znaleźć (easter egg z jednorożcem i skarbem w postaci jednej motety), nie wiem, ile godzin grałam, łącznie z zapisywaniem i wczytywaniem. Nie mogąc otworzyć jednych drzwi oraz wykonać głównego celu - okazało się, że musiałam tam wejść - zaczerpnęłam wiedzę z Internetu. Okazało się, że misja może być nie do ukończenia z powodu błędów powstałych w wyniku aktualizacji TDMa. Jedna z postaci się nie pojawia, a to ona posiada klucz.
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|