Zaloguj | Zarejestruj
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Flavia
|
Napisane: 21 lis 2017 13:23 |
|
Egzekutor |
 |
Dołączył(a): 07 maja 2012 14:34 Posty: 1606 Lokalizacja: Dno Piekieł
|
_________________ Heroes are so annoying.
|
|
Góra |
|
 |
Zaratul
|
Napisane: 26 lis 2017 17:01 |
|
Młotodzierżca |
 |
|
The Accountant 1:kurwy i złodzieje....znaczy się Thieves and heirs.
Dawno nie grałem w fanmisję do Dark Moda...i przerwa zrobiła mi dobrze.W Accountant 1 grało mi się bardzo dobrze.FMka opowiada klasyczną historię złodzieja którego wykiwano i po ucieczce przed strażą miejską traci całe swoje pieniądze i zaczyna się ukrywać.Po dostaniu anonimowego listu w którym zleceniodawca chce się spotkać z nim w kanałach,bohater długo się nie zastanawia tylko bierze zlecenie.
A sam gameplay polega na klasycznym ukradzeniu kilku rzeczy mniej lub bardziej drogocennych ze sklepów,mieszkań i willi.Na uwagę zasługuje ogólne bardzo dobre dopracowanie techniczne misji,także w custom obiekty w postaci nowych tekstur(w tym ładne nowe menu),dźwięków i dialogów włożono dużo pracy.
Podsumowując nihil novi,koła nie wynaleziono.Ale to po prostu kolejne klasyczne bieganie po mieście w które warto zagrać.
|
|
Góra |
|
 |
Judith
|
Napisane: 28 lis 2017 13:46 |
|
|
Ujdzie. Fragment miasta wykonany przyjemnie, wnętrze jak dla mnie ciut za "domyślne", brakuje jakiegoś ciekawszego pomysłu.
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|