Zaloguj | Zarejestruj








Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 11 mar 2004 14:31 
Strażnik Glifów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 08 paź 2002 17:23
Posty: 4355
Lokalizacja: Szczytno
Stronka gotowa a przynajmniej jej część. :-D
Możecie znaleźć na niej wszystkie demka jakie dotąd były nagrane i przeglądarkę serwerów. Napewno się przyda. :wink:
Jeśli znajdziecie jakieś błędy to proszę napiszcie do mnie. :)
bandit.tut@epf.pl

_________________
:chase: :shoot: :guard:


Ostatnio edytowano 27 sty 2008 17:59 przez Bandit, łącznie edytowano 3 razy

Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 13 mar 2004 21:37 
Strażnik Glifów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 08 paź 2002 17:23
Posty: 4355
Lokalizacja: Szczytno
Dobra stronka gotowa. Wysłałem wszystkie demka jakie mi się zmieściły na serwerACH :evil: Jeśli będziecie mieli jakieś problemy ze ściągnięciem demek to pisać do mnie jak najszybciej :!!: A tak w góle to ile osób jest zainteresowana oglądaniem dem z TuT :?:

_________________
:chase: :shoot: :guard:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 15 mar 2004 15:03 
Skryba
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 wrz 2003 17:45
Posty: 290
Lokalizacja: Szczecin
E, ja. :) Najpierw tylko muszę skombinować np. tą Kamasutrę.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 15 mar 2004 15:15 
Strażnik Glifów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 08 paź 2002 17:23
Posty: 4355
Lokalizacja: Szczytno
Na stronce masz link jeśli uważasz sie za złodzieja to go znajdź! 8-) :twisted:

_________________
:chase: :shoot: :guard:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 16 mar 2004 17:50 
Skryba
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 wrz 2003 17:45
Posty: 290
Lokalizacja: Szczecin
Wygląda na to że plik 003.rar jest uszkodzony. Ściągałem go dwa razy już i to co ściągałem miało tylko 68 KB... Oczywiście rar nie chciał otworzyć.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 mar 2004 14:25 
Strażnik Glifów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 08 paź 2002 17:23
Posty: 4355
Lokalizacja: Szczytno
Wileki dzięki Sah faktycznie plik jest uszkodzony jeśli znajdziesz jeszcze jakieś błędy to pisz koniecznie :wink: jeszcze raz wielkie dzięki a i jeszcze coś jakby nie szły jakieś inne dema to wpisz w wyszukiwarce taki adres: http://www.thievery.fbi.cz/dema/003.rar
zmień tylko nazwe pliku na taki jaki nie chce sie pobrać z strony. :-)

_________________
:chase: :shoot: :guard:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 mar 2004 16:02 
Skryba
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 wrz 2003 17:45
Posty: 290
Lokalizacja: Szczecin
Nie ma sprawy. :) Teraz mam taki problem: nie działają mi dema z Kamasutry. O ile te z Burgois są ok, o tyle gdy włączam którekolwiek z pozostałych: 1. pokazuje się u góry nazwa dema ale nic się nie ładuje 2. po chwili wywala mi grę z tajemniczym komunikatem. Mam zainstalowane obie wersje mapy, UT w wersji 436 (choć pirackie), no i ostatnie Thievery (1.4).

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 mar 2004 18:59 
Mechanista
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 maja 2003 17:35
Posty: 424
Lokalizacja: Myślenice
Nic na tej stronie nie liczac demek nie ma
ale dobry poczatek jak na poczatek
rob dalej :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 mar 2004 14:23 
Strażnik Glifów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 08 paź 2002 17:23
Posty: 4355
Lokalizacja: Szczytno
Sah napisał(a):
Nie ma sprawy. :) Teraz mam taki problem: nie działają mi dema z Kamasutry. O ile te z Burgois są ok, o tyle gdy włączam którekolwiek z pozostałych: 1. pokazuje się u góry nazwa dema ale nic się nie ładuje 2. po chwili wywala mi grę z tajemniczym komunikatem. Mam zainstalowane obie wersje mapy, UT w wersji 436 (choć pirackie), no i ostatnie Thievery (1.4).


W tabelce masz określone wymagania :wink: Napisze Ci dokłądnie co musisz mieć:
Unreal Tournament
Patch 4.36
Patch 4.51 lub 4.51b weź lepiej ten nowszy :wink:
Thievery UT 1.4
Mutator BDB Map-Vote 3.04

Zajrzyj do działu Download :!: oraz
http://republika.pl/thievery_mod4ut/dema_porady.html

Jeśli będziesz miął to wszytko demka muszą chodzić, a jeśli nie będą to przeinstaluj UT i Thievery w kolejności jak podałem wyrzej. :)

Dzięki Acolithus! :wink: :-D
P.S. Demka z Kamsutry sa najlepsze sam HARD-CORE :twisted:

_________________
:chase: :shoot: :guard:


Ostatnio edytowano 25 mar 2004 21:49 przez Bandit, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 mar 2004 20:57 
Mechanista
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 maja 2003 17:35
Posty: 424
Lokalizacja: Myślenice
na dodatek sa tylko 2 demka ze mną i to jak gralem na samym poczatku, nagraj jakies terazniejsze demo :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 wrz 2007 00:21 
Strażnik Glifów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 08 paź 2002 17:23
Posty: 4355
Lokalizacja: Szczytno
[ Dodano: Czw 25 Maj, 2006 22:20 ]
Przeniosłem stronę na inny serwer bez reklam. Przy okazji usunąłem zbędne obrazki, więc powinna ładować się o wiele szybciej. :)
:arrow: http://www.thievery.glt.pl/

[ Dodano: Nie 23 Wrz, 2007 16:14 ]
Zauważyłem, że sporo graczy woli czekać aż na serwerach pojawią się inni a jednocześnie spora ich część odwiedza moją stronę. Pomyślałem, że dobrze byłoby dać takim graczom możliwość wyrażenia swojej chęci do gry, aby nie czekali aż ktoś pojawi się na serwerze tylko porozumieli się między sobą. Do komunikacji przed grą będzie teraz służył shoutbox. Nie trzeba się rejestrować żeby móc w nim pisać, ale apeluje żebyście przed wysłaniem wiadomości wpisali swój prawdziwy nick, którego używacie podczas gry żeby było wiadomo, z kim się rozmawia.
Zapraszam na stronę: http://www.thievery.glt.pl/

Jakiś czas temu usunąłem ze strony dema, ponieważ do ich oglądania była potrzebna stara wersja Thievery 1.4, której już najpewniej nikt nie posiada, dlatego nie planuje z powrotem wrzucać ich na stronę, ale jeśli ktoś jednak chciałby obejrzeć tamte dema to proszę do mnie napisać a ja postaram się je udostępnić.

[ Dodano: Nie 23 Wrz, 2007 16:38 ]
Shoutbox sam się odświeża, więc nie musicie odświeżać całej strony żeby zobaczyć nowo napisaną wiadomość przez kogoś innego.

[ Dodano: Nie 23 Wrz, 2007 16:47 ]
Jak słusznie zauważył Alex żeby sprawdzić, kiedy została napisana wiadomość trzeba najechać myszką na wiadomość i chwilkę poczekać. ;)
Czas jest podawany w GMT, więc my musimy dodać 2 godziny w czasie letnim a w zimowym pewnie jedną. ;)

[ Dodano: Nie 23 Wrz, 2007 19:14 ]
GLT.PL coś dzisiaj szwankuje, więc podam link bezpośredni.
:arrow: http://bcgc.ovh.org/tutserverbrowser/index.html

[ Dodano: Sro 26 Wrz, 2007 14:16 ]
Spora część graczy z naszego forum nie wpisała się do bazy graczy, więc na co jeszcze czekacie? Wpisywać się! :)
:arrow: ThieveryUT Players Database

[ Dodano: Sob 29 Wrz, 2007 01:20 ]
Niektórzy narzekają, że na mojej stronie czasem nie widać nicków graczy. Tłumaczę im, że wina takiego stanu leży po stronie serwera, na którym rozgrywa się gra, bo nie wysyła potrzebnych informacji, ale oni jakoś nie chcą mi w to uwierzyć. Mogę w prosty sposób udowodnić, że moja przeglądarka jest najlepszym narzędziem do sprawdzenia czy ktoś gra na serwerze, bo gdy wszystkie inne przeglądarki nie pokazują żadnych graczy u mnie, mimo że także nie widać nicków to wiadomo ilu jest graczy na serwerze. Wszystko macie przedstawione na poniższym obrazku:
Obrazek

_________________
:chase: :shoot: :guard:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 wrz 2007 07:45 
Egzekutor
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 08 mar 2005 22:31
Posty: 1871
Ja tam nie narzekam, wiem, że tak jest :P, jedyne do czego muszę przywyknąć, to dublujący posty shoutbox, ale klikanie po prostu update każdego servera to nie jest znowu taka robota, w końcu nie ma ich 50 :P: .

_________________
"And then there's THIS asshole..."
Zobacz, w co jeszcze gram:
•••Mój profil na Steamie!•••


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 wrz 2007 10:00 
Strażnik Glifów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 08 paź 2002 17:23
Posty: 4355
Lokalizacja: Szczytno
Tak jak napisałem na stronie. Po wysłaniu wiadomości w shoutboxie możesz przeładować stronę wchodząc na nią jeszcze raz. Po tej czynności odświeżanie nie będzie powodowało dublowania się wiadomości.

_________________
:chase: :shoot: :guard:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 wrz 2007 23:11 
Arcykapłan
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 lis 2006 11:13
Posty: 1376
Lokalizacja: Kraków
może dałoby się zrobić licznik osób na stronie? :) Wtedy byłoby wiadomo czy warto pisać wiadomość ;) Dobra, bardzo dobra stronka ;)

_________________
www.thiefguild.com - Gildia Złodzieja


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 wrz 2007 23:26 
Strażnik Glifów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 08 paź 2002 17:23
Posty: 4355
Lokalizacja: Szczytno
Pewnie dałoby się to zrobić, ale żeby miało to sens musiałbym wprowadzić rejestrację a raczej, mało kto będzie chciał się rejestrować tylko po to żeby było go widać na stronie, poza tym niektórzy wolą zostać niewidzialni... Muszę jeszcze to przemyśleć.

_________________
:chase: :shoot: :guard:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 01 paź 2007 12:32 
Arcykapłan
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 lis 2006 11:13
Posty: 1376
Lokalizacja: Kraków
Ale chodzi mi o zrobienie licznika "gości online". Takie też można zrobić, chociażby na forum jest :) Mnie nie pytaj jak :P

_________________
www.thiefguild.com - Gildia Złodzieja


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 02 paź 2007 01:46 
Strażnik Glifów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 08 paź 2002 17:23
Posty: 4355
Lokalizacja: Szczytno
No i jak podoba się wam nowy licznik? Ustawiłem go na 15 minut, czyli jeśli ktoś wejdzie na stronę to będzie wyświetlało przez 15 minut od wejścia, że ktoś jest na stronie. Wydaje mi się, że 15 minut to odpowiednia wartość.

Poprawiłem też wygląd strony w IE. Nie wiem czy w Operze wszystko jest okey. Jeśli ktoś używa Opery i coś wygląda nie tak jak powinno to proszę o zrzut ekranu z widokiem strony.

_________________
:chase: :shoot: :guard:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 02 paź 2007 13:10 
Kurszok
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 paź 2005 11:00
Posty: 549
Lokalizacja: Tychy
Hm, jedna sprawa. Jak odświeżam, to rośnie liczba ludzi online.

_________________
Zagraj z nami w Thievery!
Thievery Server Browser


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 lis 2007 20:32 
Strażnik Glifów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 08 paź 2002 17:23
Posty: 4355
Lokalizacja: Szczytno
[ Dodano: Sro 02 Paź, 2007 14:34 ]
Skrypt jest tak skonstruowany, że nie ma prawa dziać się nic takiego, ale niestety faktycznie jak na razie tylko w twoim przypadku występują jakiś dziwne anomalie. Napisz mi na gg, w jaki sposób jesteś podpięty do sieci? W związku z tym, że tylko ty jesteś w stanie nabijać wartość licznika mam do ciebie prośbę abyś nie odświeżał strony i nie wchodził na nią częściej niż raz na 15 minut.

[ Dodano: Sro 03 Paź, 2007 17:02 ]
Winą było proxy, ale już poprawiłem skrypt i możecie odświeżać stronę do woli nawet przy połączeniach przechodzących przez serwer proxy.

[ Dodano: Czw 22 Lis, 2007 20:31 ]
Nowy prostszy do zapamiętania adres:
:arrow: http://www.tut.go.pl/

_________________
:chase: :shoot: :guard:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 lis 2007 02:11 
Arcykapłan
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 lis 2006 11:13
Posty: 1376
Lokalizacja: Kraków
Ja mam problem z pluginem. Nie chce mi go zainstalować w FireFoxie. Twierdzi, że: No suitable plugins were found, oraz Unknow Plugin.

Ściągnąłem plugin, wprowadziłem zmianę w rejestrze, dll do system32 i nadal widzę zieloną ikonę układanki :)

[edit dół]
działa :)

_________________
www.thiefguild.com - Gildia Złodzieja


Ostatnio edytowano 28 lis 2007 11:35 przez Marzec, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 sty 2008 18:00 
Strażnik Glifów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 08 paź 2002 17:23
Posty: 4355
Lokalizacja: Szczytno
[ Dodano: Środa 28 Listopada, 2007 02:36 ]
Plik "nputplug.dll" powinien wylądować w katalogu ...\Firefox\plugins

[ Dodano: Niedziela 27 Stycznia, 2008 17:58 ]
Mam problemy z hostingiem dlatego zrobiłem mirror strony: http://www.tut.multimo.pl/

_________________
:chase: :shoot: :guard:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 lut 2008 13:32 
Kurszok
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 paź 2005 11:00
Posty: 549
Lokalizacja: Tychy
Widzę że skończył się pakiet na konto moda na tut.go.pl :( Ile kosztuje przedłużenie? :P

_________________
Zagraj z nami w Thievery!
Thievery Server Browser


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 lut 2008 13:38 
Strażnik Glifów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 08 paź 2002 17:23
Posty: 4355
Lokalizacja: Szczytno
Nie dzieje się tam zbyt wiele, więc sam dam sobie radę, ale dzięki za dobre chęci i pomoc kiedy jeszcze miałeś moda. ;) No i Grimmy też dziękuję za pomoc. :ok

_________________
:chase: :shoot: :guard:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 lut 2008 17:45 
Egzekutor
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 08 mar 2005 22:31
Posty: 1871
Bandit napisał(a):
No i Grimmy też dziękuję za pomoc.
Anytime :P Cała przyjemność po mojej stronie xD. W razie co na serwerze też mogę służyć pomocą :P

_________________
"And then there's THIS asshole..."
Zobacz, w co jeszcze gram:
•••Mój profil na Steamie!•••


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 kwi 2008 19:19 
Strażnik Glifów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 08 paź 2002 17:23
Posty: 4355
Lokalizacja: Szczytno
Zmieniłem wygląd strony.
:arrow: http://www.tut.multimo.pl/

_________________
:chase: :shoot: :guard:


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Teraz jest 17 lis 2018 01:55


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
cron