Zaloguj | Zarejestruj








Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 343 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 20 sie 2009 16:17 
Arcykapłan
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 06 lip 2009 18:15
Posty: 1326
Lokalizacja: Tarnów
Jeszcze raz będę musiał was o coś zapytać. Wszystkie serwery jakie mam na liście są puste. Nie ma tam, żadnego gracza. Czy tak jest normalnie? czy da się to zmienić? i jak to zrobić?

_________________
Człowiek żyje by być szczęśliwy
Szczęście zaś to tylko chęć życia
Jesteśmy więc po to by chcieć tu być
Bo oprócz trwania nie mamy nic innego


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 sie 2009 16:36 
Mechanista
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 sty 2008 17:52
Posty: 428
Lokalizacja: BB
Daweon napisał(a):
czy da się to zmienić?
tak,muszą grać jacyś ludzie ;)

_________________
'Możesz poklikać pięć razy naraz'
-Medyk! Czy ja umrę?
-Niewykluczone.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 sie 2009 17:06 
Arcykapłan
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 06 lip 2009 18:15
Posty: 1326
Lokalizacja: Tarnów
NiRa napisał(a):
tak,muszą grać jacyś ludzie ;)


Nie wiedziałem, że ta gra jest, aż tak mało znana.

_________________
Człowiek żyje by być szczęśliwy
Szczęście zaś to tylko chęć życia
Jesteśmy więc po to by chcieć tu być
Bo oprócz trwania nie mamy nic innego


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 sie 2009 17:20 
Strażnik Glifów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 08 paź 2002 17:23
Posty: 4355
Lokalizacja: Szczytno
To zależy, kiedy to sprawdzałeś, bo w TUT gra się przeważnie w nocy niż za dnia.

_________________
:chase: :shoot: :guard:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 sie 2009 17:22 
Poganin
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 mar 2009 14:17
Posty: 716
Lokalizacja: Bytom
Ale faktycznie w grę nie gra zbyt wiele osób. Ja spotkałem może z 30. Dużo graczy podobno pojawia się co jakiś czas. Tak czy owak, mniejsza ilość graczy to dla mnie plus - wszyscy się znają, itp.

_________________
Człowiek, który uczy się tylko tego, co inni już wiedzą, podobny jest w ignorancji do osoby, która nie uczy się w ogóle.        ~Kronika Pierwszego Wieku


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 sie 2009 18:06 
Arcykapłan
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 06 lip 2009 18:15
Posty: 1326
Lokalizacja: Tarnów
Ok i znowu pojawił mi się problem. W czasie gdy wczytywała się nowa mapa, wywaliło mnie. Po włączeniu ponownie wszystkie przyciski były inaczej poustawiane oraz nie było głosu. Pierwszy problem rozwiązałem kopiując folder "ustawienia Bandita" (chociaż i tak chodzili mi jakoś powoli). Natomiast brak głosu jest nadal. Nie słyszę kroków muzyki nic. Nawet jeżeli dam na full muzykę i głos to i tak nic nie słyszę.

[ Dodano: Pią 21 Sie, 2009 13:09 ]
Dobra już wszystko Ok. Wystarczyło włączyć ponownie.

_________________
Człowiek żyje by być szczęśliwy
Szczęście zaś to tylko chęć życia
Jesteśmy więc po to by chcieć tu być
Bo oprócz trwania nie mamy nic innego


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 13 wrz 2009 14:37 
Bełkotliwiec

Dołączył(a): 09 sie 2009 20:41
Posty: 7
Bandit zahostuj od nowa jeśli łaska bo linki wygasły :P
Kolega chce ściągnąć i oba linki siadły


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 13 wrz 2009 16:59 
Strażnik Glifów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 08 paź 2002 17:23
Posty: 4355
Lokalizacja: Szczytno
Postaram się wysłać plik w nocy, więc jeśli nic nie stanie na przeszkodzie to plik powinien znaleźć się jutro na serwerze.

_________________
:chase: :shoot: :guard:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 13 wrz 2009 18:31 
Bełkotliwiec

Dołączył(a): 09 sie 2009 20:41
Posty: 7
Dzięki zią :P Apropo mógłby ktoś może podać jak byś mógł przedziały czasowe kiedy luda jest najwięcej? :P


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 13 wrz 2009 20:46 
Arcykapłan
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 06 lip 2009 18:15
Posty: 1326
Lokalizacja: Tarnów
Od 18 do 23:00 jeśli ci zależy na wcześniejszej grze to graj sam. Później jak ktoś zobaczy, że ty grasz to się dołączy.

_________________
Człowiek żyje by być szczęśliwy
Szczęście zaś to tylko chęć życia
Jesteśmy więc po to by chcieć tu być
Bo oprócz trwania nie mamy nic innego


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 14 wrz 2009 08:32 
Strażnik Glifów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 08 paź 2002 17:23
Posty: 4355
Lokalizacja: Szczytno
Wrzuciłem nową paczkę z większą ilością map, więc nie będzie potrzeby ściągania ich podczas gry.
:shoot: Thievery 1.6

_________________
:chase: :shoot: :guard:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 mar 2010 10:29 
Bełkotliwiec

Dołączył(a): 09 sie 2009 20:41
Posty: 7
Bandit byłaby możliwość rehosta?Link już wygasł. :zdz


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 mar 2010 19:42 
Strażnik Glifów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 08 paź 2002 17:23
Posty: 4355
Lokalizacja: Szczytno
U mnie link działa.

_________________
:chase: :shoot: :guard:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 mar 2010 21:30 
Bełkotliwiec

Dołączył(a): 09 sie 2009 20:41
Posty: 7
Chodzi mi o samą grę.Poprostu nie idzie dalej strona...I nie tylko mi chciałem ze znajomymi pograć - to samo.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 mar 2010 14:33 
Strażnik Glifów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 08 paź 2002 17:23
Posty: 4355
Lokalizacja: Szczytno
Klik Prawym Przyciskiem Myszki na link i z menu wybierz Zapisz jako... :prz

_________________
:chase: :shoot: :guard:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 gru 2010 18:42 
Złodziej
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 08 sty 2009 13:38
Posty: 2329
Lokalizacja: Archiwa Miejskie
A ja wypakowuje już ;) Kiedyś w to grałem, ale było takie inne niż thief i był za wysoki poziom na mnie ;) Teraz spróbuje ponownie zagrać :)

EDIT
Może mi ktoś powiedzieć gdzie dokładnie to wypakować?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 gru 2010 19:25 
Mechanista
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 sty 2008 17:52
Posty: 428
Lokalizacja: BB
Obojętnie gdzie wypakujesz, powinno działać :mru

_________________
'Możesz poklikać pięć razy naraz'
-Medyk! Czy ja umrę?
-Niewykluczone.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 lip 2011 19:31 
Złodziej
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 08 sty 2009 13:38
Posty: 2329
Lokalizacja: Archiwa Miejskie
Dobra, znów powróciłem do tego :) Ktoś chętny do gry i podszkolenia mnie? Bo mam problemy nawet grać z botami... :roll:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 lip 2011 20:10 
Mechanista
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 sty 2008 17:52
Posty: 428
Lokalizacja: BB
Ja mogę się Tobą zająć, jednak jakaś komunikacja głosowa by się przydała :P TS/vent/czy coś innego, bo jestem leniwa i nie chce mi się pisać.

_________________
'Możesz poklikać pięć razy naraz'
-Medyk! Czy ja umrę?
-Niewykluczone.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 lip 2011 20:37 
Złodziej
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 08 sty 2009 13:38
Posty: 2329
Lokalizacja: Archiwa Miejskie
A mi się nie chce gadać... :P Wiesz... nieśmiałość i takie tam... :oops: To co, kiedy się "umawiamy"? :P Czy chcesz koniecznie komunikator?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 lip 2011 07:44 
Mechanista
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 sty 2008 17:52
Posty: 428
Lokalizacja: BB
Niekoniecznie :P Ale kiedyś będziesz musiał :hyh
Najlepiej wieczorem koło 20 dzisiaj, lub przed 14. Jeśli chodzi o inne dni, to dowiem się jak z nimi wieczorem.

_________________
'Możesz poklikać pięć razy naraz'
-Medyk! Czy ja umrę?
-Niewykluczone.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 lip 2011 17:27 
Złodziej
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 08 sty 2009 13:38
Posty: 2329
Lokalizacja: Archiwa Miejskie
Hmmm... jutro mi pasuje od 9 - 14. A ci?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 lip 2011 18:24 
Mechanista
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 sty 2008 17:52
Posty: 428
Lokalizacja: BB
Do piątku nie mam nic innego do roboty, więc będę kraść :twisted:

_________________
'Możesz poklikać pięć razy naraz'
-Medyk! Czy ja umrę?
-Niewykluczone.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 lip 2011 08:49 
Złodziej
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 08 sty 2009 13:38
Posty: 2329
Lokalizacja: Archiwa Miejskie
Okej, będę na jakimś serwie o 11. :)

EDIT: Albo wiesz co? Pisz na gg: 9190205. ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 sie 2012 09:39 
Egzekutor
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 08 mar 2005 22:31
Posty: 1871
Musze poczynic troche forumowej nekromancji: Co sie dzieje z przegladarka serwerow Bandit? Jeden adres w ogole mi nie dziala i mam jeszcze jakis inny, gdzie nic w zasadzie oprocz kilku linkow i tekstow sie nie laduje...

Tak pytam, bo troche brakuje shoutboxa ;) Czasem chcialo by sie cos krotko przekazac, a teraz ni ma jak (zostal shoutbox BCG ale tam nie kazdy zaglada).

_________________
"And then there's THIS asshole..."
Zobacz, w co jeszcze gram:
•••Mój profil na Steamie!•••


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 343 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Następna strona

Teraz jest 22 cze 2017 15:04


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj: