Zaloguj | Zarejestruj








Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 343 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 25 sie 2012 11:27 
Mechanista
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 sty 2008 17:52
Posty: 429
Cytując Bandita:
Cytuj:
Stronka nie działa, bo hosting coś spartolił i długo naprawiają. Jeśli naprawią to wróci, a jak nie, to nie wiem.

_________________
'Możesz poklikać pięć razy naraz'
-Medyk! Czy ja umrę?
-Niewykluczone.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 sie 2012 12:15 
Strażnik Glifów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 08 paź 2002 17:23
Posty: 4355
Lokalizacja: Szczytno
Spróbuję coś z tym zrobić. Przeniosę wszystko na jeden serwer pod adres:
http://thievery.ovh.org/ czyli tam gdzie jest forum. Aliasy dla tego adresu to tut.xwp.pl oraz thievery.glt.pl

edit:

Powinno już pomykać. :)

_________________
:chase: :shoot: :guard:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 02 wrz 2012 17:02 
Mechanista
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 sty 2008 17:52
Posty: 429
Dla wiadomości tych, którzy na BCG[klik] forums i przeglądarkę Bandita nie zaglądają zbyt często:
Ostatnio pojawiają się gracze, trzech niby-nowych Polaków i mniej lub bardziej zaprawieni. Feel free to join :hur

_________________
'Możesz poklikać pięć razy naraz'
-Medyk! Czy ja umrę?
-Niewykluczone.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 05 wrz 2012 22:09 
Egzekutor
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 08 mar 2005 22:31
Posty: 1871
Bandys, ktory adres wlasciwie jest teraz poprawny :shock: ? Bo na obu dziala shoutbox tylko w kazdym jest co innego??

http://www.tut.multimo.pl/
http://thievery.ovh.org/

_________________
"And then there's THIS asshole..."
Zobacz, w co jeszcze gram:
•••Mój profil na Steamie!•••


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 wrz 2012 19:58 
Egzekutor
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 08 mar 2005 22:31
Posty: 1871
Ok uzywam drugiego adresu (sorry za spam Bandys :P)

ale co sie dzieje z Twoja stronka? Wlasnie teraz jest na przyklad jakos niedostepna, tzn shoutbox sie wykrzaczyl :(

PS. Zeby napisac ten post musialam poskladac zegarek w Captcha (slitasne, w sam raz dla zlodzieja ;) )

_________________
"And then there's THIS asshole..."
Zobacz, w co jeszcze gram:
•••Mój profil na Steamie!•••


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 wrz 2012 08:49 
Szaman
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 02 maja 2005 13:05
Posty: 1003
Lokalizacja: Piła
Myślałem, że nikt już nie gra w TUTifrutti :P Czyżby coś się zmieniło na serwerach, że dalej są chętni do gry? ;)

_________________
Brudna robota, ale czysty zysk!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 wrz 2012 15:59 
Mechanista
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 sty 2008 17:52
Posty: 429
Pr0nmod jest, choć wątpię by to było powodem wzmożonej aktywności graczy :P Jeden serw, nie ma w czym wybrzydzać.
Nie najświeższy screen, ale widać ,ile ludu było:
Obrazek
spectparty rox.

_________________
'Możesz poklikać pięć razy naraz'
-Medyk! Czy ja umrę?
-Niewykluczone.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 wrz 2012 20:05 
Szaman
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 02 maja 2005 13:05
Posty: 1003
Lokalizacja: Piła
A czym, że jest ten Pr0nmod? :P

_________________
Brudna robota, ale czysty zysk!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 wrz 2012 20:30 
Mechanista
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 sty 2008 17:52
Posty: 429
http://forums.blackcatgames.com/showthread.php?t=13317
Temacik na BCG ;)
Nie grałeś już na promodzie przypadkiem?
Moja pamięć jest kijowa, dlatego pytam.

_________________
'Możesz poklikać pięć razy naraz'
-Medyk! Czy ja umrę?
-Niewykluczone.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 wrz 2012 22:00 
Szaman
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 02 maja 2005 13:05
Posty: 1003
Lokalizacja: Piła
No powiem szczerze, że wygląda to ciekawie ;) Zapewne taki dziadek TUT'kowy jak ja nie odnalazłby się w tych nowych zasadach i lamiłbym jak początkujący ;P

Ale nie powiem, jakaś złodziejska część mojej natury z chęcią by spróbowała... To jak... Wyzwanie... xD

"-And don't forget too...
-Pick the pockets from the party guests?..."

!!!!EDIT!!!!

Bandyś, czy pierwsza strona jest jeszcze w miarę aktualna, żebym mógł pobrać z niej grę? Bo była ostatnio aktualizowana jakieś 4 lata temu ;P

_________________
Brudna robota, ale czysty zysk!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 wrz 2012 17:08 
Złodziej
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 sty 2005 10:16
Posty: 2511
Lokalizacja: Statua postępu
No właśnie. Zakładając, że ktoś chciałby dołączyć do gry, to co trzeba dokładnie zainstalować? Bo chyba nie te same wersje co 5 lat temu. ;)

_________________
Kupię Azjatkę - najlepiej Japonkę (może być używana)

Suma całkowitej ilości Informacji we Wszechświecie jest stała i jest równa 0 (zero)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 wrz 2012 17:30 
Mechanista
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 sty 2008 17:52
Posty: 429
Za dużo w TUT się nie zmieniło, może jakieś nowe edycje mapek najwyżej, wystarczy na BCG poszukać mappacków(WTaFa gdzieś wrzucał).
Dodatkowy stuff się ściąga przy wchodzeniu na serwer(akurat mapki na promodzie ściągają się latami, więc lepiej mieć mappack).

Agnar: to podejmij wyzwanie :P:

_________________
'Możesz poklikać pięć razy naraz'
-Medyk! Czy ja umrę?
-Niewykluczone.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 wrz 2012 19:37 
Szaman
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 02 maja 2005 13:05
Posty: 1003
Lokalizacja: Piła
A TeeSa Jakiegoś używacie aby się komunikować czy już nie? :P

_________________
Brudna robota, ale czysty zysk!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 wrz 2012 20:01 
Mechanista
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 sty 2008 17:52
Posty: 429
Ja używam Steama, nie wiem czy działa jakiś stary TUTkowy serwerek TeeSowy, Ventrilowy czy też VuCetowy.

_________________
'Możesz poklikać pięć razy naraz'
-Medyk! Czy ja umrę?
-Niewykluczone.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 wrz 2012 22:04 
Szaman
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 02 maja 2005 13:05
Posty: 1003
Lokalizacja: Piła
Bo w sumie fajnie by było się zgadać choćby na skype :P

_________________
Brudna robota, ale czysty zysk!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 wrz 2012 05:14 
Mechanista
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 sty 2008 17:52
Posty: 429
Nie widzę przeszkód by zrobic czat głosowy na Steamie lub odpalić Skype'a.
Ok, to kiedy gramy? :jez

_________________
'Możesz poklikać pięć razy naraz'
-Medyk! Czy ja umrę?
-Niewykluczone.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 wrz 2012 10:05 
Szaman
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 02 maja 2005 13:05
Posty: 1003
Lokalizacja: Piła
Można nawet i dzisiaj, ale wracam dość późno z treningu o 22, więc też pewnie nie na długo (to jeśli chodzi o mnie) :P

Na skype mój nick to: armaderin

_________________
Brudna robota, ale czysty zysk!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 wrz 2012 10:57 
Mechanista
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 sty 2008 17:52
Posty: 429
Czyli wracasz w najbardziej odpowiednim czasie :D
ja na ogół w tygodniu max do 21:30-22 gram, wstawanie o 5 posysa :wst

_________________
'Możesz poklikać pięć razy naraz'
-Medyk! Czy ja umrę?
-Niewykluczone.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 wrz 2012 12:03 
Szaman
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 02 maja 2005 13:05
Posty: 1003
Lokalizacja: Piła
Tylko oczywiście nie wszystko mi działa jak należy (mam na myśli stronę Bandysia, jak zwykle coś przekręciłem i nie zaloguje się przez to), no i muszę wszystko w grze poustawiać czyli sposób poruszania się, skróty klawiszowe itp :P

P.S. Czyżby to mój 1000 post?! aż nie chce się wierzyć xD.

_________________
Brudna robota, ale czysty zysk!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 wrz 2012 12:32 
Strażnik Glifów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 08 paź 2002 17:23
Posty: 4355
Lokalizacja: Szczytno
To może ja też się pojawię. :) Tylko proszę nie aliasować, bo sobie pójdę. Na BCG LoUie zapytał czy ktoś będzie dziś grał, więc w sumie z różnych stron może uzbierać się dość sporo graczy. Wczoraj chyba było jakieś 7.
Ja nie nastawiam się na jakieś wielkie granie do białego rana ;), bo dawno nie tutkowałem, a poza tym jestem trochę chory.

_________________
:chase: :shoot: :guard:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 wrz 2012 12:47 
Mechanista
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 sty 2008 17:52
Posty: 429
Yup, coś koło tego było, ale moje wyczucie pozwoliło mi dołączyć jak ledwo było 2v2 -.-
Umawiamy się na konkretną godzinę? ;] // ustalamy na czym się porozumiewamy?
Trap powiedział, że dziś raczej go nie będzie. Więc mamy n-1 graczy na dziś.
A ja niedospana. :zdg

_________________
'Możesz poklikać pięć razy naraz'
-Medyk! Czy ja umrę?
-Niewykluczone.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 wrz 2012 14:07 
Szaman
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 02 maja 2005 13:05
Posty: 1003
Lokalizacja: Piła
Hehe pograłem chwilkę na solo i powiem szczerze, że cienko to widzę xD Kompromitacja na całego xD. Z botami sobie nawet nie radzę, bo cała klawiszologia mi się zmieniła :P

No ale trudno, może zmienię nick xD

_________________
Brudna robota, ale czysty zysk!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 wrz 2012 14:13 
Strażnik Glifów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 08 paź 2002 17:23
Posty: 4355
Lokalizacja: Szczytno
Trap to żaden gracz. On przeważnie tylko spectatuje, więc to żadna strata.
Przydałby się jakiś TSik. Muszę zapytać się Ivvana czy istnieje jeszcze nasz kanał na jego serwerze TS3. xD Najlepiej miejcie zawczasu zainstalowanego TeamSpeak'a 3. Ja nie wiem na którą godzinę się wyrobię, bo muszę jeszcze przygotować sobie świątynie do czczenia tutków i odpowiednio nastawić się duchowo do tego cudownego wydarzenia. ;)

Agnar mam to samo. Nie wiem, jak z czym i co do czego. Jeśli nie będzie nam szło to przynajmniej powspominamy stare dobre czasy. ;)

edit:

Server TeamSpeak3: ts.net.pl
Channel: 190. ThieveryUT
Password: kotek

_________________
:chase: :shoot: :guard:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 wrz 2012 22:20 
Szaman
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 02 maja 2005 13:05
Posty: 1003
Lokalizacja: Piła
Odnośnie Teamspeak 3, mam taki mały poradnik dla was, żeby lepiej go wykorzystać.

1. Można włączyć okienko w grze z nickami osób, które są na naszym kanale w TS3. Jak to zrobić? Trzeba wejść w Settings -> Setup Wizard. Wyskoczy nam okno. Klikamy "next" puki nie pojawi nam sie opcja "Enable Overlay" którą oczywiścię włączamy.

Pojawia nam się okno w grze ale jest ono ustawione w dość nieporęcznym miejscu. Jak to zmienić?

2. Zmianę położenia wykonujemy w następujący sposób: Settings -> Plugins, wyskakuje nam okno, klikamy na "TeamSpeak 3 Overlay plugin" i na dole po lewej stronie okienka pojawia nam się możliwość "settings". Wchodzimy w zakładkę "Dysplay" i ustawiamy w następujący sposób ustawienia:

Overlay initial X position: -1
Overlay initial Y position: 0
Overlay initial width: 100 (określa szerokość okna)
Overlay initial height: 200 (określa długość okna)

W ten sposób mamy ustawione okno w prawym górnym rogu (chyba najlepsze miejsce, opcjonalnie jak ktoś woli mieć po lewej stronie u góry to niech zmieni Overlay initial X position: 0). Oczywiście wchodząc w zakładkę "colours" można zmienić kolor wyświetlanych nicków na jaki nam się podoba (według własnego uznania).

Dobrze jest też ustawić jakiś Hotkey na zmianę channeli, żeby nie minimalizować gry za każdym razem ;> Ale z tym to sobie już poradzicie.

To chyba tyle. Have fun mates ;)

_________________
Brudna robota, ale czysty zysk!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 paź 2012 18:18 
Mechanista
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 sty 2008 17:52
Posty: 429
Server TeamSpeak3:tserw.no-ip.org
Channel: Nira games room
Password: bez hasła póki co, ale jak będziecie wkurzać drugiego admina pałętając się tam gdzie nie trzeba to będzie kopał :P:
Dodam, że serw nie stoi 24/7, tylko u kolegi na chacie, więc z dostępnością może być różnie.


EDIT:
nt.elektryk.plock.com
Kanał : kociarnia

_________________
'Możesz poklikać pięć razy naraz'
-Medyk! Czy ja umrę?
-Niewykluczone.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 343 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  Następna strona

Teraz jest 26 lip 2017 15:49


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
cron