Zaloguj | Zarejestruj








Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 23 mar 2016 16:50 
Bełkotliwiec

Dołączył(a): 22 mar 2016 19:37
Posty: 1
Witam
Mam problem z działaniem coopa na moim laptopie. Chciałem zagrać z bratem, więc zainstalowałem Thiefa z Kolekcji Klasyki. Po odpaleniu okazało się, że gra strasznie klatkuje. Poczytałem trochę w necie o moim problemie i zainstalowałem patcha, który rozwiązał problem. Przystąpiłem do instalowania coopa. Wszystko poszło ładnie i sprawnie. Okienko wyboru misji uruchamia się i dołączam do gry brata i widzę go w grze, a on widzi mnie...tyle, że gra znów zaczęła klatkować ;p . Problem chyba jest w tym, że coop podmienia jakieś pliki z patacha. Czy da się coś z tym zrobić ? Dodam, że zmiana używanej grafiki nic nie zmienia.

Mój laptop:
Windows 8
Intel Core i3
4 GB Ram
Radeon HD 7670 + Intel HD 4000


Dzięki za wszelką pomoc.
Pozdrawiam


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 03 maja 2016 18:36 
Złodziej
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lis 2007 13:15
Posty: 2249
Lokalizacja: Deutschland
Podaj prosze linki do plikow, ktore sciagnales i zainstalowales.

_________________
Thief Fan Missions - Przewodnik
Mixthoor Mod Pack - Kompendium dodatków


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Teraz jest 29 cze 2017 16:49


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj: