Zaloguj | Zarejestruj








Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 114 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Czy zamierzasz wziąć czynny udział w Tournament of Darkness VI?
Ankieta wygasła 20 sty 2008 14:37
Tak. 36%  36%  [ 4 ]
Nie. 45%  45%  [ 5 ]
Jeszcze nie wiem. 18%  18%  [ 2 ]
Liczba głosów : 11
Autor Wiadomość
PostNapisane: 07 gru 2007 14:37 
Strażnik Glifów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 08 paź 2002 17:23
Posty: 4355
Lokalizacja: Szczytno
[center]Obrazek[/center]
:arrow: Link do tematu na Forum Black Cat Games.

Tournament of Darkness VI odbędzie się na zasadach identycznych do tych z zeszłorocznego turnieju, dlatego nie widzę sensu w ponownym tłumaczeniu podobnej wiadomości od Biohazarda, ale jeśli ktoś chciałby poczytać o zasadach to może zajrzeć do tego tematu.
Biohazard napisał(a):
How Do I Sign Up?

Easy. Send a PM my way.

Be sure you can be around for the days of the tournament, starting around 4 PM going until possibly 2 AM GMT on February 9 and February 10. I'll need your application by January 20 to prepare times and servers.

Please include:

Your TUT Name/BCG Forum Name
Whether you would like to be a captain
Desired Team Name

Żeby zapisać się na turniej trzeba:
1. Być zarejestrowanym użytkownikiem na Forum Black Cat Games.
2. Po zalogowaniu się na forum należy wysłać prywatną wiadomość do organizatora turnieju. Treść wiadomości musi zawierać następujące informacje:
- nick, jakim posługujesz się podczas gry w Thievery,
- nick z Forum BCG,
- informacja o tym czy chcesz zostać kapitanem oraz jeśli chcesz nim być to masz zaproponować nazwę dla swojej drużyny.

Wiadomość może wyglądać następująco:
Cytuj:
Title: Tournament of Darkness VI

Message: Hello,
please count me in to the tournament.
My nickname is TwójNick and my time zone is GMT +1.
I don't want be a captain.

Zgłoszenia można wysłać do 20 stycznia natomiast turniej odbędzie się 9-10 lutego z soboty na niedzielę w godzinach od 17:00 do 3:00 naszego czasu.

Czy ktoś od nas ma zgłosić się do roli kapitana, kim miałaby być ta osoba i czy w ogóle mamy starać się stworzyć odrębną drużynę? Czy może wolicie grać tak jak was wybiorą lub rozlosują?

[ Dodano: Pią 07 Gru, 2007 19:10 ]
Wymyśliłem ciekawą nazwę, pod którą moglibyśmy występować w turnieju. Na początku miało być "SkilledCats" potem skróciłem do "sCats" a na koniec wyszło mi "Scatz". :) Następnie zajrzałem do słownika żeby upewnić się czy przypadkiem nie ma takiego słowa w języku angielskim i okazało się, że jest, ale na szczęście nie kojarzy się źle, bo:
Cytuj:
scat a sio!

Cytuj:
scathing /'skeiei/ adj [remark, report, tone, wit, criticism] zjadliwy, zgryźliwy; [look] jadowity; to be scathing about sb wyrażać się o kimś pogardliwie

Cytuj:
scathingly /'skeieili/ adv [speak, write] zjadliwie; to look scathingly at sb patrzeć na kogoś zjadliwie; scathingly witty [person] zjadliwie dowcipny; [remark] szyderczy; scathingly honest [person] mówiący prawdę w oczy

Albo "Scarpers", czyli drapaki :-)
Cytuj:
scarper /'skp(r)/ vi GB infml da|ć, -wać drapaka infml

_________________
:chase: :shoot: :guard:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 07 gru 2007 19:56 
Poganin
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 sty 2005 16:07
Posty: 736
Ja jeszcze nie wiem, bo:
1) sesja :evil:
2) nie wiem, czy nie będę miał jakiejś strzelanki w niedzielę- ciężko będzie wstać o 7:30 :))
Ale przed 20 stycznia pewnie będę więcej wiedział :-D

Bandit napisał(a):
Wymyśliłem ciekawą nazwę, pod którą moglibyśmy występować w turnieju... bla bla bla


A nie może być TigRs? :-D Z takim KoRnowym "R". Tygryski mają większe pazurki.

_________________
Prawdziwy programista wiesza się razem ze swoim programem.
http://oskardev.blogspot.com/


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 07 gru 2007 20:18 
Poganin
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 02 lis 2006 13:33
Posty: 718
Lokalizacja: Tychy
_OskaR napisał(a):
1) sesja :evil:


Nom. Mam podobny problem ale.... U mnie sesja startuje na początku lutego i gdyby tak wszystko zaliczać od strzała to może miałbym już spokój. <pierdol, pierdol będzie wiosna>


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 08 gru 2007 10:31 
Egzekutor
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 08 mar 2005 22:31
Posty: 1871
Ja też jeszcze nie wiem, czy uda mi się zorganizować czas na turniej w tych dniach, może być różnie, choć oczywiście bardzo chcę grać - myślę, że warto by było starać się, żebyśmy grali jak najbardziej zbliżonym do Tomcatowego składem, a żeby już tak przejść do konkretu, to mnie i Fata możecie traktować jako team nierozłączalny :P: 8-) , gramy razem non stop, więc nie wyobrażam sobie gry bez niego.

Co do nazwy - Scarpers brzmi fajnie, ale może to być przecież dłuższa nazwa, bo wtedy można zrobić skrót od niej, tak jak mieli np. Team Sea Slugs - TSS czy coś tam. ;) . Pomyślę nad tym :P .

_________________
"And then there's THIS asshole..."
Zobacz, w co jeszcze gram:
•••Mój profil na Steamie!•••


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 09 gru 2007 02:03 
Strażnik Glifów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 08 paź 2002 17:23
Posty: 4355
Lokalizacja: Szczytno
Dużo zależy od tego ilu zgłosi się wszystkich graczy, bo dopiero znając całkowitą pulę graczy będzie można przewidywać po ilu graczy przypadnie na jedną drużynę. Musimy postawić sprawę jasno żeby zgłosił się od nas jeden kapitan, bo więcej nam raczej nie potrzeba. Myślę, że ja mógłbym zgłosić się do roli kapitana i jeśli w drużynie miałby grać FRH to on nie mógłby wtedy być kapitanem, bo gdyby nim został to wylądowalibyśmy w różnych drużynach. Czyli jeśli drużyna miałaby składać się z 5 graczy to, kogo powinienem do niej wybrać? Wstępnie zakładam, że trzy miejsca będą już zajęte przez Grim, FRH no i mnie. Oczywiście niczego nie można być pewnym, bo dużo zależy od tego jak będą wybierali pozostali kapitanowie, ale moja w tym głowa żeby umieścić was na odpowiednich miejscach.

[ Dodano: Nie 09 Gru, 2007 02:40 ]
Poza tym przydałoby się przygotować listę map, które wybieralibyśmy z zależności od tego ile razy i jakim zespołem mielibyśmy grać na danej mapie. Nie zaszkodziłoby obmyślić także plan przejścia poszczególnych map. Przyszedł mi do głowy pomysł "planu elastycznego" to znaczy takiego, którego nie realizowałoby się bezwzględnie, ale w zależności od tego, jaka byłaby sytuacja na mapie. Czyli plan okradnięcia jakiegoś miejsca, ilu potrzeba do tego złodziei, kto kradnie a kto asekuruje i czy ma to robić aktywnie (ogłuszanie nadchodzących strażników, przytrzymywanie drzwi żeby do środka nie mógł wejść strażnik a w tym czasie inny złodziej otwiera wytrychami skrzynie itd.) czy pasywnie (siedzenie w cieniu, obserwowanie i mówienie czy ktoś się zbliża).

Musimy zacząć przyzwyczajać się do komunikacji głosowej!

_________________
:chase: :shoot: :guard:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 09 gru 2007 11:14 
Poganin
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 sty 2005 16:07
Posty: 736
Bandit napisał(a):
Musimy zacząć przyzwyczajać się do komunikacji głosowej!


Żeby się przyzwyczajać, najpierw trzeba zacząć korzystać :))

_________________
Prawdziwy programista wiesza się razem ze swoim programem.
http://oskardev.blogspot.com/


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 09 gru 2007 11:51 
Egzekutor
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 08 mar 2005 22:31
Posty: 1871
_OskaR napisał(a):
Bandit napisał/a:
Musimy zacząć przyzwyczajać się do komunikacji głosowej!


Żeby się przyzwyczajać, najpierw trzeba zacząć korzystać :))
ja korzystam codziennie :P: Powinnam sobie zrobić przerwę, żeby dać odpocząć mojemu gardłu, bo obecnie mam głos a'la stary przepity pirat xD :P . No ale na turniej już powinno być ok xD.

_________________
"And then there's THIS asshole..."
Zobacz, w co jeszcze gram:
•••Mój profil na Steamie!•••


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 09 gru 2007 12:20 
Kurszok
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 paź 2005 11:00
Posty: 549
Lokalizacja: Tychy
grim_reaper napisał(a):
ja korzystam codziennie


:shock: Nie wiedziałem że ktoś jeszcze z TeamSpeaka korzysta. Tak to też bym może korzystał. Trzeba by zrobić reaktywację TSa, tylko że najpierw wszyscy musieliby wiedzieć na jakim kanale powinniśmy się znajdować, bo ostatnio jakieś kłopoty z tym były z tego co pamiętam.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 09 gru 2007 13:51 
Strażnik Glifów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 08 paź 2002 17:23
Posty: 4355
Lokalizacja: Szczytno
_OskaR napisał(a):
Bandit napisał(a):
Musimy zacząć przyzwyczajać się do komunikacji głosowej!

Żeby się przyzwyczajać, najpierw trzeba zacząć korzystać :))

Najpierw trzeba mieć serwer, którego nie mamy... :kwd :roll: ;)

_________________
:chase: :shoot: :guard:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 09 gru 2007 14:51 
Egzekutor
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 08 mar 2005 22:31
Posty: 1871
Przemek, a gdzie ja napisałam, że z TeamSpeak'a :P ? Właśnie gdyby działał porządnie to może częściej byśmy go używali, w sumie na ToD i tak będziemy mieli TuFowy TS :roll: .

_________________
"And then there's THIS asshole..."
Zobacz, w co jeszcze gram:
•••Mój profil na Steamie!•••


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 09 gru 2007 19:33 
Poganin
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 sty 2005 16:07
Posty: 736
Niedawno podawałem namiary na parę serwerów i (póki były jeszcze w "czasach świetności") chętnych było BARDZO mało. Ja od dawna jestem za posiadaniem serwera (lub choćby kanału). W akademiku mam wewnętrzne IP, wiec nie mogę hostować. A zakładanie kanału na jakimś serwerze mija się z celem, bo mało komu się chce poświęcić parę sekund na odpalenie TSa. A szkoda, bo treningi (których i tak nie ma) wyglądałyby ciekawiej, podobnie, jak normalna gra- ja jakoś nie potrafię jednocześnie pisać i sterować postacią.

_________________
Prawdziwy programista wiesza się razem ze swoim programem.
http://oskardev.blogspot.com/


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 09 gru 2007 20:57 
Strażnik Glifów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 08 paź 2002 17:23
Posty: 4355
Lokalizacja: Szczytno
Zastanawiam się nad kupnem serwera do TS'a (około 10zł miesięcznie za 20 slotów). Tylko, jaki jest sens płacenia za coś skoro nikt nie będzie z tego korzystał, więc obawiam się, że może to być wyrzucanie kasy w błoto... :roll:

_________________
:chase: :shoot: :guard:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 09 gru 2007 21:18 
Poganin
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 sty 2005 16:07
Posty: 736
Może http://www.team-speak.pl/viewpage.php?page_id=21 ?
Niby nic, a jednak zawsze coś :))

_________________
Prawdziwy programista wiesza się razem ze swoim programem.
http://oskardev.blogspot.com/


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 09 gru 2007 21:29 
Strażnik Glifów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 08 paź 2002 17:23
Posty: 4355
Lokalizacja: Szczytno
No to skoro niby mają być darmowe (ciekawe jak jest z jakością usługi) to, czemu sam nie założysz kanału? Może ja mam za was wszystko robić? :pff6:

[ Dodano: Nie 09 Gru, 2007 21:34 ]
BTW już wcześniej mieliśmy tam kanał.

_________________
:chase: :shoot: :guard:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 09 gru 2007 21:43 
Poganin
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 sty 2005 16:07
Posty: 736
Jak znaleźliby się chętni, to mógłbym spróbować cię wyręczyć :-D
W sumie można powiedzieć, że mamy serwer TSa- stawiany co jakiś czas przez fishera. To, że nie zawsze jest aktywny, nie jest żadnym problemem- w końcu i tak mało komu chciałoby się wejść :))
Może zamiast drążyć niepotrzebnie temat, poczekajmy, aż ktoś jeszcze poczuje potrzebę komunikacji głosowej :P

_________________
Prawdziwy programista wiesza się razem ze swoim programem.
http://oskardev.blogspot.com/


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 09 gru 2007 21:56 
Poganin
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 02 lis 2006 13:33
Posty: 718
Lokalizacja: Tychy
Mi TS wiesza kopa na amen. Myślałem, że sobie już z tym poradziłem ale to była tylko chwilowa poprawa. No i mikrofonu nie mam.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 10 gru 2007 11:47 
Strażnik Glifów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 08 paź 2002 17:23
Posty: 4355
Lokalizacja: Szczytno
Hmm, to ciekawe... Jak w ogóle to wygląda? Po prostu włączasz TS i nagle komputer przestaje odpowiadać? Czy dopiero po wykonaniu jakichś czynności w programie? Możesz to coś da jeśli uaktualnisz TS do najnowszej wersji podmieniając plik TeamSpeak.exe.
Czasami w takich sytuacjach pomaga przeinstalowanie programu...

_OskaR napisał(a):
W sumie można powiedzieć, że mamy serwer TSa- stawiany co jakiś czas przez fishera.
Najważniejsze jest to żeby mieć stały serwer i chyba nie muszę wam tłumaczyć, dlaczego jest to tak ważne.

_OskaR napisał(a):
Może zamiast drążyć niepotrzebnie temat, poczekajmy, aż ktoś jeszcze poczuje potrzebę komunikacji głosowej.
Niepotrzebnie? Ty chyba nie rozumiesz, o co tu tak naprawdę chodzi, więc ci to wytłumaczę. Długo nie używaliśmy TS, więc musimy do niego na nowy się przyzwyczaić i pewnie znowu będą problemy z ustawieniami, że u jednego będzie za głośno a u drugiego za cicho a zostawienie tego na ostatnią chwilę byłoby dużym błędem. Jeśli chodzi o turniej to nie wyobrażam sobie gry bez TS, bo jeśli inni będą go używali to automatycznie staniemy na straconej pozycji. Jeśli ktoś myśli, że może grać w turnieju bez TS to grubo się myli. Ja na pewno nie wezmę do drużyny osoby, która zadeklaruje, że nie będzie używała TS.

_________________
:chase: :shoot: :guard:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 10 gru 2007 12:33 
Poganin
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 sty 2005 16:07
Posty: 736
Zrobione.
serwer: public-ts.multigaming.pl
kanał: 178. Thievery UT
Od dzisiaj włączenie TSa przed grą staje się obywatelskim obowiązkiem.


---

Cytuj:
Mi TS wiesza kopa na amen. Myślałem, że sobie już z tym poradziłem ale to była tylko chwilowa poprawa. No i mikrofonu nie mam.


Może w ustawieniach sterowników masz wybraną niewłaściwą kartę dźwiękową?


Obrazek

_________________
Prawdziwy programista wiesza się razem ze swoim programem.
http://oskardev.blogspot.com/


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 10 gru 2007 17:55 
Kurszok
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 paź 2005 11:00
Posty: 549
Lokalizacja: Tychy
Bandit napisał(a):
Hmm, to ciekawe... Jak w ogóle to wygląda? Po prostu włączasz TS i nagle komputer przestaje odpowiadać? Czy dopiero po wykonaniu jakichś czynności w programie? Możesz to coś da jeśli uaktualnisz TS do najnowszej wersji podmieniając plik TeamSpeak.exe.
Czasami w takich sytuacjach pomaga przeinstalowanie programu...


Przyczyną jest jak zwykle 64-bitowy Windows na którym nie działa połowa programów, o grach nie wspominając... :roll:

Ogólnie wychodzi że drugi komp ponad czterokrotnie słabszy jest bardziej grywalny niż nowy, i nawet DarknedEnlightenment się mniej tnie więc o czym tu gadamy?

Nie polecam nikomu 64-bitowych platform.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 10 gru 2007 20:55 
Szaman
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 wrz 2006 10:54
Posty: 1015
Lokalizacja: The City
Zainstaluj Linuxa. ;) Polecam. :)

_________________
- And...
- Remember to pick pocket of the party guests?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 13 sty 2008 16:06 
Strażnik Glifów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 08 paź 2002 17:23
Posty: 4355
Lokalizacja: Szczytno
Na razie zgłosiło się 15 graczy, z czego 4 chciałoby być kapitanami, ale jeśli drużyny mają być równe to z 15 graczy powstaną 3 drużyny po 5 graczy (mało jak na turniej), więc jeden z kandydatów na kapitana nie będzie mógł nim być. Rodent w ostatnim ToDku był w drużynie, której kapitanem był Bio a teraz obydwaj chcą być kapitanami, czyli nie mogą grać w jednej drużynie a ostatnio to ich drużyna zwyciężyła, więc może jeden z nich zrezygnuje z bycia kapitanem, ale to nic pewnego, więc najlepiej byłoby gdyby zgłosiło się jeszcze kilku graczy.

Zastanawiam się czy zgłosi się jeszcze ktoś od nas z forum? Na razie nie jest nas za wiele, bo zgłosiło się nas tylko czworo: ja, Grimmy, Przemek557 i Archer, więc jeśli drużyny będą po 5 graczy a raczej tak będzie to trzeba będzie się zastanowić, kogo z anglojęzycznych graczy mamy wziąć do drużyny...

Oskar, Michał, PaV i Black_Fox - zgłaszacie się? Agnar napisał mi: "czas będę miał, ale nie wiem czy będzie mi się chciało grać w TUT", Azaqi nie ma dobrego łącza (ma lagouty), aldaris się ukrywa, ale zagląda na forum (może będzie grał pod innym nickiem :>) a Flacek pojawił się kilka razy na serwerze, ale nie wiem czy będzie grał.

Gdyby tak wszyscy się zmobilizowali to moglibyśmy zbudować dwie drużyny! Wtedy byłoby ciekawiej i byłyby większe szanse na to, że gracze z naszej gildia trafiliby do finału...

No i najważniejsze! Czy wszyscy macie już sprawne mikrofony a raczej działające słuchawki ze sprawnym mikrofonem?

_________________
:chase: :shoot: :guard:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 13 sty 2008 17:24 
Miastolud
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 09 kwi 2006 20:17
Posty: 79
aldaris nie wie czy będzie miał czas :P dlatego na razie poczekam bliżej ostatniego dnia zgłoszeń do turnieju


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 13 sty 2008 17:59 
Strażnik Glifów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 08 paź 2002 17:23
Posty: 4355
Lokalizacja: Szczytno
Dzięki za info. aldaris. ;)

Jeśli nic nie ulegnie zmianie to turniej odbędzie się na serwerze o IP: 72.37.204.10 (nie wiem czy IP jest statyczne czy dynamiczne, więc może się zmienić).
Zacznijcie grać na tym serwerze żeby przyzwyczaić się do pingów! Sprawdźcie swoje pingi i podajcie je, czy nie macie lagów i czy was nie rozłącza (mnie już raz rozłączyło...) :arrow: WinMTR.

Na serwerze znajdują się mapy z moich dwóch MapPacków v1.0 i v1.1.

Na pewno nie będzimy grać na:
TH-2O
TH-Aquatone14.unr
TH-Breakout.unr
TH-CharnsleyFinalAlpha.unr
TH-CountryAbode2.unr
TH-Cult.unr
TH-eTomb.unr
TH-Intercept.unr
TH-Kamasutra.unr
TH-Keep3.unr
TH-Pirates.unr
TH-ProtFort96A.unr
TH-Semaiyo.unr
TH-SkyTownTest4b.unr
TH-StolenCity-b04a.unr
TH-ThievesDen.unr
TH-ToB-SwordArena.unr

Raczej nie będziemy grać na:
TH-Airship.unr
TH-Apache71.unr
TH-Apprenticev2.unr
TH-AquatoneClassic.unr
TH-Bafford2.unr
TH-Bourgeois.unr
TH-BourgeoisClassic.unr
TH-Breandor.unr
TH-DanteBeta.unr
TH-Darkened_Enlightenment_v2.unr
TH-KormanClassic.unr
TH-SoulsHarbor.unr
TH-ToB_Payback.unr

Pozostają:
TH-AncientRuins.unr (max. po 4 graczy)
TH-Aquatone.unr
TH-Archery.unr
TH-Asylum.unr
TH-CityMuseum.unr
TH-Darkened_Enlightenment.unr
TH-District2.unr (max. po 4 graczy)
TH-Flats.unr
TH-Folly.unr
TH-Gerome.unr
TH-Grange.unr
TH-HighwayInn.unr
TH-KingsOfTheDesert_Final.unr
TH-Korman.unr
TH-LakeShorePub30.unr
TH-LordBeckB2.unr (max. po 4 graczy)
TH-Mensch.unr
TH-Monastery76.unr
TH-Nostalgia.unr
TH-Sheriff.unr
TH-SkeltstonHead-v21.unr
TH-SkeltstonHead.unr
TH-Spider.unr
TH-Stronghold.unr (max. po 4 graczy)
TH-Theatre.unr
TH-Warehouse.unr

_________________
:chase: :shoot: :guard:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 14 sty 2008 16:53 
Szaman
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 wrz 2006 10:54
Posty: 1015
Lokalizacja: The City
Ja mógłbym w sumie zagrać, tyle, że nie wiem kiedy. Ostatni czas na forum "przespałem", nie wiem co i jak. ^^

_________________
- And...
- Remember to pick pocket of the party guests?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 sty 2008 13:09 
Egzekutor
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 08 mar 2005 22:31
Posty: 1871
Wszystkie koty-psoty! Macie ostatnie 3 dDNI na zapisanie się na turniej! Nie ociągać się, im nas więcej tym lepiej! :) :shoot:

_________________
"And then there's THIS asshole..."
Zobacz, w co jeszcze gram:
•••Mój profil na Steamie!•••


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 114 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Teraz jest 28 cze 2017 06:26


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj: