Bandit napisał(a):
Mnie zastanawia, po co ta szopka z "1.7" i jakie osoby za tym stoją? Czy ktoś poważny robiłby takie podchody? Właściwie nie powinienem się dziwić z tego powodu, bo znam przeszłość Thievery i to jak było rozwijane albo raczej zwijane.
Być może pewnego dnia dalai chciał sobie pograć w TUTki i okazało się, że nikt już nie gra, więc wpadł na pomysł, że najprościej będzie wypuścić plotkę o TUT 1.7 żeby ściągnąć ludzi do gry.
Przypomnę, że już mieliśmy nieprzyjemną sytuację z łataniem błędów przez dalaiego. Mam na myśli załatany na szybkiego błąd, który pozwalał na szybsze strzelanie z kuszy. Naprawił go tak, że teraz dalej można szybciej strzelić, ale powoduje to utratę bełta. Na pewno nie raz byliście zdenerwowani z tego powodu, gdy z ekwipunku znikał wam np. fire bolt lub tag bolt. Jeśli dalai w ten sposób chce pomóc w popularyzacji gry to ja wysiadam.
Jeśli to jest jednoosobowa akcja to mam podstawy by sądzić, że nie wyjdzie z tego nic pozytywnego. Co innego, jeśli współpracuje z nim np. immortius. Wtedy można byłoby oczekiwać postępu. Ciekawe czy znaleźliby wspólny język?
Bandit, chcesz grać 1,7 przy znanych oszustów dołączy serwery?