Zaloguj | Zarejestruj








Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 192 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Autor Wiadomość
PostNapisane: 10 sty 2004 08:06 
Garrett
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 sie 2002 18:07
Posty: 3708
Cytuj:
co to hest naightblade

zobacz http://www.thief-forum.ehost.pl/viewtop ... nightblade
Cytuj:
no wlasnie gdzie sa te wszystkie pikele, timony..

Może nie czują radości z Thievery, wolą Unreala lub Jedi Academy ? W moim przypadku multiplayer WYŁĄCZNIE służy do masowego mordowania (ach ten Siege na Hoth :D )

_________________
Zezwierzęcony, o zdradzieckiej mordzie, umysłowo niestabilny, Thiefmaniak najgorszego sortu, do którego trzeba strzelać. Kanalia. Patologiczny element czyli OBYWATEL.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 sty 2004 12:09 
Złodziej

Dołączył(a): 14 wrz 2002 21:31
Posty: 2330
Lokalizacja: Łódź
Oj, nieprawda czasm dobry multiplayer służy również do... cichego masowego mordowania (vide rainbow six, albo ghost recon) :).

Co do Thievery to mi przeszło po tym jak moja mapa poszła się walić, a włożyłem w nią naprawdę dużo pracy.... Idiotyzmem jest, że silnik unreala nie potrafi odtworzyć poziomu ja brakuje mu np. pliku z muzyką, :/// Mógłby np. wywalić błąd i nie grać tego dźwięku...

_________________
Dark Radiant Tips!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 sty 2004 12:12 
Złodziej

Dołączył(a): 14 wrz 2002 21:31
Posty: 2330
Lokalizacja: Łódź
Poza tym jest tyle ciekawych rzeczy na świecie, dobra kuchnia, dobra kobieta, kino, teatr, granie w zespole, praca w radiu... Gdzie tu jeszcze wcisnąc regularne granie w Thievery? Ostatnio po raz pierwszy od paru miesięcy zagrałem w grę, a konkretnie Ghost Recon :wink:

_________________
Dark Radiant Tips!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 sty 2004 16:29 
Poganin
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 wrz 2003 07:36
Posty: 747
Lokalizacja: Szczytno
Ghost Recona bardzo polecam !!! gralem w niego rowno i gesto ale niestety mi troche przeszlo w niego granie... ale z checia bym sobie zagral... tylko instalowac sie nie chce :) hyhy

_________________
ts.net.pl - Darmowy Serwer i darmowe kanały TeamSpeak3 dla Każdego.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 sty 2004 17:52 
Złodziej

Dołączył(a): 14 wrz 2002 21:31
Posty: 2330
Lokalizacja: Łódź
No wiesz Ivvan, to już szczyt lenistwa, rozumiem że byś miał rylcem kopiowac dane na HDD, ale jak twój CD robi to za Ciebie? :wink:

_________________
Dark Radiant Tips!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 sty 2004 07:08 
Poganin
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 wrz 2003 07:36
Posty: 747
Lokalizacja: Szczytno
hehe no wiesz ja jestem leniwy :P: ale jak mam cos do zrobienia to nie obijam sie tylko jezeli mi sie nie chce :D

_________________
ts.net.pl - Darmowy Serwer i darmowe kanały TeamSpeak3 dla Każdego.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 sty 2004 18:49 
Arcykapłan
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 sie 2002 10:06
Posty: 1398
Lokalizacja: Kraków
Forum po przejściach i zniknął ostatni komunikat więc przypominam, że dziś (30.01) o 20:00 gramy w thievery pod adresem 217.96.2.13, pod warunkiem, że uda mi się UT zainstalować, bo widzę, że płyta coś szwankuje :roll:.

_________________
Pablo


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 sty 2004 20:58 
Mechanista
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 maja 2003 17:35
Posty: 424
Lokalizacja: Myślenice
Sory ze dzis z wami prawie wogole nie dalem rady grac ale jak mi sie komputer wiesza 5 razy w przeciagu 40 minut z czego 4 razy gdy jest napis "connecting" to juz czlowiek ma dosc


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 sty 2004 23:07 
Poganin
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 wrz 2003 07:36
Posty: 747
Lokalizacja: Szczytno
Mi sie za to komputer wiesza non stop :cry: nie wiem nadal co mam robic... ale za to troche pogrlaem :) na tym spiderze :) co druga runde gralismy co wtedy mialem najmniej PKT. to dlatego bo zabijalem sobie Guardow :) i pare razuy mnie pajak zabil :P fragow mialem najwiecej :)

_________________
ts.net.pl - Darmowy Serwer i darmowe kanały TeamSpeak3 dla Każdego.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 31 sty 2004 00:04 
Mechanista
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 maja 2003 17:35
Posty: 424
Lokalizacja: Myślenice
Mam myk na te glupie zacinki

na poczatku gralismy normalnie - th vs gu w strasznie niewyrownanych skladach i sporych lagach.

pozniej zagralismy juz co-op najpierw bylo ciekawiej a pozniej sie nam znudzilo (przynajmiej mi) i przed chwila skonczylismy.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 mar 2004 00:14 
Strażnik Glifów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 08 paź 2002 17:23
Posty: 4355
Lokalizacja: Szczytno
Kurde no! Musimy zacząć grać :!!: Zróbmy tak, niech każdy napisze tu na forum w jakich godzinach może grać w weekendy! Wtedy jakoś ustalimy kiedy będziemy grać! Przynajmniej raz w tygodniu! No proszę was!

_________________
:chase: :shoot: :guard:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 mar 2004 15:56 
Mechanista
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 maja 2003 17:35
Posty: 424
Lokalizacja: Myślenice
Czasami na weekend jestem w domu czasami nie, czesciej jestem. jak jestem to caly weekend moge grac jak nie to tylko niedzielą wieczorem


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 mar 2004 21:29 
Strażnik Glifów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 08 paź 2002 17:23
Posty: 4355
Lokalizacja: Szczytno
No i :evil: wychodzi mi z tego że mogę grać w Thievery tylko wtedy gdy w kafejce jest bardzo mało ludzi. Czyli napewno nie w weekend! :cry: :evil: No to do niezobaczenia, radzcie sobie sami. :wink:

_________________
:chase: :shoot: :guard:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 mar 2004 22:19 
Poganin
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 wrz 2003 07:36
Posty: 747
Lokalizacja: Szczytno
Bandit ... pozostaje ci jedynie rezerwacja kompa... bo w tym ideku to trzeba kompy z pol dnia wczesniej rezerwowac i ciagle jest ten znak zapytania "?" czy nie wchrzani ci sie ktos na kompa bo pogada dobrze z szefem ;)

_________________
ts.net.pl - Darmowy Serwer i darmowe kanały TeamSpeak3 dla Każdego.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 mar 2004 20:20 
Strażnik Glifów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 08 paź 2002 17:23
Posty: 4355
Lokalizacja: Szczytno
q... to nie o to chodzi :!!: jak jest dużo kompów zajętych to ma takiego laga, że co 2 minuty mnie z gry wywala do ch... :!!:

_________________
:chase: :shoot: :guard:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 10 kwi 2004 00:01 
Akolita
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 wrz 2003 20:35
Posty: 140
Jeśli o mnie chodzi, to jestem wyposażony w Neostradę, zwarty i gotowy do walki. Jakie są aktualne terminy spotkań?

_________________
Grove Street 4 life!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 10 kwi 2004 15:24 
Poganin
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 wrz 2003 07:36
Posty: 747
Lokalizacja: Szczytno
Najpierw by wypadalo sie umowic kto stawia server ... Czy chlopaki nadal jestescie za tym aby Pablo pelnil te funkcje ?? ja jestem na TAK i NIE to poprostu zalezy od tego kto bedzie mial mozliwosc zalozena servera i posiadania mniejszego pingu. Pytanie do Pabla... czy chcialbys stawiac server w godzinach umowionych rozgrywek TUT ?? :P a jezeli ktos ma mozliwosc stawiania servera to niech WALI PROSTO Z MOSTU bedzie w czym wybierac jakby cos :D

_________________
ts.net.pl - Darmowy Serwer i darmowe kanały TeamSpeak3 dla Każdego.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 192 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

Teraz jest 15 lis 2018 18:25


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
cron