Zaloguj | Zarejestruj
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki
Autor |
Wiadomość |
Mixthoor
|
Napisane: 30 sty 2016 18:35 |
|
Złodziej |
 |
Dołączył(a): 12 lis 2007 13:15 Posty: 2286 Lokalizacja: Deutschland
|
Ludu, pytanie mam.
Gram w TG z najnowszą TG MMP Necro i podczas skakania ("strejfowanie" ala QuakeIIIArena), Garret w pewnym momencie przechyla łeb pod kątem w górę i traci energię. WFT?
_________________ Thief Fan Missions - Przewodnik Mixthoor Mod Pack - Kompendium dodatków
|
|
Góra |
|
 |
darkonia
|
Napisane: 02 cze 2016 18:21 |
|
|
I się wreszcie doczekałam... Za wszystkie bluźnierstwa i świętokradztwo, za napastowanie trumien... Strąciła mnie do Podświata świetlista moc, by upadłe anioły wyssały mą duszę.
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
|
|
Góra |
|
 |
SPIDIvonMARDER
|
Napisane: 02 cze 2016 18:45 |
|
Garrett |
 |
Dołączył(a): 29 sty 2008 21:32 Posty: 4567 Lokalizacja: Świątynia Nieba z Zaginionego Miasta
|
Najwidoczniej kopałaś pod kimś dołki, więc bóstwo archeologów poczuło się zazdrosne.
|
 |
Marzec
|
Napisane: 05 cze 2016 14:23 |
|
Arcykapłan |
 |
|
darkonia, rozważałaś recenzje misji z Total Crap Contest?
|
|
Góra |
|
 |
darkonia
|
Napisane: 05 cze 2016 17:05 |
|
|
Przyznam się bez bicia: obiła mi się o uszy ta nazwa, ale, z wielu mniej lub bardziej obiektywnych przyczyn, nie jestem aż tak zanurzona w świecie Thiefa, żeby wiedzieć coś więcej. Poza tym, ludzie nauczyli mnie trzymać gębę na kłódkę, więc rzadko dzielę się przemyśleniami z otoczeniem - w życiu napisałam może pięć recenzji jako prace do szkoły.
A tak bardziej na temat: Gdyby mój komputer dał radę udźwignąć przechwytywanie filmików z gry to wrzuciłabym skok w dal o linie w wykonaniu Garretta.
|
|
Góra |
|
 |