Zaloguj | Zarejestruj








Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 134 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 20 kwi 2006 15:39 
Miastolud
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 lip 2005 13:40
Posty: 61
Mam problem. Nabyłem pełną, legalną wersję TZC i zauważyłem (a właściwie usłyszałem) coś takiego: gdy używam mego mechanicznego oka po kilku sekundach włancza się odgłos włączania i wyłączania go. (jakby ktoś nie zrozumiał wygląda to tak: [odgłos włączania]->[normalny odgłos]->[odgłos włączania]->[odgłos wyłączania]->[normalny odgłos] nie wiem jak to lepiej wytłumaczyć). Czy ktoś wie co jest nie tak/ co muszę zrobić aby było normalnie? Wiem, że to trochę mało ważne, ale jednak.

Jak chcecie to posłuchajcie (musicie poczekać kilkanaście sekund i może cie ściągać): http://www.megaupload.com/?d=TL60ZY06 (uwaga, czasami reklama zasłania przycisk do downloandu)

_________________
Predator here - the armored fist of CHAOS!!!
All weapons primed and ready for battle!
Their weapons are uneffective against Chaos armor!
We wil crush their skulls under our iron treads!


Ostatnio edytowano 21 kwi 2006 15:30 przez Koko, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 kwi 2006 17:05 
Garrett
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 09 gru 2003 08:52
Posty: 4767
Lokalizacja: Poznań
Koko napisał(a):
Czy ktoś wie co jest nie tak/ co muszę zrobić aby było normalnie?


ależ to jest normalnie - to jest po prostu włączający się AutoFocus ;) to był zamierzony efekt chyba, ale auto focus(bo razem z obrazem nieco sie moze zmienić obraz) to jest raczej chybiony pomysł w tej grze

_________________
ObrazekObrazek
"No one reads books these days"


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 kwi 2006 15:30 
Miastolud
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 lip 2005 13:40
Posty: 61
A można to jakoś skasować, bo mnie to bardzo irytuje?

_________________
Predator here - the armored fist of CHAOS!!!
All weapons primed and ready for battle!
Their weapons are uneffective against Chaos armor!
We wil crush their skulls under our iron treads!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 kwi 2006 19:19 
Paser
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 kwi 2006 20:13
Posty: 214
Sztepek napisał(a):
Nie wiedziałem, gdzie mógłbym to napisać, ale tutaj jest chyba odpowiednie miejsce. Mianowicie, wymagania- wiadomo- Pentium 4 1.5 GHz. Jednak, co dziwne, gra chodzi mi płynnie już na Athlonie 1.3 MHz. To taka informacja, jakby ktoś zastanawiał się, czy mu pójdzie ;)

Mi chodzi sprawnie na Pentium3 1,2Ghz(naprawdę!!!) i GF Fx5200 128mb


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 31 lip 2006 09:48 
Miastolud
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 lip 2005 13:40
Posty: 61
Mam kolejne pytanie. Co zrobic, aby w Thiefie DS zamienic lewy głośnik na prawy a prawy na lewy (były takie opcje w Thiefie 1 i 2)? Bo przeniosłem kompa i teraz bardzo mnie to irytuje i zmyla.

_________________
Predator here - the armored fist of CHAOS!!!
All weapons primed and ready for battle!
Their weapons are uneffective against Chaos armor!
We wil crush their skulls under our iron treads!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 31 lip 2006 11:04 
Garrett
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 09 gru 2003 08:52
Posty: 4767
Lokalizacja: Poznań
Cytuj:
Mam kolejne pytanie. Co zrobic, aby w Thiefie DS zamienic lewy głośnik na prawy a prawy na lewy

a nie wystarczy zamienić głosniki miejscami? :))

_________________
ObrazekObrazek
"No one reads books these days"


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 31 lip 2006 18:08 
Miastolud
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 lip 2005 13:40
Posty: 61
To by było skomplikowane, bo mam wszystko porządnie już postawione itd. Jakies inne rady może?

_________________
Predator here - the armored fist of CHAOS!!!
All weapons primed and ready for battle!
Their weapons are uneffective against Chaos armor!
We wil crush their skulls under our iron treads!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 31 lip 2006 23:27 
Strażnik Glifów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 08 paź 2002 17:23
Posty: 4355
Lokalizacja: Szczytno
Sam jesteś zbyt skomplikowany... :)) Jakie to głośniki? 10.1? ;) Może poszukaj w sterownikach...

_________________
:chase: :shoot: :guard:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 01 sie 2006 00:08 
Miastolud
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 lip 2005 13:40
Posty: 61
Z głośnikami wszystko wporzo, jedynie w Thiefie mam ten błąd.

_________________
Predator here - the armored fist of CHAOS!!!
All weapons primed and ready for battle!
Their weapons are uneffective against Chaos armor!
We wil crush their skulls under our iron treads!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 02 paź 2007 16:43 
Homo Rhetoricus
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 sie 2002 17:15
Posty: 5563
Lokalizacja: Gildia Topielników (przy tawernie Pod Rozszalałym Wichrem)
Ukatualniłem FAQ. Informacja o dołączeniu gry do czasopisma CDA + aktualizacja adresów WWW.

_________________
Thief Antologia PL: od 20 X 2006 w sklepach!
Zagraj w FM Old Comrades, Old Debts i zobacz moje zrzuty.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 paź 2007 15:11 
Skryba
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 paź 2007 14:56
Posty: 347
Lokalizacja: Już niedługo Poznań :)
Koko napisał(a):
Mam kolejne pytanie. Co zrobic, aby w Thiefie DS zamienic lewy głośnik na prawy a prawy na lewy (były takie opcje w Thiefie 1 i 2)? Bo przeniosłem kompa i teraz bardzo mnie to irytuje i zmyla.
A próbowałeś podłączyć na odwrót :P ?? Tak na serio, to poszukaj w ustawieniach karty- tam powinna być opcja przełączenia na stałe.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 paź 2007 19:26 
Złodziej
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 sty 2005 10:16
Posty: 2518
Lokalizacja: Statua postępu
Mr.MaaD napisał(a):
Koko napisał(a):
Wysłany: Pon 31 Lip, 2006
Mam kolejne pytanie. Co zrobic, aby w Thiefie DS zamienic lewy głośnik na prawy a prawy na lewy (były takie opcje w Thiefie 1 i 2)? Bo przeniosłem kompa i teraz bardzo mnie to irytuje i zmyla.

A próbowałeś podłączyć na odwrót :P ?? Tak na serio, to poszukaj w ustawieniach karty- tam powinna być opcja przełączenia na stałe.

Nie wydaje mi się, żeby kolega Koko czekał 1 rok i 3 miesiące, zanim mu ktoś podpowie rozwiązanie. ;)

_________________
Kupię Azjatkę - najlepiej Japonkę (może być używana)

Suma całkowitej ilości Informacji we Wszechświecie jest stała i jest równa 0 (zero)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 paź 2007 06:24 
Skryba
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 paź 2007 14:56
Posty: 347
Lokalizacja: Już niedługo Poznań :)
Ja albo bym cierpliwie czekał, albo zamienił te głośniki miejscem^^

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 paź 2007 09:26 
Garrett
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 02 lis 2003 12:26
Posty: 4835
Lokalizacja: Gliwice
Wystarczy kable przepiąć.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 paź 2007 15:49 
Skryba
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 paź 2007 14:56
Posty: 347
Lokalizacja: Już niedługo Poznań :)
Nieważne- pewnie go i tak coś trafiło...

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 31 gru 2007 22:12 
Bełkotliwiec

Dołączył(a): 31 gru 2007 22:00
Posty: 4
Pierwszy post na forum i dosyć nieprzyjemna sprawa ^_^

Wcześniej grałem dość sporo w tą część i chodziła bez najmniejszych problemów, aż pewnego dnia o pewnej godzinie -kaput! nie odpala się :( tylko jak odznaczam zgodność to się odpala ale wtedy jest zapentlone intro. Mam "orginała" jesli można to tak nazwać z Cd-a : P reinstal gry nie pomógł. Wie może ktoś co może być tego przyczyną?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 01 sty 2008 01:03 
Skryba
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 paź 2007 14:56
Posty: 347
Lokalizacja: Już niedługo Poznań :)
Karta graf...

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 01 sty 2008 14:17 
Bełkotliwiec

Dołączył(a): 31 gru 2007 22:00
Posty: 4
Wiedźmin, TimeShift chodzą bez problemu.

Mam Geforce`a 8500 Gt.

I poza tym Thief chodził bez problemu, a tu nagle przestał .. od tak z siebie ^_^


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 01 sty 2008 16:36 
Skryba
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 paź 2007 14:56
Posty: 347
Lokalizacja: Już niedługo Poznań :)
Reinstal sterowników. Tudzież jak zawsze- windows nawala...

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 08 sty 2008 22:26 
Bełkotliwiec

Dołączył(a): 31 gru 2007 22:00
Posty: 4
reinstal sterowników jest i nadal nie hula. Aczkolwiek to musi być wina kompa bo dla pewności zassałem też grę z neta i też nie chodzi.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 09 sty 2008 07:20 
Skryba
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 paź 2007 14:56
Posty: 347
Lokalizacja: Już niedługo Poznań :)
Windows... To zawsze stwarza najgorsze problemy...

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 gru 2008 14:34 
Bełkotliwiec

Dołączył(a): 31 gru 2007 22:00
Posty: 4
Teraz to jak odpalam normalnie to się odpala.. intro sie nie zapętla nawet bez wyłączenia dodatkowego proca. Ale przy odpalaniu tutka wywala do windy.. I nadal sie nie odpala przy zgodnosci z 98..

Pograł bym a tu taka lipa : ]


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 kwi 2009 10:11 
Paser
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 kwi 2009 09:53
Posty: 253
Lokalizacja: Knw
Witam wszystkich fanów Thiefa
Jest to mój pierwszy post na forum, który jest zarazem pytaniem do osób bawiących się zmienianiem tego i owego w grze :) Mianowicie czy (a jeśli tak to w jaki sposób) można zmienić wygląd Garretta w TDS. Chodzi mi o to że chciałbym mieć Garretta w płaszczu ale nie mam zielonego pojęcia o tym w jaki sposób można zrobić takiego "skina". Jeśli ktoś zna się na czymś takim to proszę o pomoc.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 kwi 2009 13:04 
Młotodzierżca
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 lip 2007 13:00
Posty: 864
Lokalizacja: Kielce
Hmm jedynie zmianę wyglądu spotkałem w texpacku, można było wybrać chyba 3 rodzaje skina. LINK

_________________
Jedyny motyw graficzny na telefon w klimacie Thiefa


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 kwi 2009 18:11 
Paser
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 kwi 2009 09:53
Posty: 253
Lokalizacja: Knw
Mam tego paka od Johna i jest spoko ale chodzi mi o to czy nie dało by się zrobić (na takiej samej zasadzie jak John) skina Garretta w płaszczu :)


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 134 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Teraz jest 21 paź 2017 12:57


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
cron