Zaloguj | Zarejestruj








Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 09 mar 2014 17:27 
Miastolud

Dołączył(a): 24 sty 2010 20:01
Posty: 55
zainstalowałem T3SneakyUpgrade_1.1.3.2.
jest tam opcja extra multicore fix for t3
czy teraz thief 3 wykorzystuje w pełni wielordzeniowe procesory?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 09 mar 2014 17:51 
Złodziej
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lis 2007 13:15
Posty: 2287
Lokalizacja: Deutschland
Trudne pytanie i nie wiem, jak sprawdzić, czy gra z 2004 rzeczywiście w pełni korzysta z dóbr procesorów wielordzeniowych. Autor na swojej stronie umieścił info jedynie o Multicore fix prevents the intro video from looping.

_________________
Thief Fan Missions - Przewodnik
Mixthoor Mod Pack - Kompendium dodatków


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Teraz jest 18 sie 2018 22:50


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
cron