Zaloguj | Zarejestruj
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 1 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Bogdantes
|
Napisane: 06 lis 2020 20:28 |
|
|
Cześć. Mam parę pytań po kolejnym przejściu. Siedziałem na kwarantannie, to miałem trochę czasu. - ile jest przycisków na obeliskach. Ja znalazłem trzy i mapę do czwartego który był u tego twórcy robotów. Ale tam już nie mogłem się do niego dobrać. - czy udało się komuś zapalić wszystkie świece na podsibitkach, a jak tak, to co to daje. - jak jest wyzwanie -"pozostań niezauważonym" i jednocześnie- "pokonaj paru w walce", to czy da się to pogodzić, czy z czegoś trzeba zrezygnować. - i na koniec, czy znaleźliście tajemniczą kryptę w domu Archiego Maxwella, oczywiście sami bez samouczka. Pozdrawiam w tych trudnych czasach, chrońcie się, nie tylko w cieniu , ale i przed chorobą i, gdy u nas nieprędko nastąpią zmiany, to niech przynajmniej w Ameryce wygra Biden. Howg.
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 1 ] |
|