To się nazywa fachowe podejście do tematuNivellen pisze:aby ciepło zgromadzone przez palenie w kominku, piecu kaflowym lub hipocaustum nie uciekło zbyt szybko

Moderator: Mixthoor
To się nazywa fachowe podejście do tematuNivellen pisze:aby ciepło zgromadzone przez palenie w kominku, piecu kaflowym lub hipocaustum nie uciekło zbyt szybko
A ja bym raczej radził odwrotnie. Rusz do przodu, nie dopieszczaj architektury teraz na 100%, zacznij meblować, wypełniać AI, programować zdarzenia i zadania - zawsze będziesz mógł wrócić do architektury i sam się wtedy przekonasz na ile ją jeszcze musisz dopracować, żeby misja miała klimat i trzymała się kupy. (okaże się, że mniej niż myśliszNie spiesz się, dopracuj, nie wydawaj przedwcześnie bo sam będziesz żałował
Oczywiście tak. W założeniach misja ma być pl i ang od razu na starcie. Jak to wyjdzie "w praniu" to zobaczymy. Cieszę się, że podoba Ci się mój zamek. Przy takiej liczbie wyśmienitych fm-ek bardzo trudno zrobić coś ciekawego, staram się jak mogęjendreck pisze:(...)Zamierzasz zgłosić FM-kę na thief-thecircle? To popularna strona dla maniaków Thiefa.
... i dużo wolnego czasu.Dziarsky pisze:Jak się ma zdolności i pomysły
Hehe, racja, święta racja. Ja już dawno bym wam się chwalił screenami do tego co montuję w TDM ale ciągle to w powijakach z braku czasuAbru pisze:... i dużo wolnego czasu.
Niestety nie ma do tego żadnych tutoriali. Wydaje mi się, że potrzeba głównie dużo pracy/doświadczenia, no i zamiłowania do architektury. Przejrzyj sobie wątek inspiracje i nauka patrzenia, pomoże Ci w wymyśleniu i zaplanowaniu budowli, co - poza samym ogólnym pomysłem - jest właśnie najważniejsze.bari pisze:Nivellen?? jak się robi takie super architektoniczne wygibasy??, pytam ponieważ w sieci można znaleźć wiele tutoriali dot. dromeda, ale odnośnie samego rzeźbienia są tylko ogólne wskazówki....
Wiedziałem, że tak będzie, to jest zachód słońca - nie wschód. Cholerka, niebo jest chyba za bardzo różoweMichal pisze:Wygląda niczym poranek w Wyzimie
No coś w tym jest. Po za tym IMO na wcześniejszych screenach światło zachodzącego słońca padające na budynki było za żółte. Jak obserwuję to na moim bloku to wszystko ma więcej pomarańczuNivellen pisze:niebo jest chyba za bardzo różoweAle to się da poprawić
Powiem tak - na pewno nie będzie to gwiazdka, ale te drugie święta... Kto wieDex pisze:(...) Gwiazdka tuż tuż, może tym razem nie powtórzy się ta z 2006 roku?
Przygotowuję się do wrzucenia nowych fotek. Muszę tylko sfabrykować jeszcze kilka obiektów, aby pomieszczenia nie świeciły gołymi ścianami, tak jak do tej pory.Grzechu pisze:(...) Czekam na następne screeny
Gdyby to miało być zwykłe złodziejstwo, misja byłaby już w stadium "beta" a tak, jeszcze trochę pracy zostało...Orest Reinn pisze:Zastanawia mnie fabuła. Masz jakiś konkretny pomysł, czy będzie to zwykłe "steal x of loot"? I czy będzie dużo listów, książek, itp.?
Zobacz datę pierwszego posta w temacie...Makao pisze:Projekt PRAWDOPODOBNIE,nie Aktualny zobacz na date poprzedniego Posta.