T2 FM: To The End With Nothing
Moderator: Mixthoor
Siema,
W jaki sposób mogę "podnieść", "użyć" (cokolwiek) pieczecie żywiołów? Znalazłem 2 (woda, ziemia). DarioSS - pamietasz?
W jaki sposób mogę "podnieść", "użyć" (cokolwiek) pieczecie żywiołów? Znalazłem 2 (woda, ziemia). DarioSS - pamietasz?
Co to za misja? A może fragment kampanii?
Ludzie budują za dużo murów, a za mało mostów.
Re: T2 FM: To The End With Nothing
A co Ci pisze w objectivie ? Masz te pieczęcie po prostu zniszczyć młotem
Jedna pieczęć znajduje się za wylaną wodą święconą (musisz poukładać kilka skrzynek by ułatwić sobie drogę przejścia), druga między barakami w szybie wentylacyjnym - musisz użyć kamienia by zablokować wentylator
ps. prosiłbym Cię również o to, abyś w tym dziale używał polskich znaków typu: ą,ę,ś,ć,ó itd. z góry dziękuje
Jedna pieczęć znajduje się za wylaną wodą święconą (musisz poukładać kilka skrzynek by ułatwić sobie drogę przejścia), druga między barakami w szybie wentylacyjnym - musisz użyć kamienia by zablokować wentylator
ps. prosiłbym Cię również o to, abyś w tym dziale używał polskich znaków typu: ą,ę,ś,ć,ó itd. z góry dziękuje
Alla Juventus vincere non è importante. E’ l’unica cosa che conta
Ok, dzięki. Myślałem, ze mam te pieczecie zebrać i np. spalić w ogniu piekielnym.
Co do znaków polskich - mam niemiecki system i niemiecka klawiaturę. Recenzje przygotowuje w specjalny sposób, używając kodów ASCII, lub korzystając z wirtualnych polskich maszyn. Nie mam możliwości zmiany języka klawiatury, ponieważ korzystam z systemu domenowego. Zatem, gdy pisze posty "w locie", niestety brakuje mi tych polskich znaków.
Co do znaków polskich - mam niemiecki system i niemiecka klawiaturę. Recenzje przygotowuje w specjalny sposób, używając kodów ASCII, lub korzystając z wirtualnych polskich maszyn. Nie mam możliwości zmiany języka klawiatury, ponieważ korzystam z systemu domenowego. Zatem, gdy pisze posty "w locie", niestety brakuje mi tych polskich znaków.
- SPIDIvonMARDER
- Garrett
Szukałem informacji i tutaj, i na ttlg, ale nie znalazłem. Może źle szukałem.
Jak w misji nihil novi z Reloaded contest chwytać dusze?
Jak w misji nihil novi z Reloaded contest chwytać dusze?
Nie ma takiej misji jak "nihil novi".. Chodzi Ci raczej o "To The End With Nothing". Jeśli chodzi o dusze to po prostu musisz zabić jakiegoś Mechaniste żeby zdobyć jego dusze tj. punkty życia.
Alla Juventus vincere non è importante. E’ l’unica cosa che conta
To jedyna czy może jest więcej misji taka jak ta czyli stworzona poprzez edycję misji Podsłuchana rozmowa (Eavesdropping)?
Bugi Thiefa 2 v1.07 - http://www.it-he.org/theef2.htm
Opisy przeciwników Garretta - http://www.ttlg.com/dave/forums/history ... mplett.htm
Opisy przeciwników Garretta - http://www.ttlg.com/dave/forums/history ... mplett.htm