The 7th Crystal
Moderator: Mixthoor
- Gregorius
- Egzekutor
- Kontakt:
Re: The 7th Crystal
Dokładnie. Druga część podobno powstaje, czytałem na TTLG.
Brothers in arms & beer...
- Bukary
- Homo Rhetoricus
- Lokalizacja: Gildia Topielników (przy tawernie Pod Rozszalałym Wichrem)
Powstawała. RL oderwało Saturnine'a od pracy (podobnie zresztą jak wielu z nas)...Gregorius pisze:Dokładnie. Druga część podobno powstaje, czytałem na TTLG.
Thief Antologia PL: od 20 X 2006 w sklepach!
Zagraj w FM Old Comrades, Old Debts i zobacz moje zrzuty.
Zagraj w FM Old Comrades, Old Debts i zobacz moje zrzuty.
Co to jest RL?RL oderwało Saturnine'a od pracy (podobnie zresztą jak wielu z nas)...
Portfolio 3D - juliuszk.portfoliobox.net/
Art Blog - juliuszk.blogspot.ie
Tekstury i obiekty dla dromedowców.
realne życie
Zezwierzęcony, o zdradzieckiej mordzie, umysłowo niestabilny. Kanalia. Patologiczny element czyli OBYWATEL. Nie należący do ich wspólnoty narodowej. Hołota chamska. "Nie kocha Polski i Pana Boga"
Obcy kulturowo prezesowi
Obcy kulturowo prezesowi
Realne życie? A, faktycznie - coś takiego też kiedyś miałem... 

Portfolio 3D - juliuszk.portfoliobox.net/
- Katharsis13
- Poganin
A u mnie RL właśnie wali pięściami w drzwi, tak więc koniec wakacji...
Wracając do misji, to Saturnin jest chyba fanem zespołu Cradle of Filth
. Wnioskuję to z jednego portretu w pokoju lorda (patrz screen) oraz małej niespodzianki muzycznej, która przyprawiła Garretta (i mnie przy okazji też) o małą palpitacje w momencie sięgania po siódmą księgę

Wracając do misji, to Saturnin jest chyba fanem zespołu Cradle of Filth

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Sowy nie są tym czym się wydają...
Uffff... w koncu zmeczylem te misje.
Przyznam sie ze mialem spory problem z jej przejsciem. Wszystko przez to ze przez nieuwage
nie przeszukalem pomieszczen dla servants na parterza

Przyznam sie ze mialem spory problem z jej przejsciem. Wszystko przez to ze przez nieuwage
► Pokaż Spoiler
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice."
- Katharsis13
- Poganin
Właśnie ta nieuwaga dostarcza wielu problemóweLPeeS pisze:Uffff... w koncu zmeczylem te misje.![]()
Przyznam sie ze mialem spory problem z jej przejsciem. Wszystko przez to ze przez nieuwage...

► Pokaż Spoiler

Sowy nie są tym czym się wydają...
-
- Bełkotliwiec
No cóż skoro moj temat został zamkniety to tu sie jeszcze spytam. Otóż po przeczytaniu topicu tego zrozumiałem ze muszę podsłuchać rozmowę
tyle ze nadal nie wiem gdzie to jest. Czyżbym musiał od nowa zaczynać? Czy to możliwe zebym ogłuszył te osoby co miały rozmawiać i uniemozliwilem sobie przejscie dalej czy jak?
tyle ze nadal nie wiem gdzie to jest. Czyżbym musiał od nowa zaczynać? Czy to możliwe zebym ogłuszył te osoby co miały rozmawiać i uniemozliwilem sobie przejscie dalej czy jak?
Właśnie dlatego zamknięty żebyś tu się zapytałmurmandamus pisze:No cóż skoro moj temat został zamkniety to tu sie jeszcze spytam.
Raczej nie, te osoby są w niedostępnym na razie pomieszczeniu szukaj sekretnego tunelu na strychCzyżbym musiał od nowa zaczynać? Czy to możliwe zebym ogłuszył te osoby co miały rozmawiać i uniemozliwilem sobie przejscie dalej czy jak?
-
- Bełkotliwiec
Mam kłopot: grałem sobie w orginalne misje w thiefa i zachciało mi się spróbować fanmisji. Ściągnąłem the 7yh crystal i rozpakowąłem do folderu z grą. pograłem chwile i zdecydowałem, że lepiej będzie, jeśli jednak wrócę do orginalnych misji, więc wczytałem grę w 1 banku miejskim. Po przejściu tej misji, zamiast następnej, włącza mi się the 7th crystal i nie mogę kontynuować gry. Jak mam usunąć tą fanmisję, lub co mam zmienić w plikach konfiguracyjnych, żebym mógł dalej grać?
Zobacz co zawiera plik zip z fanmisja i usuń wszytkie katalogi jakie są w nim wymienione oraz wszytkie pliki ZA WYJĄTKIEM dark.cfg. on MUSi zostać. Te drobne zmiany jakie wprowadził S. nie zaszkodzą oryginalnym misjom.
Do instalowania i deinstalowania FM-ek używaj darkloadera. Tu masz link http://www.thief-thecircle.com/download.asp?fid=272
Do instalowania i deinstalowania FM-ek używaj darkloadera. Tu masz link http://www.thief-thecircle.com/download.asp?fid=272
Zezwierzęcony, o zdradzieckiej mordzie, umysłowo niestabilny. Kanalia. Patologiczny element czyli OBYWATEL. Nie należący do ich wspólnoty narodowej. Hołota chamska. "Nie kocha Polski i Pana Boga"
Obcy kulturowo prezesowi
Obcy kulturowo prezesowi
Całość spowodował plik MISSFLAG. Wczytała się jedna z oryginalnych misji, poczym zadziałał plik, który ominął wszystkie pozostałe misje aż do ostatniej, którą był The 7th Crystal 

-
- Ożywieniec
a ja mam taki problem. zaczyna mi sie akt 4, Garrett znow spotyka sie na moscie z ta Seraphina, od poczatku misji zalacza sie cos w stylu cut-scenki, w takim samym stylu, jak w poprzednich misjach. slychac tez bicie dzwonu. problem w tym, ze dalej, glowni zainteresowani zamiast rozmawiac, stoja naprzeciwko siebie jak 2 posagi, a ja czeekam i czeeekam, i nic sie nie dzieje. czy to jakis blad czy co?
myślę że jednak powinni się ruszać - widać błąd, a może ze skryptami coś nie tak?
Dalej i tak nic się nie dzieje, więc odpuść.
Ale włeściwie przypomniało mi się, w tej części miałam do zdobycia 1??(nie pamiętam dokładnie) lootu - jakim sposobem, skoro nie można się podłączyć?
Ale włeściwie przypomniało mi się, w tej części miałam do zdobycia 1??(nie pamiętam dokładnie) lootu - jakim sposobem, skoro nie można się podłączyć?
Ludzie budują za dużo murów, a za mało mostów.
Pykam sobie właśnie w Act 2 i za Chiny nie potrafię znaleźć tej frobowalnej maty w pokoju Saturnina. Nie wiem czy jestem ślepy czy to wina gry. Ktoś pamięta jeszcze tą FMkę? 
EDIT: Nvm; trzeba być idiotą. : )

EDIT: Nvm; trzeba być idiotą. : )
Człowiek, który uczy się tylko tego, co inni już wiedzą, podobny jest w ignorancji do osoby, która nie uczy się w ogóle. ~Kronika Pierwszego Wieku
Z tego co czytałem wynika, że Saturnine właściwie odpuścił drugą część laaata temu, kiedy jeszcze tworzył dla CoSaS i T2X... ale czy ktoś słyszał aby na TTLG (lub innych forach) zdradził, co zamierzał nam pokazać w kontynuacji? Wyjaśnił może motywy działania tych postaci albo jak Garrett uciekł z aresztu? Jestem zainteresowany, ta misja naprawdę jest na wysokim poziomie, zwłaszcza jak na 2001 rok.
If Jupiter and Saturn meet,
What a cop of mummy wheat!
The sword's a cross; thereon He died:
On breast of Mars the goddess sighed.
What a cop of mummy wheat!
The sword's a cross; thereon He died:
On breast of Mars the goddess sighed.
- AdamMajewski
- Miastolud
7 Kryształ Saturna jedynie pochwalę za świętnie wykonanie filmik końcowy beznadziejny nie pasujący do postaci Garetta jeżeli filmik końcowy tej misji jest taki to Garett nie zasługuje na miano bycia mistrzem złodziejstwa.