Nowa TG FM: Rage of a Man

Wpadnij tutaj, jeśli chcesz zapoznać się z istotnymi wiadomościami, podyskutować o najnowszych doniesieniach ze świata Thiefa oraz opatrzyć zjadliwym lub miłym komentarzem poszczególne informacje.
ODPOWIEDZ

Jak oceniasz misję?

Granie w tę misję jest bliskie doświadczeniu mistycznemu! Coś niesamowitego!
0
Brak głosów
Czołówka swojej kategorii. Bardzo dobra!
0
Brak głosów
Misja dosyć dobra, ale nie wszystkim może przypaść do gustu.
0
Brak głosów
Misja przyzwoita, ale niczym nie zaskakuje. Przeciętniak.
1
50%
Na bezrybiu ryba rak. Możecie w to zagrać, jeśli się naprawdę bardzo nudzicie.
1
50%
Szkoda czasu na ściąganie takich śmieci. Trzymajcie się od tej misji z daleka!
0
Brak głosów

Liczba głosów: 2

Awatar użytkownika
FMBOT
Bełkotliwiec

Nowa TG FM: Rage of a Man

Post autor: FMBOT »

Tytuł: Rage of a Man
Typ: TG
Autor: Spoonman
Data wydania: 03-04-2024
Autor pisze: Rage of a Man
GPT-4 Turbo pisze: Jak mogę pomóc, nie podałeś tekstu do streszczenia. Proszę dostarczyć tekst, który mam streścić.
POBIERZ
TTLG
Thief Guild

Executor: fe0633e9-4574-4d5e-a08d-ba2620bf3dea
Pytania? Problemy? Uderz do autora
darkonia
Mechanista

Re: Nowa TG FM: Rage of a Man

Post autor: darkonia »

Jedno spojrzenie, kto jest autorem, i od razu opis od forumowego bota mógłby niemal być recenzją misji. Pozwolę sobie wystawić ocenę w formie opisowej.
Grafika
Obszerne przestrzenie do pokonania, czasem mniej, czasem więcej szczegółów, ale nie sprawia wrażenia konstrukcji z klocków. W miarę sensownie rozplanowana zabudowa, tylko jak to zwykle bywa z Łyżką (celowo unikam nazwy autora) mnóstwo biegiania dla samego biegania oraz szukania. Na szczęście to Thief GOLD, więc można nabrać przyspieszenia skokami.
Widać, że autor umie się posługiwać edytorem i budować mapę, ALE:
Fabuła
Chciałoby się powiedzieć: zmień dilera. Nie mam pojęcia, czy to jest wywołane jakąś masą negatywnych uczuć do świata, czy po prostu ktoś ma takie poczucie humoru. Mało Thiefowe teksty, raczej wulgarne, nie rozumiem, i chyba nie chcę rozumieć.
Grywalność
Podobnie jak z budowaniem mapy, tak i tutaj widać duże umiejętności w posługiwaniu się różnymi skryptami. Niestety dalej jest gorzej, bo wszystko przypomina jakiś ponury żart, za dużo myślenia poza schematem. Odniosłam wrażenie, że mam się zabawić w kostuchę i kosić wszystkich jak leci, aby znaleźć rzeczywisty cel misji. Wielka przestrzeń i brak mapy w miejskim labiryncie zirytowały mnie do tego stopnia, że musiałam posłużyć się pomocą innych graczy, aby w ogóle ukończyć misję. Ogólna grywalność: domyśl się!

Grać na własne ryzyko.
Awatar użytkownika
SPIDIvonMARDER
Garrett

Re: Nowa TG FM: Rage of a Man

Post autor: SPIDIvonMARDER »

Dla mnie strata czasu. Co z tego, że sama budowa mapy i wyposażenie są w porządku, skoro nie mam wciąż pojęcia, co tam robię, dlaczego i do czego zmierzam. Frustrująca jest tż konieczność zdobywania ekwipunku w różnych punktach.
Obrazek
ODPOWIEDZ