Konkurs z okazji 20 lecia Thief Deadly Shadows

Wpadnij tutaj, jeśli chcesz zapoznać się z istotnymi wiadomościami, podyskutować o najnowszych doniesieniach ze świata Thiefa oraz opatrzyć zjadliwym lub miłym komentarzem poszczególne informacje.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
SPIDIvonMARDER
Garrett

Konkurs z okazji 20 lecia Thief Deadly Shadows

Post autor: SPIDIvonMARDER »

Nasz bot (przy moim szczerym szacunku dla niego) niestety nie ogarnia tematów konkursowych, więc go wyręczę.

Tutaj macie wszystkie misje konkursowe. No i w tym wątku można rozmawiać o samym konkursie.

A Shadow on the Water by nicked
Mysteries of Tolham
by Lord Taffer
One Man's Trash by Hanover Aldercash
Wolfenstein by Adsk1

Thief Guild
https://www.thiefguild.com/fanmissions/?series=67222

Wątek konkursowy
https://www.ttlg.com/forums/showthread.php?t=152642
Obrazek
darkonia
Mechanista

Re: Konkurs z okazji 20 lecia Thief Deadly Shadows

Post autor: darkonia »

Pierwszy konkurs, w którym ograłam wszystkie misje. Szkoda że było ich tak mało.
Misje są tak różne, że chyba łączy je jedynie konkurs, i chyba już jestem w stanie wytypować zwycięzcę. (Czy ten wątek ma jakieś dodatkowe obostrzenia względem tego co wolno, a czego nie wolno pisać? Spoilery albo porównania poszczególnych misji?)
Awatar użytkownika
Bruce
Strażnik Glifów

Post autor: Bruce »

Myślę, że jak je ospoilerujesz, to możesz pisać co zechcesz :)
Tomorrow comes tomorrow goes
But the cloud remains the same
Wonder why he’s feeling down
Tears of a clown
darkonia
Mechanista

Post autor: darkonia »

Jeśli dobrze widzę, to na ttlg dziś mija termin głosowania. Ciekawa wydaje się nagroda w konkursie: tytuł Mistrza Budowniczego 2024 i ukłony lub zgniłe jabłka.
Na temat poszczególnych misji wypowiedziałam się w konkretnych wątkach, więc tu się nie chcę powtarzać.
Na podstawie moich indywidualnych ocen z Gildii względem tego, jak bardzo podobały mi się misje tak w ogóle, zwyciężyłby Lord Taffer (tu jakiś losowy tekst, aby długość spoilera nie zdradzała za wiele dla tych, którzy go nie odkryją).
Gdyby kryterium było jakoś ściślej powiązane z TDS to łeb w łeb kroczyli by nicked i Adsk1, jeden ze względu na stylistykę, drugi na wykonanie fanmisji do "trójki". Bardziej obstawiałabym tego pierwszego.
Ciekawe, czy byli jeszcze jacyś kandydaci, którzy nie wyrobili się w terminie i teraz dopracowują swoje dzieła poza konkursem?
Zobaczymy, na ile moje przewidywania się sprawdzą.
ODPOWIEDZ