Nasz bot (przy moim szczerym szacunku dla niego) niestety nie ogarnia tematów konkursowych, więc go wyręczę.
Tutaj macie wszystkie misje konkursowe. No i w tym wątku można rozmawiać o samym konkursie.
A Shadow on the Water by nicked
Mysteries of Tolham by Lord Taffer
One Man's Trash by Hanover Aldercash
Wolfenstein by Adsk1
Thief Guild
https://www.thiefguild.com/fanmissions/?series=67222
Wątek konkursowy
https://www.ttlg.com/forums/showthread.php?t=152642
Konkurs z okazji 20 lecia Thief Deadly Shadows
- SPIDIvonMARDER
- Garrett
Re: Konkurs z okazji 20 lecia Thief Deadly Shadows
Pierwszy konkurs, w którym ograłam wszystkie misje. Szkoda że było ich tak mało.
Misje są tak różne, że chyba łączy je jedynie konkurs, i chyba już jestem w stanie wytypować zwycięzcę. (Czy ten wątek ma jakieś dodatkowe obostrzenia względem tego co wolno, a czego nie wolno pisać? Spoilery albo porównania poszczególnych misji?)
Misje są tak różne, że chyba łączy je jedynie konkurs, i chyba już jestem w stanie wytypować zwycięzcę. (Czy ten wątek ma jakieś dodatkowe obostrzenia względem tego co wolno, a czego nie wolno pisać? Spoilery albo porównania poszczególnych misji?)
Myślę, że jak je ospoilerujesz, to możesz pisać co zechcesz
Tomorrow comes tomorrow goes
But the cloud remains the same
Wonder why he’s feeling down
Tears of a clown
But the cloud remains the same
Wonder why he’s feeling down
Tears of a clown
Jeśli dobrze widzę, to na ttlg dziś mija termin głosowania. Ciekawa wydaje się nagroda w konkursie: tytuł Mistrza Budowniczego 2024 i ukłony lub zgniłe jabłka.
Na temat poszczególnych misji wypowiedziałam się w konkretnych wątkach, więc tu się nie chcę powtarzać.
Na podstawie moich indywidualnych ocen z Gildii względem tego, jak bardzo podobały mi się misje tak w ogóle, zwyciężyłby Lord Taffer (tu jakiś losowy tekst, aby długość spoilera nie zdradzała za wiele dla tych, którzy go nie odkryją).
Gdyby kryterium było jakoś ściślej powiązane z TDS to łeb w łeb kroczyli by nicked i Adsk1, jeden ze względu na stylistykę, drugi na wykonanie fanmisji do "trójki". Bardziej obstawiałabym tego pierwszego.
Ciekawe, czy byli jeszcze jacyś kandydaci, którzy nie wyrobili się w terminie i teraz dopracowują swoje dzieła poza konkursem?
Zobaczymy, na ile moje przewidywania się sprawdzą.
Na temat poszczególnych misji wypowiedziałam się w konkretnych wątkach, więc tu się nie chcę powtarzać.
Na podstawie moich indywidualnych ocen z Gildii względem tego, jak bardzo podobały mi się misje tak w ogóle, zwyciężyłby Lord Taffer (tu jakiś losowy tekst, aby długość spoilera nie zdradzała za wiele dla tych, którzy go nie odkryją).
Gdyby kryterium było jakoś ściślej powiązane z TDS to łeb w łeb kroczyli by nicked i Adsk1, jeden ze względu na stylistykę, drugi na wykonanie fanmisji do "trójki". Bardziej obstawiałabym tego pierwszego.
Ciekawe, czy byli jeszcze jacyś kandydaci, którzy nie wyrobili się w terminie i teraz dopracowują swoje dzieła poza konkursem?
Zobaczymy, na ile moje przewidywania się sprawdzą.