Nowa TDM FM: Volta III: Gemcutter

Wpadnij tutaj, jeśli chcesz zapoznać się z istotnymi wiadomościami, podyskutować o najnowszych doniesieniach ze świata Thiefa oraz opatrzyć zjadliwym lub miłym komentarzem poszczególne informacje.
ODPOWIEDZ

Jak oceniasz misję?

Granie w tę misję jest bliskie doświadczeniu mistycznemu! Coś niesamowitego!
0
Brak głosów
Czołówka swojej kategorii. Bardzo dobra!
3
100%
Misja dosyć dobra, ale nie wszystkim może przypaść do gustu.
0
Brak głosów
Misja przyzwoita, ale niczym nie zaskakuje. Przeciętniak.
0
Brak głosów
Na bezrybiu ryba rak. Możecie w to zagrać, jeśli się naprawdę bardzo nudzicie.
0
Brak głosów
Szkoda czasu na ściąganie takich śmieci. Trzymajcie się od tej misji z daleka!
0
Brak głosów

Liczba głosów: 3

Awatar użytkownika
FMBOT
Bełkotliwiec

Nowa TDM FM: Volta III: Gemcutter

Post autor: FMBOT »

Tytuł: Volta III: Gemcutter
Typ: TDM
Autor: Kingsal
Data wydania: 16-10-2024
Autor pisze: This is a medium size, dense city / boat mission that continues the Volta storyline. It's an evolving campaign - some story details in here might not line up with Volta 1 and 2.
GPT-4o pisze: Jest to średniej wielkości, gęste miasto / misja na łodzi, która kontynuuje fabułę Volty. To kampania ewoluująca - niektóre szczegóły mogą nie zgadzać się z Volta 1 i 2.
Wątek na Forum TDM
Thief Guild
Run ID: 40237b24-3a1b-4165-abb8-bddb6d0c2156
Pytania? Problemy? Uderz do autora
Awatar użytkownika
peter_spy
Złodziej
Kontakt:

Re: Nowa TDM FM: Volta III: Gemcutter

Post autor: peter_spy »

Całkiem fajny klimat, choć całość bardziej kameralna i nierówna graficznie względem poprzednich części (świetne intro, fajna część zewnętrzna, za to niektóre wnętrza przypominają bardziej T2 niż TDM). Szkoda, że możliwość kupna przebrania została oddelegowana do sklepu po briefingu, bo w ogóle nie wiedziałem że jest :D Jakby to był sklep w grze, to co innego.
darkonia
Mechanista

Post autor: darkonia »

Niezbyt pamiętam poprzednie części, ale wiem, że druga mi się bardzo podobała. Ta już niekoniecznie. Chyba w systemie mi wyskoczył jakiś błąd, bo intro miałam bez dźwięku, chociaż zrozumiałam, co miało zostać opowiedziane. Dobra misja, na pewno odpowiadał mi zbalansowany poziom trudności, gdzie nie muszę latać po całej mapie, żeby znaleźć ostatnie 10 łupów do ukończenia misji. Większość nadmiarowych skarbów w formie sekretów rozsianych po mapie, oczywiście już dawno przestałam być ambitna, żeby wszystkie je wyszukiwać. Nie mam pojęcia, do czego miały służyć jabłka, za to spodobała mi się nazwa: kokanuty :D. Na wysoką ocenę wpłynęło najbardziej zaimplementowanie nietypowych mechanik, szczególnie konkurs w strzelaniu z łuku do pojawiających się tarcz. Poza tym autor nie wymuszał ghostowania i można było prawie wszystkich pałować, aby później spokojnie zwiedzać.
Awatar użytkownika
NiRa
Mechanista

Post autor: NiRa »

W porównaniu do dwóch poprzednich bardzo malutka. Ale przyjemnie się grało.
ODPOWIEDZ