Wejdź tutaj, jeśli utknąłeś w którejś fanmisji, potrzebujesz pomocy, chcesz wyrazić swoją opinię, podzielić się przemyśleniami na temat własnych lub cudzych FMs.
T2X jako fanmisja(plik ZIP) a nie jako installer exe jest już od paru lat. Jako że szanuję userów tutaj wrzucam wersję bez HD.
Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect, immortal machine?
@Bruce Tyle lat to nie pamiętałem, że T2X PL ciągnie w locie czcionki z T2 a w FMce były dorzucone na sztywno angielskie czcionki. Dobra zaraz podmienie zipa z fanmisją :D
Ok. zrobiłem wg. instrukcji. Mod w wersji ang instaluje się bez problemu i działa ok, ale po zainstalowaniu spolszczenia działa tylko polskie menu i polskie opisy np. poziom trudności itd.. Napisy w grze są dalej po angielsku. Np. opis celów...
Bruce pisze: ↑06 stycznia 2023, 15:32
Faktycznie, wersja ravena jest HD, ale cierpi na przypadłość, którą ja miałem na początku. Otóż w zwojach nie wyświetlają się polskie litery. Jeśli ktoś chce, to w załączniku jest fix. Tylko najpierw należy usunąć z zainstalowanej FM-ki foldery "parch" i "parch2" i następnie wkleić zawartość mojego archiwum.
Pliki naprawiają problem tylko częściowo. Niektóre notatki w dalszym ciągu nie mają polskich znaków. Zwłaszcza te w późniejszych misjach.
A jakieś szczegóły? Która misja i jakiś fragment zawartości notatki? Bez tego to trochę szukanie igły w stogu siana. Po wyglądzie tekstury notatki najłatwiej namierzyć winowajcę.