Na jakie gry czekacie??
Moderator: Bruce
Re: Na jakie gry czekacie??
W końcu zagram w System Shocka 2... 
Portfolio 3D - juliuszk.portfoliobox.net/
Art Blog - juliuszk.blogspot.ie
Tekstury i obiekty dla dromedowców.
Kurde spojrzałem w technikalia czy aby nie zaktualizowali dark engine i ten remaster będzie na tym kicać, ale kurde przykra sprawa, bo to już KEX. FMki rip
Zasadniczo to nie ma po czym płakać, FMek do SS2 jest chyba jak na lekarstwo? Kojarzę jakąś FMkę od Christine i to w zasadzie tyle. Zawsze mnie to dziwiło, aczkolwiek bardziej mnie dziwi brak mapek do Thievery w ciągu tak długiego czasu.
Chodzi w o kontekst, kiedy to thiefy by dostały taki sam remaster skoro mają toola do migracji z DE na KEX.
Ale i tak to chyba płonne nadzieje, bo Thief jest teraz w rękach Tencenta tudzeż Embracera? Albo będą to trzymać pod kluczem przez następne 10 lat, albo dostanie to w ręce jakieś studio AAA, a nie jakieś małe siurki.
Tak Embracer, który ma problemy z finansami i zwalnia całe zespoły. I ma w swoim portfolio pierdyliard gierek, z czego większość jest bardziej znana niż thief.
Wygląda fajnie(animacje broni) ale obudźcie mnie jak będzie to kompatybilne z istniejącymi modami takimi jak Scary Monsters i Rebalanced Skills and Disciplines.
Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect, immortal machine?
Za jakiś tydzień powinienem mieć możliwość potestowania tej gry. Mam pewne informacje od jednego członka zespołu Nightdive Studios, ale nie mogę za dużo mówić - klauzula poufności. Ale powiem tylko, że jestem bardzo pozytywnie nastawiony na to co SS2: AR wniesie do społeczności pod względem technicznym. I to nie tylko dla SS2, ale długoterminowo też dla Thiefa (choć to jeszcze nic na 100%).
Swoją drogą, czy w ramach KEXa nie dałoby się zmajstrować jakiegoś edytora, o ile już takowy nie istnieje? :D To by było coś, zarówno dla SS2, jak i docelowo dla Thiefa, gdyby taki port zaistniał. Wszystko tylko nie Dromed :DJuliusz pisze: ↑25 marca 2025, 22:18 Za jakiś tydzień powinienem mieć możliwość potestowania tej gry. Mam pewne informacje od jednego członka zespołu Nightdive Studios, ale nie mogę za dużo mówić - klauzula poufności. Ale powiem tylko, że jestem bardzo pozytywnie nastawiony na to co SS2: AR wniesie do społeczności pod względem technicznym. I to nie tylko dla SS2, ale długoterminowo też dla Thiefa (choć to jeszcze nic na 100%).
Z tego co wiem, pracowali w ShockEd'zie...
A alternatywny edytor powstaje, tak nawiasem mówiąc...