Moderator: Bruce
To napisz tak np. tak :eLPeeS pisze:Ja także proszę o potwierdzenie i resztę danych bo mi bez adresuul. przelew nie przejdziea na pocztę niestety mi się nie chce łazić
Kod: Zaznacz cały
ul. H.Kirst 08/15
Wydaje mi się, że hoste.pl jest lepszym rozwiązaniem, bo daje więcej niż ehost.pl za tę samą kasę, tym bardziej że teraz jest promocja - serwer PLUS i domena za 100zł. Nie wiem jednak co z tym obciążeniem, jak to wygląda u nas? Na hoste.pl jest napisane, że limit generowanego obciążenia wynosi 1%. Nie chciałbym się przez to obudzić z ręką w nocnikuPS Admin pisze:Ale jest jeszcze jedna sprawa, która wam umknęła, końcówka wątku.viewtopic.php?f=2&t=5189#p127579Proponuje zastanowić się nad tym, jeszcze w tym tygodniu ankieta i tydzień na zbieranie głosów.
A to tak można na pałę lutować. Logicznym się wydaje, że wystarczyłoby zweryfikowanie nr konta i nazwiska, ale zawsze też myślałem że mój bank wymaga pełnego adresu bo weryfikuje pełne dane i w przypadku braku zgodności przelew nie przechodzi. To jak to w końcu jest timon. Pan żeś chyba bankier właśnietimon pisze:To napisz tak np. tak :