Kim jesteś, złodzieju? czyli wychodzimy z cienia!
Moderator: Bruce
Re: Kim jesteś, złodzieju? czyli wychodzimy z cienia!
.
Ostatnio zmieniony 17 października 2014, 14:18 przez Samurai, łącznie zmieniany 2 razy.
Jak mozna nie lubic alkoholu? 

- Hattori
- Młotodzierżca
- Kontakt:
Ja np. samemu też nie lubię - what's the point? 
Ohayo, Tono-sama. Stażem jesteś na Forum znacznie dłużej, chociażby ode mnie. Co sprawiło, że zdecydowałeś się wyjść z cienia właśnie teraz?

Ohayo, Tono-sama. Stażem jesteś na Forum znacznie dłużej, chociażby ode mnie. Co sprawiło, że zdecydowałeś się wyjść z cienia właśnie teraz?
Bo na początku chciałem tylko rozwiązać problem z odpaleniem t2x. Potem sporo czasu nie wchodziłem na forum.
Imię : Rycho
Lat: 32
Zainteresowania: Grafika 3D, Film, Tworzenie gier.
Stan cywilny : wolny
Lat: 32
Zainteresowania: Grafika 3D, Film, Tworzenie gier.
Stan cywilny : wolny
Witamy. Tylko bez spamu
Moje czujne oko czuwa 

Tomorrow comes tomorrow goes
But the cloud remains the same
Wonder why he’s feeling down
Tears of a clown
But the cloud remains the same
Wonder why he’s feeling down
Tears of a clown
- BodomChild
- Złodziej
Nie wiem po co ludzie to piszą, sam wpisałem tu dawno temu "stan cywilny". Forum matrymonialne czy co?Rycho3D pisze:Stan cywilny : wolny

PAŃSTWO POLSKIE ODZYSKUJE GODNOŚĆ
A to ciekawy temat, wcześniej nie zwróciłem na niego uwagi, chociaż jestem tu ponad 5 lat. Flavia, jeśli robisz na wrocławskim uniwersytecie archeologię, to nudzimy się 150 metrów nieopodal.
- BodomChild
- Złodziej
A mój stan cywilny, to nadal "wolny"
.

PAŃSTWO POLSKIE ODZYSKUJE GODNOŚĆ
A w którą stronę? ;>Hareton pisze:Flavia, jeśli robisz na wrocławskim uniwersytecie archeologię, to nudzimy się 150 metrów nieopodal.
Heroes are so annoying.
W stronę hali targowej.Flavia pisze:A w którą stronę? ;>Hareton pisze:Flavia, jeśli robisz na wrocławskim uniwersytecie archeologię, to nudzimy się 150 metrów nieopodal.

- Marcin.B.Black
- Paser
W sumie jestem na forum już chyba trzeci rok, a nie powiedziałem nic więcej o sobie. Może pora to zmienić? 
Imię: Marcin
Pseudonim alternatywny: MBB
Stan cywilny: W związku nieformalnym (jeszcze)
Zainteresowania: Gry komputerowe, grafika 3d (głównie Blender, ostatnio także ogarniam Unity3d, mam trochę doświadczenia w Unreal Editor z każdej generacji silnika UE), programowanie (C++, C#, oswajam się z podstawami Open Gl), książki (przeważnie fantastyka), muzyka (głównie gitarowa, bo sam trochę gram, ale nie tylko), pisanie tekstów (kiedyś byłem jednym z redaktorów Unreal Zone, ale od tego czasu minęło parę lat, teraz piszę z rzadka trochę na naszej Thief Wiki).
Ulubione gry (przynajmniej część): seria Unreal, Thief, The Elder Scrolls, Max Payne, Wiedźmin, Mafia: The City Of Lost Heaven, Grand Thief Auto, Silent Hill 2, Enemy Territory.
Poza tym studiuję informatykę na Politechnice Lubelskiej, obecnie drugi rok, mając nadzieję, że, robiąc też coś poza zakresem studiów, za jakiś czas znajdę pracę w zawodzie...
.

Imię: Marcin
Pseudonim alternatywny: MBB
Stan cywilny: W związku nieformalnym (jeszcze)
Zainteresowania: Gry komputerowe, grafika 3d (głównie Blender, ostatnio także ogarniam Unity3d, mam trochę doświadczenia w Unreal Editor z każdej generacji silnika UE), programowanie (C++, C#, oswajam się z podstawami Open Gl), książki (przeważnie fantastyka), muzyka (głównie gitarowa, bo sam trochę gram, ale nie tylko), pisanie tekstów (kiedyś byłem jednym z redaktorów Unreal Zone, ale od tego czasu minęło parę lat, teraz piszę z rzadka trochę na naszej Thief Wiki).
Ulubione gry (przynajmniej część): seria Unreal, Thief, The Elder Scrolls, Max Payne, Wiedźmin, Mafia: The City Of Lost Heaven, Grand Thief Auto, Silent Hill 2, Enemy Territory.
Poza tym studiuję informatykę na Politechnice Lubelskiej, obecnie drugi rok, mając nadzieję, że, robiąc też coś poza zakresem studiów, za jakiś czas znajdę pracę w zawodzie...

"Some people in the City are just too rich for their own good... lucky they have me to give them a hand".
https://www.deviantart.com/marcinbblack
https://www.youtube.com/channel/UCnL6k1 ... XeCGfP7UWA
Witamy nowego/starego łachera
Fajnie, że podzieliłeś się z nami małym info o sobie.
Ten temat w miły sposób czyni to forum bardziej rodzinnym, bliskim. I dzięki za to Wielkiemu Budowniczemu (i Bukaremu)

Fajnie, że podzieliłeś się z nami małym info o sobie.
Ten temat w miły sposób czyni to forum bardziej rodzinnym, bliskim. I dzięki za to Wielkiemu Budowniczemu (i Bukaremu)

Jeśli lubisz mroczne tajemnice i zamki...
Zapraszam do obejrzenia zrzutów z powstającej Fanmisji
Zapraszam do obejrzenia zrzutów z powstającej Fanmisji
- SPIDIvonMARDER
- Garrett
Jeśli nadal grywasz w Enemy Territory, to serdecznie zapraszamy na wolfenstein.pl i nasz serwer No Name 79.133.192.44:27968
A tak w ogóle to witam
A tak w ogóle to witam

- Marcin.B.Black
- Paser
Dzięki, dzięki. Witam w imieniu Budowniczego y także Równowagi ;D.
Też myślę, że ten temat w pewien sposób integruje nas ze sobą
.
Co do serwera, dzięki, w zasadzie od kilku lat w ogóle już nie gram multiplayerowo, zwłaszcza, że to straszny pożeracz czasu, który i tak marnuję mistrzowsko. Niemniej, niedługo zmieniam net (póki co blueconnect z 4 GB limitu na miesiąc), więc kto wie, kto wie..
Też myślę, że ten temat w pewien sposób integruje nas ze sobą

Co do serwera, dzięki, w zasadzie od kilku lat w ogóle już nie gram multiplayerowo, zwłaszcza, że to straszny pożeracz czasu, który i tak marnuję mistrzowsko. Niemniej, niedługo zmieniam net (póki co blueconnect z 4 GB limitu na miesiąc), więc kto wie, kto wie..

"Some people in the City are just too rich for their own good... lucky they have me to give them a hand".
- TricksieThiefsie
- Mechanista
Wasz stary druh Streamer się kłania. Nie zamierzam trollować, chcę tylko dyskutować o Thiefie, pozdrawiam.
Nieźle zaryzykowałeś, że się w końcu ujawniłeś. Póki co twoje zachowanie nie budzi dla mnie zastrzeżeń, a nawet widzę pozytywny skutek odrodzenia się dyskusji. Nie wiem jak inni zareagują, ja ci powiem tylko: tak trzymaj!
Człowiek żyje by być szczęśliwy
Szczęście zaś to tylko chęć życia
Jesteśmy więc po to by chcieć tu być
Bo oprócz trwania nie mamy nic innego
Hehe, ponownie podpisuję się rękoma i nogami pod postem Daweona.
Ale nick mógłbyś zmienić. Pisałem do ciebie jako osoby płci żeńskiej
Ale nick mógłbyś zmienić. Pisałem do ciebie jako osoby płci żeńskiej

Witam,
Z tej strony nowy forumowicz, lecz już wiekowy fan Thiefa
Pokrótce:
Imię: Jarek
Stan cywilny: kawaler, lecz potencjalnie uziemiony
Zawód: urzędas
Zainteresowania: książki, muzyka, film, klasyka gier na PC
Ulubione serie gier: Thief, Icewind Dale, Disciples, Baldur's Gate i parę innych.
I to tyle na nieśmiały początek:)
Z tej strony nowy forumowicz, lecz już wiekowy fan Thiefa

Pokrótce:
Imię: Jarek

Stan cywilny: kawaler, lecz potencjalnie uziemiony
Zawód: urzędas
Zainteresowania: książki, muzyka, film, klasyka gier na PC
Ulubione serie gier: Thief, Icewind Dale, Disciples, Baldur's Gate i parę innych.
I to tyle na nieśmiały początek:)
- TricksieThiefsie
- Mechanista
Jesteś hardkorowym fanem Disciples 2/Bunt Elfów?
Mam oryginały disciples I, disciples II powrót galleana i bunt elfów, ale nie wiem co można rozumieć przez pojęcie hardkorowego fana tych gier:) w każdym razie jest to jedna z moich ulubionych serii gier, gram w nie co pewien czas od kilkunastu lat, jak w pozostałe gierki które wymieniłem
Żałuje tylko że na necie jest taki mały dostęp do fanowskich pojedynczych scenariuszy czy też kampanii 

Nie ma się co dziwić. Gra jest stworzona typowo pod standardowe kampanie. Ciężko stworzyć jakąś nową, skoro wszystkie nieszablonowe jednostki zostały już użyte w tych podstawowych. Ta gra jest mało popularna dlatego, że disciples jest totalnie niemodowalny i wszelka kreatywność fanów zostaje powstrzymywana przez bariery techniczne. Szkoda, bo jest to tytuł z dużym potencjałem, a klimatem i fabułą biję hirołsów na głowę.
Człowiek żyje by być szczęśliwy
Wiekowy? To co ja mam powiedzieć... :D
Cóż, Thief wiekowy, więc jego fani już też "zaawansowani "wiekowo raczej
Ale gratuluje oddania złodziejowi mimo dorosłego życia i problemów z nim związanych 

- TricksieThiefsie
- Mechanista
Moddowalny D2 jest, pracowali nawet nad osobną frakcją orków, ale niestety nie ukończyli projektu z niewiadomych mi przyczyn. No nic, witaj wśród łacherów.