Wejdź tutaj, jeśli utknąłeś w którejś fanmisji, potrzebujesz pomocy, chcesz wyrazić swoją opinię, podzielić się przemyśleniami na temat własnych lub cudzych FMs.
; ----------
; FM options
; ----------
; FM selection can also be done with command-line options (which override mod.ini)
; -fm : to start the FM Selector
; -fm=name : to start game with 'name' as active FM
; always start the FM Selector (if one is present)
;fm
; start game with FM (the name is the FM's directory name, located in the FM path)
;fm TheDarkMansion
; to specify a path other than the default "FMs" (the specified path must exist or
; it won't be accepted and the game falls back to the default path)
;fm_path .\FMs
; a single relative path name to override the FM movie directory
; default is "Movies" for Thief and "cutscenes" for Shock
;fm_movie_dir Movies
; define the library name of an alternative FM Selector, the default is "fmsel.dll"
;fm_selector fmsel.dll
; an FM Selector is separate library (DLL) containing a utility, usually a UI based
; application that lists the available FMs and lets the user pick which one to run.
; A selector could range from a simple list box with the FM names or a full blown
; manager with extended info, last played timestamps, sorting/filtering etc.
; ---------
; Mod paths
; ---------
; the max path count is 63 for "uber_mod_path" and "mod_path" combined
; (avoid an excessive amount of paths, it can make file handling slower)
; these are mod paths that override the active FM in the search order
;uber_mod_path mods\UpToDateOSMs+MyGemMod
; these are normal mod paths which are applied after the active FM in the search order
;mod_path MyBowMod+.\TexturePack
Wywaliłem te dwa średniki i nadal mam to samo. Ustalam, że chciałbym korzystać z FMsela, czy jak to się nazywa. Program nie uruchamia się i choć w menu mam tytuł FMki zamiast zwykłego, to włącza się oryginalna kampania.
SPIDIvonMARDER pisze:Wywaliłem te dwa średniki i nadal mam to samo. Ustalam, że chciałbym korzystać z FMsela, czy jak to się nazywa. Program nie uruchamia się i choć w menu mam tytuł FMki zamiast zwykłego, to włącza się oryginalna kampania.
Nie widzę... włączyłem też pokazywanie ukrytych folderów.
Nie żadnego pliku .zip
Może dałoby radę przesłać ten plik?
PS: zainstalowałem garrettloadera. Niby wszystko działa, mam 1.22... ale nadal brakowało mu pliku darkhooks. Gra uruchamia się, ale wykrzacza przy ładowaniu poziomu. Ściągnąłem skrypty stąd
Próbował ktoś może ostatnio instalować T2X na windows 7? Robię wszystko zgodnie z instrukcją z pierwszego posta i przy instalacji wyskakuje mi jakiś błąd związany z plikiem darkinst.cfg. Mam DarkLoadera w wersji 4.3, a T2X w wersji 1.1.
Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect, immortal machine?
Dzięki za rady. Mam teraz inny problem. Niektóre misje (w tym T2X) nie chcą odpalić się z darkloadera. Menu włącza się bez problemów, ale po rozpoczęciu nowej gry widzę tylko czarny ekran, kryształ i pasek życia. Nie pomaga ustawianie zgodności ani uruchamianie jako administrator. Próbowałam instalować wszystko na różne sposoby, ale bez efektu. Macie jakieś pomysły?