Mapa użytkowników Thief Forum
Moderator: Bruce
Re: Mapa użytkowników Thief Forum
Zasilam Dolny Śląsk 

Kim jest Jeleniogorska Elektrownia Wodna?maeglin pisze:Zasilam Dolny Śląsk
There are people who reshape the world by force or argument,
but the cat just lies there, dozing; and the world quietly reshapes
itself to suit his comfort and convenience.
- Allen and Ivy Dodd
but the cat just lies there, dozing; and the world quietly reshapes
itself to suit his comfort and convenience.
- Allen and Ivy Dodd
- Marzec
- Egzekutor
- Kontakt:
Fajnie się ta mapa wczytuje
Loading config...
Loading Markers...
Loading Maps...

Prawie jak dromed
Dodałem siem
Loading config...
Loading Markers...
Loading Maps...

Prawie jak dromed

Dodałem siem
www.thiefguild.com - Gildia Złodzieja
Dołączyłem.
MRYS, nie wiedziałem, że mieszkasz tak niedaleko mnie.

MRYS, nie wiedziałem, że mieszkasz tak niedaleko mnie.

Jestem!:-D
Dodałem swój pin hyhy
jak dodać się na konkretną ulicę?
Wymyśliłem sobie na to sposób: będę udawał głuchoniemego.
J. D. Salinger, "Buszujący w zbożu"
J. D. Salinger, "Buszujący w zbożu"
- SPIDIvonMARDER
- Garrett
- Katharsis13
- Poganin
Dodałam się...ale mieszkam tylko w Polsce bo nie reaguje na zmianę lokalizacji, co wzbudza we mnie mordercze uczucia
Nie wiem czy dobrze robię: tam gdzie jest Move Pin i Location wpisuję Toruń, kujawsko-pomorskie, Poland klikam ok...i NIC się nie dzieje! Zaraz oszaleję 
(po wielu próbach...)
Uff, w końcu się udało
...Ale przeszłam już tyle możliwości (łącznie z opcją potrójnego sklonowania mojej osoby
), iż myslałam, że juz nie dam rady. A sprawa była bardzo prosta...Po prostu komp mi sie "mulił" i nie ndążał za mną
A propos... Byłam w tym roku w sierpniu na urlopie w Tatrach. Góry są piękne, zwłaszcza na tych wysokościach, gdzie już niemal tylko nagie skały
...ale w Zakopanym HORROR!
Jak Ty Bukary wytrzymujesz takie oblężenie?! 

(po wielu próbach...)
Uff, w końcu się udało

A propos... Byłam w tym roku w sierpniu na urlopie w Tatrach. Góry są piękne, zwłaszcza na tych wysokościach, gdzie już niemal tylko nagie skały

Sowy nie są tym czym się wydają...
Dawno temu próbowałem się dodać do Thief - mapy, ale internet miałem za wolny. Teraz już jest lepiej, jestem na mapie 

Jeśli lubisz mroczne tajemnice i zamki...
Zapraszam do obejrzenia zrzutów z powstającej Fanmisji
Nie wiem jak się zapisać! Pomożecie?
Klikasz na odnośnik w pierwszym poście, po czym nad avatarami po lewej w okienko "Add Yourself". Dalej będą okienka w których wpisujesz to co trzeba i wsio 

Jeśli lubisz mroczne tajemnice i zamki...
Ach, w końcu i ja się umiejscowiłem.
Bardzo fajny pomysł, nawet Niemiec gdy zobaczył "Thief Forum" się dodał.
Dodałem się, ale obrazka mi nie chce dołączyć jest napisane, że się ładuje i null nie ma obrazka tylko jest tak jak było.
Nigdy nie sądziłem, że ktoś wpływowy na tym forum, może mieszkać w moim mieście. Leming ciekawy jestem na której ulicy mieszkasz.
Dodałem się, ale obrazka mi nie chce dołączyć jest napisane, że się ładuje i null nie ma obrazka tylko jest tak jak było.
Nigdy nie sądziłem, że ktoś wpływowy na tym forum, może mieszkać w moim mieście. Leming ciekawy jestem na której ulicy mieszkasz.
Hej, co się dzieje z tą stronką? Wygląda, że co jakiś czas wywala użytkowników.
Musiałem drugi raz siebie dodać, bo zniknąłem z mapki.
Zabrze.

Zabrze.

Może jest jakiś limit.
Człowiek żyje by być szczęśliwy
Szczęście zaś to tylko chęć życia
Jesteśmy więc po to by chcieć tu być
Bo oprócz trwania nie mamy nic innego
Link do strony, z pierwszego postu, nie działa.
Może by zrobić nową mapkę, np. na Google Maps?
- Keeper in Training
- Arcykapłan
- Kontakt:
Popieram. Mnie też nie działa, a taka mapka byłaby przydatna do szacowania popularności gry na przestrzeni lat. Byłoby to wygodne, pod warunkiem, że byłoby anonimowe, tzn. nie wyświetlałyby się nazwy użytkowników, tylko stopień zagęszczenia w mieście bądź województwie.McLusky pisze:Link do strony, z pierwszego postu, nie działa.
"(...) Garrett had the humbling realisation that he'd smothered more girls than he'd kissed. A good deal more. An embarrassingly good deal." - RedNightmare, "Half-Full"
popieram
Lol, to temat w ogłoszeniach, który nie był tykany od 3 lat i każdy go ignorował (z resztą jak każdy temat w ogłoszeniach), aż tu nagle ktoś przypomina, że trzeba zrobić nową mapę. To znak, że przychodzą tu nowi użytkownicy, co mnie bardzo cieszy.
A wracając do mapy to można to łatwo zrobić. Wystarczy, że ktoś ma konto w google (ja mam, ale nie chce mi się przy tym robić) i stworzy mapę na google maps, gdzie będzie zaznaczał miejsca i nazywał je nickami użytkowników. Tylko ten kto ma to konto może je wpisywać, więc potrzeba kogoś ze sporą ilością cierpliwości i wolnego czasu.
A wracając do mapy to można to łatwo zrobić. Wystarczy, że ktoś ma konto w google (ja mam, ale nie chce mi się przy tym robić) i stworzy mapę na google maps, gdzie będzie zaznaczał miejsca i nazywał je nickami użytkowników. Tylko ten kto ma to konto może je wpisywać, więc potrzeba kogoś ze sporą ilością cierpliwości i wolnego czasu.
Człowiek żyje by być szczęśliwy
- Keeper in Training
- Arcykapłan
- Kontakt:
Jeszcze lepiej by było, żeby nie oznaczać od razu nickami, tylko powiedzmy numerami z opcją kontaktu. W tym momencie, gdy ktoś z danego regionu chciałby zorganizować kameralne spotkanie, wystarczy, że napisze do osób z okolicy. Te nicki od razu... Nie wiem, nie wiem. Nie każdy chce, żeby Google od razu tak ich szpiegowałDaweon pisze:Lol, to temat w ogłoszeniach, który nie był tykany od 3 lat i każdy go ignorował (z resztą jak każdy temat w ogłoszeniach), aż tu nagle ktoś przypomina, że trzeba zrobić nową mapę. To znak, że przychodzą tu nowi użytkownicy, co mnie bardzo cieszy.

"(...) Garrett had the humbling realisation that he'd smothered more girls than he'd kissed. A good deal more. An embarrassingly good deal." - RedNightmare, "Half-Full"