Wieczorem mam imprezę "integracyjną" na zamku w Malborku, pewnie obejrzę te wszystkie cuda osobiście. Żeby tylko pogoda dopisała, jak na razie jest OK

W Malborku już kiedyś byłem, ale zamek oglądałem tylko z zewnątrz.
Moderator: peter_spy
Byłem tam osobiście jakoś dawno temu, w Gliwicach są jeszcze inne żydowskie cmentarze - jak wyłapię jakieś "dni otwarte" i postaram się cyknąć coś ciekawego.Ozi pisze:Cmentarz Żydowski "Na Piasku"
Jeden odgórny temat z podziałem na budynki, tekstury, pliki i tutoriale był by dostatecznie czytelny i przydatny.Abru pisze:ale w oddzielnych tematach tak jak teraz.
Pewnie, ale mi chodzi raczej o składanie propozycji w takim ogólnym wątku.Jeden odgórny temat z podziałem na budynki, tekstury, pliki i tutoriale był by dostatecznie czytelny i przydatny.
Hmm czemu wydaje mi się jakbym już niektóre widział w Thiefie?Judith pisze:A propos tekstur, zalążek bazyhttp://www.flickr.com/photos/28256250@N ... 959803572/
To będzie najrozsądniejsze rozwiązanieAbru pisze:(...) Mamy już przyklejone wątki o teksturach, inspiracjach i programach wystarczy tylko zmienić pierwsze posty dodając w nich właściwe listy. Potem można je aktualizować.
Tak ale kilka osób musi kontrolować swoje posty a w przypadku jednego zbiorczego kontrolować go będzie tylko jedna osoba, np. moderatorNivellen pisze:To będzie najrozsądniejsze rozwiązanie