Jeeesus H. CHRIST.
H A L L E L U J A H !!!
Miesiąc mnie nie było (zły złodziej! amator! POZER!

) a tu tak się wszystko odmieniło??? Na słodkie piersi Myrmidii... nie wierzę własnym oczom.
Właśnie przeglądałem staaare, oj stare fora w polskiej sieci o szeroko zakrojonej tematyce fantasy, gier, horroru, RPG - jednym słowem FANDOM - i smutno się zrobiło widząc, że duża część z nich po prostu nie istnieje, a te, które się ostały, zwykle wyglądają jak pokryte mchem nagrobki ewangelickie w lesie.
I myślę sobie, "jak dobrze, że stare dobre łachery polskie, i te zamorskie na ttlg, trzymają się razem i fora nadal trwają, staroświeckie ale NASZE, jak Rozbrykany Kucyk w Bree...". I z tą myślą loguję się, a zobaczę co nowego, życzenia urodzinowe poczytam.
A tu, niech mnie KULE BIJĄ, nowy świeżutki look, nie jakiś lifting, nie zastrzyk z botoksu, a całkiem nowa buźka - i jakieś 15 lat młodsza!
Mega, MEGA MOCNO dziękuję wszystkim odpowiedzialnym, Piotrowi, Ravenowi i każdemu kto przyłożył się do tej świetnej roboty, a nawet wsparł mentalnie... Bardzo poprawia mi to nastrój i daje kolejny przyjemny zastrzyk życia dla tej społeczności. Super sprawa.
Na marginesie: czy ja mogę ustawić sobie tak, by nicki/awatary etc. wyświetlały się po lewej stronie posta, zamiast po prawej? Jeśli nie to trudno, pewnie przywyknę, ale przyzwyczajenie do lewej jest bardzo silne. Z góry dzięki za feedback.