Ile macie zaliczonych lub znacie FM?
Moderator: Mixthoor
- SPIDIvonMARDER
- Garrett
Ile macie zaliczonych lub znacie FM?
Właśnie! Ile poznaliście w życiu FMek? Liczą się nie tylko te, które skończyliście, ale także rozpoczęte. Kampanię jako jedna FMka (T2X też), ale jak były dwie osobne misje w pakiecie, to to jest dwa (Haunted hospital tak miał).
Oczywiście można zmienić głos, wraz ze zdobywanym doświadczeniem.
Oczywiście można zmienić głos, wraz ze zdobywanym doświadczeniem.
Re: Ile macie zaliczonych FM?
Mam na koncie ponad setkę. Chyba czas nad tym popracować znowu. 
Kiedyś liczyłem ile w sumie wyszło FMek. Doliczyłem około 1000. Także jest co robić! :D

Kiedyś liczyłem ile w sumie wyszło FMek. Doliczyłem około 1000. Także jest co robić! :D
Człowiek, który uczy się tylko tego, co inni już wiedzą, podobny jest w ignorancji do osoby, która nie uczy się w ogóle. ~Kronika Pierwszego Wieku
Przed chwilką naliczyłem, że mam ich coś około 650
(+/-10). Ale to są tylko same z T2 - w żadną do T1/TG jeszcze nie grałem.
ps. widzę SPIDI, że zmieniłeś branże
? 

ps. widzę SPIDI, że zmieniłeś branże

Alla Juventus vincere non è importante. E’ l’unica cosa che conta
Za dużo, żeby to było zdrowe 
Na pewno powyżej dwustu, co zważywszy na długość mojego stażu zakrawa na nałóg. Ale pewnego dnia postanowiłam, że zostanę mistrzem poke... fanmisji ("Przejdź je wszystkie!") i konsekwentnie do tego dążę. Z tym, że czas już chyba pomyśleć o odwyku x_X

Na pewno powyżej dwustu, co zważywszy na długość mojego stażu zakrawa na nałóg. Ale pewnego dnia postanowiłam, że zostanę mistrzem poke... fanmisji ("Przejdź je wszystkie!") i konsekwentnie do tego dążę. Z tym, że czas już chyba pomyśleć o odwyku x_X
Heroes are so annoying.
- raven4444
- Młotodzierżca
Ze 120 będzie już, ostatnio tylko trochę przystopowałem, ale powoli wracam do starych nawyków.
- SPIDIvonMARDER
- Garrett
Przepraszam, ale poprawiłem ankietę. Nie sądziłem, że tyle tego zaliczyliście, więc musiałem zresetować głosy 
Jaką branżę?

Jaką branżę?
To gdzie Ty się przez ten czas podziewałaś Flavia, że dopiero teraz postanowiłaś do Nas dołączyć ^^ ?Flavia pisze:Na pewno powyżej dwustu
@SPIDI - przerzuciłeś się z twórczości na fanmisje

A ja grałem tylko w dwie i nie przeszedłem żadnej...
W ogóle to działają mi tylko fanmisje do T2
Póki co nie mam za bardzo czasu żeby aż tak nałogowe w nie grać, ale od wakacji może w końcu zacznę : D
W ogóle to działają mi tylko fanmisje do T2
Póki co nie mam za bardzo czasu żeby aż tak nałogowe w nie grać, ale od wakacji może w końcu zacznę : D
Nie mam pojęcia.
Dość dużo, a liczenie by trochę zajęło. Musiałbym rozpisać na kartce, a jakieś by pewnie uciekły... Ale stawiam, że gdzieś... 100? 150? 200?
Nie mam pojęcia.
Dość dużo, a liczenie by trochę zajęło. Musiałbym rozpisać na kartce, a jakieś by pewnie uciekły... Ale stawiam, że gdzieś... 100? 150? 200?
Nie mam pojęcia.
Czyhałam w cieniudarioSS pisze:To gdzie Ty się przez ten czas podziewałaś Flavia, że dopiero teraz postanowiłaś do Nas dołączyć ^^ ?)

Zresztą pisałam już gdzieś, że boję się ludzi ^^'
Żeby zbytnio nie offtopować: większość osób pewnie będzie miało problemy z określeniem się z dokładnością, na jaką liczyłeś, Spidi

Ostatnio zmieniony 24 maja 2012, 17:34 przez Flavia, łącznie zmieniany 1 raz.
Heroes are so annoying.
Założe się o głowe, że taki Henry czy Paweuek mają ponad 1000 zaliczonych fan misji
tak więc to są żywe legendy proszę Państwa 

Gazylion fanmisji. Wszystkie jakie wyszły oficjalnie plus kilkanaście nieoficjalnych, tak po znajomości, po japońsku 
@bukary & Timon, nie miałem jeszcze przyjemności pogrania w "Zdradliwą Monikę" :D

@bukary & Timon, nie miałem jeszcze przyjemności pogrania w "Zdradliwą Monikę" :D

Do wszystkich czesci, czy tylko TMA?Spidey pisze:Kiedyś liczyłem ile w sumie wyszło FMek. Doliczyłem około 1000. Także jest co robić! :D
------------
Moje statystyki na dzien 21.05.2012:
TG
Do roku 2008 liczba 37 FMek bez recenzji. Od tego czasu grywam dodatkowe kampanie lub pojedyncze misje do TMA.
TMA
67 FMek, ktore zachowalem i do ktorych napisalem recenzje.
Do tego ok. 40-50, jakie wyrzucilem z dysku, ze wzgledu na chlam, jaki soba reprezentowaly... (czasem opisalem cos w dziale Aktualnosci). Na dysku czekaja jeszcze 352 archiwa.
TDS
0 FMek
TDM
0 FMek
Wszystkie razem, Mix.Mixthoor pisze:Do wszystkich czesci, czy tylko TMA?Spidey pisze:Kiedyś liczyłem ile w sumie wyszło FMek. Doliczyłem około 1000. Także jest co robić! :D
Około 200 dla TG, z 800 dla T2 i trochę dla T3.
Człowiek, który uczy się tylko tego, co inni już wiedzą, podobny jest w ignorancji do osoby, która nie uczy się w ogóle. ~Kronika Pierwszego Wieku
- raven4444
- Młotodzierżca
Małe moje podliczenie:
130 Fmek do T2 na dysku teraz, niezliczone ilości wywalone, T1/TG będzie ponad 20 ale już wywalone, T3 wszystkie 30 z thiefmissions.com, tak jeszcze z 10 do TDMa.
Daję sobie tak na oko około 250 czy coś.
130 Fmek do T2 na dysku teraz, niezliczone ilości wywalone, T1/TG będzie ponad 20 ale już wywalone, T3 wszystkie 30 z thiefmissions.com, tak jeszcze z 10 do TDMa.
Daję sobie tak na oko około 250 czy coś.
Powinna być opcja "nie mam pojęcia" w ankiecie,serio nie pamiętam ile już FMek przeszedłem...ale jak już miałbym strzelać to coś około 50 licząc razem z FMkami do Dark Moda.
Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect, immortal machine?
Wszystkie do T1/G i T2, mam problem z odpaleniem fm-ek do T3 na laptopie, więc grałem tylko w 1 na starym kompie, ale rewelacji nie było i sobie odpuściłem inne.
- SPIDIvonMARDER
- Garrett
- Kapitan Smith
- Poganin
- Kontakt:
Archiwów trzymam 296, ale na pewno było tego wiele więcej, bo swego czasu grywałem we wszystkie misje po kolei
Ukończyłem zapewne mniej więcej połowę z nich.
Btw w końcu nie wiem czy zaznaczyć misje "poznane" jak w ankiecie, czy "zaliczone" jak w temacie

Ukończyłem zapewne mniej więcej połowę z nich.
Btw w końcu nie wiem czy zaznaczyć misje "poznane" jak w ankiecie, czy "zaliczone" jak w temacie

- SPIDIvonMARDER
- Garrett
Różnica jest taka, że "zaliczona" to taka z ekranem "mission completed" , a poznana, to że pograłeś z 10 minut i już wiesz jak ona wygląda. Ujednolicam...
Re: Ile macie zaliczonych lub znacie FM?
Na dzisiaj, ukończonych 50.
Porzuconych , ponieważ słabe lub z innych powodów ( może wrócę po czasie ) stawiam, że około 20 sztuk, ale to trochę loteria.
Niestety ostatnio nie chce mi się wracać do starych FM-ów , ponieważ straszą mnie architekturą i pustotą. Gram w nowe na bieżąco i czasem "trochę" starsze.
Porzuconych , ponieważ słabe lub z innych powodów ( może wrócę po czasie ) stawiam, że około 20 sztuk, ale to trochę loteria.
Niestety ostatnio nie chce mi się wracać do starych FM-ów , ponieważ straszą mnie architekturą i pustotą. Gram w nowe na bieżąco i czasem "trochę" starsze.
Forgotten Tomb
W okresie gdzieś od 2007 do połowy 2013 ciupałem we wszystko co wyszło do T2. Ile tego było nie pamiętam a że już jakiś czas temu czyściłem dysk z zalegających FMek (wielki smuteczek) to i nie podliczę ale patrząc po ich ilości w tym okresie na thiefmission.com będzie ok. 500. To plus trochę do TG i nieco do TDM. Fakt że sporej części nie ukończyłem, no ale ankieta stanowi - "ile poznaliście" a w niektóre nie trzeba było długo grac żeby się na nich poznać
Generalnie zaznaczyłem opcję "ostateczną", że się tak wyrażę, i myślę że się niewiele pomyliłem. Szkoda że ostatnio nie mam czasu albo weny na ciupanie w FMki. Głównie weny...

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice."
- SPIDIvonMARDER
- Garrett
- SPIDIvonMARDER
- Garrett
To już mój 3 komputer od kiedy gram w fanmisje i za każdym razem od nowa instaluję Thiefy, więc zdarzyło mi się powtarzać niektóre misje. Całe szczęście od pewnego czasu mamy thiefguild.com, które bardzo ułatwia sprawę - ocenione = grane, idziemy dalej
.