wersja 2.0 'standalone'
Re: wersja 2.0 'standalone'
To już trzeci temat, w którym jest o tym mowa xD
Heroes are so annoying.
Widocznie to bardzo ważna informacja 

Arcturus - a nie wiesz, czy zespół brał pod uwagę zmianę nazwy tego moda...tej gry, znaczy się?
Portfolio 3D - juliuszk.portfoliobox.net/
Art Blog - juliuszk.blogspot.ie
Tekstury i obiekty dla dromedowców.
Takich planów nie ma (na razie). Teraz kiedy ludzie się przyzwyczaili zmiana byłaby nieco kłopotliwa.
Mnie osobiście to "mod" w nazwie zawsze wkurzało, bo to takie techniczne pojęcie, już na starcie odbierające klimatu tej grze.
A wystarczy dodać jedną literkę, żeby wybrnąć całkiem nieźle z sytuacji - The Dark Mood. Byłaby łączność z poprzednią nazwą - nawet googlowanie the dark mood daje stronę tego moda jako pierwszy wynik.
A poza tym, słowo 'mood' to 'doom' od tyłu...
A wystarczy dodać jedną literkę, żeby wybrnąć całkiem nieźle z sytuacji - The Dark Mood. Byłaby łączność z poprzednią nazwą - nawet googlowanie the dark mood daje stronę tego moda jako pierwszy wynik.
A poza tym, słowo 'mood' to 'doom' od tyłu...

Ja tam nie mam nic przeciwko takim samoświadomym czy jak to tam nazwać tytułom, coś jak "Krótki film o zabijaniu"
Zaproponuj zmianę na forum Darkmoda, chociaż pewnie na starcie usłyszysz, że to zły pomysł.

Ach te problemy pierwszego świata :D
DarkMod jest ok, nadal to jest mod dooma3 ale samodzielny.
DarkMod jest ok, nadal to jest mod dooma3 ale samodzielny.
Tak naprawdę to zawsze była bardziej "totalna konwersja" niż zwykła modyfikacja. A teraz można spokojnie mówić, że to gra oparta na silniku Id Tech 4.
Dziwisz się? A czemu niby jest poświęcone to forum, jak nie 'problemom pierwszego świata?'Ach te problemy pierwszego świata :D

Oj, sięgasz naprawdę wysokiej półki, powołując się na dzieło Kieślowskiego... The Dark Mod brzmi mniej więcej jak "Mroczna przeróbka"...Ja tam nie mam nic przeciwko takim samoświadomym czy jak to tam nazwać tytułom, coś jak "Krótki film o zabijaniu"
Też mi się tak wydaje. Nie jestem użytkownikiem tego projektu, więc nie zamierzam się w walkę o zmianę tytułu angażować - ot, ciekawiło mnie, czy komuś z zespołu taki pomysł przyszedł do głowy.Zaproponuj zmianę na forum Darkmoda, chociaż pewnie na starcie usłyszysz, że to zły pomysł.
----
Ale żeby nie było - doceniam ogrom pracy włożony w DarkModa i w jego usamodzielnienie. Spory wyczyn, szczególnie, że dokonał tego zespół pasjonatów komunikujący się tylko przez internet.
Im dalej będą od Dooma z technicznego punktu widzenia, tym większe szanse na uniezależnienie się artystyczno-klimatyczne.
Po angielsku brzmi lepiej. W ogóle to słowo mroczny po polsku nie brzmi zbyt poważnie.Juliusz pisze:The Dark Mod brzmi mniej więcej jak "Mroczna przeróbka"...
Kilka lat temu pokazałeś na forum screeny z jakiejś leśnej lokacji. Co się stało z tym projektem?Nie jestem użytkownikiem tego projektu(...)
To była bodajże moja ostatnia zabawa z DarkModem.Kilka lat temu pokazałeś na forum screeny z jakiejś leśnej lokacji. Co się stało z tym projektem?
Jeden gość z forum TDM, nie pamiętam teraz jego nicka, jakoś na F, zainteresował się nim - chciał to dodać do archiwum porzuconych misji. Wiele tam misji zbudowanej nie było, więc miał przekazać same modele drzew do zasobów moda. Ale czy faktycznie to zrobił, to nie wiem.
Nie wydaje mi się, żeby te modele trafiły do głównego repozytorium.
Cóż, być może trafią kiedyś do kolejnego "obiekt-paka" dla Dromedowców...
Witam.
Mam problem z DarkRadiantem pod TDM2.0
Mianowicie, jak mam ustawić połączenie DR z grą gdy nie mamy już Dooma 3?
Mam problem z DarkRadiantem pod TDM2.0
Mianowicie, jak mam ustawić połączenie DR z grą gdy nie mamy już Dooma 3?
- ERH+
- Kurszok
- Lokalizacja: Kadath... ...w okolicach poduszki przed trzecią w nocy
Charakter człowieka jest jego przeznaczeniem.