T2 Level 7 - Blackmail
Moderator: Bruce
może tak
wiesz dawno w t2 nie gałem ale chyba musisz przesunąć ten .. tak wielki młot a wtedy przejście i hount pilnujący jakiegoś groby i dookoła korytarzyk i małe przejście do pokoju tortur do kturego dostajesz sie przez komin( jestt tam przycisk za .. nie naciskać fajny efekt ! to hyba tak spróbój water arrows
- Gregorius
- Egzekutor
- Kontakt:
Re: T2 - Misja 7 "Blackmail"
Już kiedyś odpowiadałem na to pytanie
Deja Vu (tzn. błąd w Matriksie):
Miłej zabawy...
► Pokaż Spoiler
Brothers in arms & beer...
T2 - Misja Blackmail
Będąc w katedrze, stojąc po lewej stronie młota słyszę chodzącego Haunta, niestety w pobliżu nie ma żadnego pomieszczenia gdzie może być. Najprawdopodobniej jest gdzieś na niższym poziomie. Musi być blisko, jednak nie mogę go znaleźć.
Pzdr.
Artecki
... World is a dark place ...
Artecki
Już widzę, że pod młotem jest zejście do podziemi, muszę tylko znaleźć guzik 

Pzdr.
Artecki
Artecki
Niestety chyba mam coś z oczami
. Nie mogę go znaleźć, chociaż powinien być niedaleko.

Pzdr.
Artecki
Artecki
W tej samej misji jak wchodzę dziurą w krzaczorach do korytarza, jest tam taki załom w ścianie. Jak w niego wejdę - zalicza mi sekret, i nic się nie dzieje. Widzę jaśniejszy kwadrat na podłodze, ale nie wiem czy się go jakoś otwiera. Na dole pod nim słychać chodzące zombi.
Ostatnio zmieniony 01 marca 2004, 15:23 przez artecki, łącznie zmieniany 1 raz.
Pzdr.
Artecki
Artecki
Już wiem
:):).

► Pokaż Spoiler
Pzdr.
Artecki
Artecki
W katedrzeNie mogę go znaleźć, chociaż powinien być niedaleko
► Pokaż Spoiler
Grałem też w tą misję, ale z waszych opisów mam wrażenie, że nie wiem, o jaką chodzi... W ogóle nie kojarzę tam żadnej katedry. Co najwyżej nieduża kaplica....
Te Zombi to chyba nie jest konieczne do przejścia?
Portfolio 3D - juliuszk.portfoliobox.net/
Art Blog - juliuszk.blogspot.ie
Tekstury i obiekty dla dromedowców.
No to zosta mi jeszcze jeden sekret. Mam 4/5.
W tym korytarzu pod katedrą, a raczej kaplicą
, przy samej kracie do pomieszczenia gdzie wcześniej był zombi, jest na ścianie guzik, niestety ani nie otwiera kraty ani niczego innego. Może wiesz Jacku od czego on jest?
W tym korytarzu pod katedrą, a raczej kaplicą

Pzdr.
Artecki
Artecki
Nie jest konieczne. To secret.PinkDot pisze:Grałem też w tą misję, ale z waszych opisów mam wrażenie, że nie wiem, o jaką chodzi... W ogóle nie kojarzę tam żadnej katedry. Co najwyżej nieduża kaplica....

Pzdr.
Artecki
Artecki
Raczej do niczego, skończyłem tę misję ze wszystkimi sekretami i loot'em. Być może powinien otwierać kratę ale jest bug albo nie działa w nie spatchowanej wersji, sprawdzę to jeszcze.jest na ścianie guzik, niestety ani nie otwiera kraty ani niczego innego Może wiesz Jacku od czego on jest?
Może pająki (jeśli to ten przycisk z tabliczką "nie naciskać") odruchowo nacisnąlem go <lol2>
Ja Lootu miałem 1900 coś tam, na 2000 coś tam
, ale jeszcze nie mam 1 sekretu

Pzdr.
Artecki
Artecki
Nie, to ten w tunelu za kratą, najpierw trafiłem go strzałą przez kraty, ale nic nie dało, potem wcisnąłem go z dugiej strony i również nic nie dało.willis pisze:Może pająki (jeśli to ten przycisk z tabliczką "nie naciskać") odruchowo nacisnąlem go <lol2>
A ten z pająkami to dotatkowo daje ci Gaz Arrow, ale musisz niestety rozprawić się ze spiderami

Pzdr.
Artecki
Artecki
Kraty nie otworzycie. Guzik powoduje przywołanie pająka. Jeden sekret jest poza planszą. Jeśli na początku w okolicy tych domków pobaraszkujecie w zaroślach po prawej, dojdziecie do cmentarza.

Ja do posiadłości wszedłem od d... strony
:):)
Ale cmentarza nie widziałem. Wlazłem w jakieś krzaczory i szedłem i szedłem.... i doszedłem fo fosy i znalazłem się na tyłach posiadłości.

Ale cmentarza nie widziałem. Wlazłem w jakieś krzaczory i szedłem i szedłem.... i doszedłem fo fosy i znalazłem się na tyłach posiadłości.

Ostatnio zmieniony 01 marca 2004, 17:54 przez artecki, łącznie zmieniany 2 razy.
Pzdr.
Artecki
Artecki

Portfolio 3D - juliuszk.portfoliobox.net/
Znalazłemartecki pisze:Ja do posiadłości wszedłem od d... strony:):)

Pzdr.
Artecki
Artecki
Paweuek, nie chodzi o przycisk "Don't push it"Paweuek pisze:Kraty nie otworzycie. Guzik powoduje przywołanie pająka. Jeden sekret jest poza planszą. Jeśli na początku w okolicy tych domków pobaraszkujecie w zaroślach po prawej, dojdziecie do cmentarza.

Pzdr.
Artecki
Artecki
Co ty rozumiesz, że jest poza planszą ?Paweuek pisze: Jeden sekret jest poza planszą. Jeśli na początku w okolicy tych domków pobaraszkujecie w zaroślach po prawej, dojdziecie do cmentarza.
Przecież można się tam dostać a nawet należy
► Pokaż Spoiler
Zezwierzęcony, o zdradzieckiej mordzie, umysłowo niestabilny. Kanalia. Patologiczny element czyli OBYWATEL. Nie należący do ich wspólnoty narodowej. Hołota chamska. "Nie kocha Polski i Pana Boga"
Obcy kulturowo prezesowi
Obcy kulturowo prezesowi
Tak właśnie pomyślałem :D:D:D
► Pokaż Spoiler
Pzdr.
Artecki
Artecki
Przyznam, że samej misji nie pamiętam, ale na ukrytym cmentarzu wrzuca się jakieś zwłoki do grobu i... to tyle co z tej misji pamiętam 
Ciemność jest naszym sprzymierzeńcem!
Dobre i to :lol: :lol: :lol:Maveral pisze:Przyznam, że samej misji nie pamiętam, ale na ukrytym cmentarzu wrzuca się jakieś zwłoki do grobu i... to tyle co z tej misji pamiętam
Pzdr.
Artecki
Artecki
Gadacie w końcu p Misji z podsłuchiwaniem czy o Blackmail ?????