A w tym roku gotowi na patriotyczny rodzinny piknik? Bo Prezydent Andrzej Duda ponoć nie XD.
Gratis pod tym filmikiem jest niezły prawicowy rak w komentarzach:
Uwaga lemingi, mam dla was smutną wiadomość: nie da się zrobić jakiegokolwiek przewrotu bez latających kamieni i walk z pretorianami skorumpowanej władzy czyli policją. Po drodze zdarza się, że zniszczonych zostanie kilka przystanków a może i spłonie kilka samochodów. Trudno. Teraz możecie już wrócić do płakania nad zepsutymi chodnikami i oglądania uczących was tolerancji i demokracji serialików na TVN.
Blondynka już dłuższy czas stoi na przystanku autobusowym. Przechodzi obok chłopak i jej mówi:
- Ślicznotko, ten autobus kursuje tylko w święta.
- No, to mam wielkie szczęście, bo dzisiaj są moje imieniny...
Takie zaproszenie, podpisane przez kapelana, znalazłem dziś w służbowej skrzynce
Znalazła się spora grupa odważnych z XXXX, którzy wzięli udział w Ekstremalnej Drodze Krzyżowej specjalnie dla XXXX organizowanej od kilku lat na Mazurach - wokół jeziora w okolicach Szczytna - z naszej XXXX było ponad 100 osób. Z informacji od kapelanów i od naszych pracowników wiem, że wiele osób na swoim terenie także wzorowo wykonało tę wielkopostną praktykę wzmacniania ducha i dawania coś więcej z siebie dla Pana Boga. Bardzo serdecznie dziękuję za tę formą modlitwy i okazania swej niezłomnej wiary.
W przyszłym roku idę, tam mnie szukajcie. Ach ta nazwa, to ona doda mi sił.
Zezwierzęcony, o zdradzieckiej mordzie, umysłowo niestabilny. Kanalia. Patologiczny element czyli OBYWATEL. Nie należący do ich wspólnoty narodowej. Hołota chamska. "Nie kocha Polski i Pana Boga" Mejza na prezydenta!!!
Wikipedia w wersji .pl jest jakoś bez sensu skoro do tej pory nie ma hasła William Stanley Milligan, gdy Billy Milligan to jest pseudonim. No i duża ilość błędów Wikipedii bez sensu.
Marian Banaś wywodził się z Solidarności. W latach 90 -tych trafił do NIK-u prosto z Zarządu Regionu Małopolska, gdzie pracował jako ekspert prawny.
Ostatnio należał do wysublimowanej grupy 600 osobowej Opus Dei w Polsce, której celem jest osiągnięcie świętości między innymi w miejscu pracy.
Jego formacja w OP była tak zaawansowana, że osobiście nie wierzę, że dokonał świadomie opisywanych przez TVN i CBA czynów naruszających zasady etyczno-moralne.
Jak to szło? A już wiem: santo subito.
Zezwierzęcony, o zdradzieckiej mordzie, umysłowo niestabilny. Kanalia. Patologiczny element czyli OBYWATEL. Nie należący do ich wspólnoty narodowej. Hołota chamska. "Nie kocha Polski i Pana Boga" Mejza na prezydenta!!!
Oj duża nagonka w mediach o tym Banasiu, a chłop sobie pewnie z tego nic nie robi.Znakomite https://netpol.eu/internet dobra jakość usług internetowych.
Ostatnio zmieniony 20 czerwca 2022, 13:03 przez jutuber, łącznie zmieniany 3 razy.
A co ma sobie robić, gdy jest najuczciwszym z pisu.
Zgodnie z sugestią Darkonii, przenoszę link z shoutboxa
Całkiem zabawny pseudo let's play z pierwszej odsłony naszej ulubionej serii w wykonaniu Civvie 11. Można pośmiać się z jego komentarzy i jednocześnie przypomnieć najważniejsze momenty pierwszych misji bez konieczności ich ponownego przechodzenia